• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Klozet Takımları Sizce Kullanışlı mı?

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var. klozet takımım var ama yedekte uygun fiyata bu resimlerini koyduğum takımlardanda almak istiyorum. benimki kahveli renklerde biraz koyu. elimde açık renktede bulundurmak istiyorum.

resimlerde çok belli olmuyor ama yoğun simli bunlar, ilk baştakini almayı düşünüyorum. uygun fiyata çeyizcide bulduğum bu klozet takımları sizce nasıl? bunlardan bir tane almalı mıyım?

$YILKO-KLOZET-TAKIMI-MARI-BROWN-3-PARCA__51280475_1.webp$pr_01_834_max.webp
$YILKO-KLOZET-TAKIMLARI__53747835_2.webp$YILKO-KLOZET-TAKIMLARI__53747835_4.webp
$YILKO-KLOZET-TAKIMLARI__53747835_7.webp$YILKO-KLOZET-TAKIMLARI__53747835_1.webp$YILKO-KLOZET-TAKIMLARI__53747835_3.webp

acıklı koyulu kahve olan güzelmiş ..fiyatı nedir bunların

30-35 lira civarı, ben çeyizcide buldum ama nettede satışı var. idareten alınabilir gibi geldi bana. bende koyu bi takım var, açık renkte uygun fiyatlı bu takımlardanda bulunsun istiyorum ama tamda karar veremedim..

fiyatıda çok iyi annemin aldıgı takımın yanında bedava kaldı :)annem bana baya abartılı süslü beyaz bir takım almiş ama benim hoşuma pek gitmedi böyle sade bir takım bende istıyorum ınglısh home bakabılırsen bak ordada çok guzel bır takım var 50 lıra krık beyaz ve yeşilli

fiyatıda çok iyi annemin aldıgı takımın yanında bedava kaldı :)annem bana baya abartılı süslü beyaz bir takım almiş ama benim hoşuma pek gitmedi böyle sade bir takım bende istıyorum ınglısh home bakabılırsen bak ordada çok guzel bır takım var 50 lıra krık beyaz ve yeşilli

banada bedava gibi geldi, o yüzden alıp koyayım kenara dedim. burda englis home var ama hiç içine girip bakmadım. hafta sonu gidebilirsem bakarım. fikir olsun diye hala araştırıyorum. çok kötü birşeyde almak istemiyorum çok çok iyi bişide almak istemiyorum. arası olsa yete bana..

kaymamasıda çok önemli bende son bir iki aydır çeyiz için birşeyler yapıyorum ve seçmek çok zor :(

Back
X