• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızlarsoruyor.com sadece bana mı acayip geliyor

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
13
27
Arada giriyordum ama bugun dayanamadım ayrıldım.Hayır insanlar bu kadar amaçsız ve tuaf olabilir.
kabul bu site dede tartıştıgım oldu ama karşımdaki ilerde haklıydı orada normal insan sayısı yuzde 10 filandır herhalde soru soruyoruz kezban diyolar
baba tarafımda biraz iranlılık araplıkta var benim işte demiş sen iranlı olamazsın onların gozlerı gızeldir sen kezbansın bilmem ne
sorabilirmiyim birine kezban demek çok mu hoşlarına gidiyor erkeklrrin turk kızı gibi olmak istiyorum ki turkum diyorum gayette memnunum ama sotun bu degil kucuk biyerde yasıyorum ve tum erkekler boylemi onune gelene kezban mı diyolar ?
Aranızda ozellikle nişanlı evli olanlara soruyorım turk kızlarını yerin dibine spkan var mı ?

ya o site zaten ne idüğü belirsiz, birileriyle dalga geçmek için kurulmuş bir site
ne diye takıyorsun orda yazanları
ayrıca erkeklerin türk kızları hakkında da kötü düşündüğü falan yok

ya o site zaten ne idüğü belirsiz, birileriyle dalga geçmek için kurulmuş bir site
ne diye takıyorsun orda yazanları
ayrıca erkeklerin türk kızları hakkında da kötü düşündüğü falan yok
Hatır bide cıddıyım edaları yokmu.Burasındada arada tartıstıgım oldu belkide benim fevriliğimden ama yok kk wikipedia oraya gore ne acaiptür ya

Arada giriyordum ama bugun dayanamadım ayrıldım.Hayır insanlar bu kadar amaçsız ve tuaf olabilir.
kabul bu site dede tartıştıgım oldu ama karşımdaki ilerde haklıydı orada normal insan sayısı yuzde 10 filandır herhalde soru soruyoruz kezban diyolar
baba tarafımda biraz iranlılık araplıkta var benim işte demiş sen iranlı olamazsın onların gozlerı gızeldir sen kezbansın bilmem ne
sorabilirmiyim birine kezban demek çok mu hoşlarına gidiyor erkeklrrin turk kızı gibi olmak istiyorum ki turkum diyorum gayette memnunum ama sotun bu degil kucuk biyerde yasıyorum ve tum erkekler boylemi onune gelene kezban mı diyolar ?
Aranızda ozellikle nişanlı evli olanlara soruyorım turk kızlarını yerin dibine spkan var mı ?

hahahah o sitede baya ünlüydüm bir ara ama baya bozuldu
Son güncelleştirmelerden sonra en son geçen sene girdim
Kendini marjinal sanan ama birşeye benzemeyen insanlar
Boşver yaa insanlar sanalda reel hayatta olamadıkları olmaya çalışıyor.

[QUOTE="-huzu sus len barzo de,ben kezbansam sende kamilsin salak de.Sonra o da sallada sümüğüne bak desin.Sende kurutta boynuna tak de :KK45: Madem yoruma açık değilsin niye her yere fotoğrafını koyarsın ki ablacım.Geç şu ergen muhabbetlerini.[/QUOTE]
Ben koymadım aslında Olay farklı biraz canım.Burdan yazamıycam.yani fotonu koysanda koymasanda aynı turk kızları leş leş şu bu yani o olay patlama noktamdı sadece.Hep boylemi erkekler yani ne bu seni doguranda turk anası yerın dıbıne sokmalar

Orası kadar saçma ve ergence bi site daha yoktur.
Kızlar çizimlerini çekip "erkekler fiziğim nasil" diye konu açıyorlar.
Erkekler kizlara kızlar erkeklere soruyor.
Kimileride buradaki gibi derdini anlatıyor..
Birde yüzünün fotoaunu çekip nasılım diye soranlar var ki onlara hic girmiyeyim.
Dışarda görsen ne kadar beyefendi ne kadar hanim hanimcik bi kız dicegin kişiler orda kendilerini düşürüyorlar.
Hele biri var ki insan bu kadar çok Nasılım demez ya.
Oradaki erkeklerde poh pohluyor.
Kizlarda afedersin ama şey peşindeler.
Sen nerden biliyorsun diyebilirsin :D
Can sıkıntısında nasılımlara bakıyorum bazen birşey araştırınca denk geliyor o site.
Ve oradaki herkes nerdeyse yoğun bi ergenlik içerisinde.
Herkes ego tatmini için orda.
Hele açılan konular bence ileride anne baba olucaklar ve bireyler yetistiricekler çok kötü bi durumdalar.
Kızlar fizik çekip erkekler nasilim diye sorarken erkekler en çok nerden etkilenirsiniz kizlar diye soruyor.
Sıkıntılı bi site.

Bu arada orda sana kezban diyenler disarda sana ilgi duyar emin ol.
Klavye artisti denilir ya ordaki lerin hepsi nerdeyse öyle.

Ve gerçek hayatla çokta bağları yok.
Kişilikleri oturmamış insan topluluğu bence...

Turk kizlari guzel denemez ama iranlilardan araplardan da cirkin degiliz cok sukur :d ortadogu klasmaninda bakacaksak en iyi irk biziz. bence tum ergenler orda takilsin kkya 25 yas ustu kadinlar gelsin

Turk kizlari guzel denemez ama iranlilardan araplardan da cirkin degiliz cok sukur :d ortadogu klasmaninda bakacaksak en iyi irk biziz. bence tum ergenler orda takilsin kkya 25 yas ustu kadinlar gelsin
Ya kanımda var iranlılık onlarında nasıl oldugunı biliyorum çok arkadasım var guzeli guzel olabilir ama genelde turkler daha guzel benim gozlemime gore ki neymiş iranlı olamazmışım ben onlar guzel olurmuşmuş.Nasıl bi bakış açısıdır.ben turkum zaten memnunımda bundan

Sanal alemdeki insanlari niye bu kadar ciddiye aliyorsun? Klasik ergen muhebbetleri. Onune geleni elestirerek tarz olduklarini zannediyorlar. Merak etme buyuyunce gecer. Sanal alemi de bu kadar ciddiye alma.

Ya kanımda var iranlılık onlarında nasıl oldugunı biliyorum çok arkadasım var guzeli guzel olabilir ama genelde turkler daha guzel benim gozlemime gore ki neymiş iranlı olamazmışım ben onlar guzel olurmuşmuş.Nasıl bi bakış açısıdır.ben turkum zaten memnunımda bundan
Ya forumda iki kisi elestiri yapti diye dert edineceksen gidip topic acma sen de bi hossun sanal tabii ki herkes dusuncesini belirtecek kendine gore

Ben koymadım aslında Olay farklı biraz canım.Burdan yazamıycam.yani fotonu koysanda koymasanda aynı turk kızları leş leş şu bu yani o olay patlama noktamdı sadece.Hep boylemi erkekler yani ne bu seni doguranda turk anası yerın dıbıne sokmalar hayır bide bazı kızlar var kamera yok reelde tas gıbı foytolarda iğrenv cıkar bazılarıda tam tersı çpk guzel derız ama gercekte degıldır zaten fotoyla yorum yapmak komedı ki

Sende onlara sus len barzo de,ben kezbansam sende kamilsin salak de.Sonra o da sallada sümüğüne bak desin.Sende kurutta boynuna tak de :KK45: Madem yoruma açık değilsin niye her yere fotoğrafını koyarsın ki ablacım.Geç şu ergen muhabbetlerini.

bence de acayip bir site az önce girdim üyeliğim var ünlü buluşması diye bir şey gördüm soru sordum , yönetim kaldırdı sorumu ahahah:KK45:

Ya forumda iki kisi elestiri yapti diye dert edineceksen gidip topic acma sen de bi hossun sanal tabii ki herkes dusuncesini belirtecek kendine gore
Hayır oyle bişiy degıl sorun ben de dwgilim konıda tipimle ilgili bile degildi durup dururken turkler kezı ay kezvansın bilmemne .Konu ygsydi ya nerden nereye.Tum erkekler boyle mi yani komik sorun benim fotokarım degil iki fotoya gore yapılan yorumun haklılık payı yok zaten.Sorun turkler şoyle boyle demeleri hakaret etmeleri hoş degil burada oyle kişi çok az mesela

Back