Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kızların saç renkleri ne ? ( Resimli )

Ya tabi canım hep aynı yere gidiyorsan oraya sormak olmaz haklısın Ozaman başka bir kurban seçmen gerekebilir.
hımmm eweeeett teyzemi göndereyim ben en iyisi, saç rengimiz benziyor zaten, kendine die sorsun bakalım

Uzun aramalarım sonucunda boyamı aldım kızlar hiç biryerde kalmamış sonunda biyerde buldum ve 3 kutu aldım saçlarım gür ve uzun inşallah yeter bakalım boyadığımda gelişmeleri paylaşıcam canlarrrr :81:

Son düzenleme:
Merhaba canlarrrr işte buda benim boyadan sonraki halim tam kumral olmadı farklı bir renk ama çok tatlı bir renk oldu bence ( İkinci boyamada daha iyi oturacakmış rengim ) :81:

Son düzenleme:
Merhaba canlarrrr işte buda benim boyadan sonraki halim tam kumral olmadı farklı bir renk ama çok tatlı bir renk oldu bence ( İkinci boyamada daha iyi oturacakmış rengim ) :81:

Eki Görüntüle 268714
güzel olmuş canım beğendim, ama dediğin gibi kumral olmamış, karamelimsi olmuş hafif. koyu kumral mı boyadın sen canım?

Evet canım koyu kumrala boyadım aslında açık kumralla arasında gidip geldim sonunda elimde bu kaldı bende boyadım bidakine açığını sürerim sanırım yada hafif bitkisel açıcı uygulatırım öle boyarım :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…