Saç Rengi ve Saç Boyama Bu kızların saç renkleri ne ? ( Resimli )

Emadra

Hünkarının Sultanı :)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
1.419
0
66
Yalova
Merhaba kızlar benim saçlarım bu renk uçlara doğru bir 2 ton daha açık şekilde

Şimdi birinci sorum bu kızın saç rengi ne ? ben boyasam bu renk çıkarmı ?

Eki Görüntüle 267076

İkinci sorum ise sanırım sarıdan ne kadar zarar görsede saçlarım yine de vazgeçemiyorum bu sefer biraz daha koyu bronz tonlarını beğeniyorum. Bu alttaki kızın saç rengi nedir ve benim saç rengimin üzerine uygulanırken açıcı yıpratacak kadar çok mu kullanılır yoksa az bir miktarda mı .?

Fikirlerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum . Saçlarımı artık boyamak istiyorummmmm.
Ben beyaz tenli bir hatunum hangi renk daha iyi gider bununlada ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim canlarrrr
:81:

Son düzenleme:
Eğer saçların kendi doğal rengiyse ilk resimdeki rengi elde etmen sarıya göre daha kolay.
Sarıda saçının işlem görmesi lazım.
İlk resimdeki renk karamel-bakır arası gibi bir renk..
Ama düz bir renk değil.
Dikkat edersen bir ton açık gölgelendirmeler var.

2. resimdeki ise altın sarısı gibi duruyor..
Ama oda tek renk değil.
Aralarında ışıltı var gibi..

Yorum için çok teşekkürler.
Maalesef kendi saç rengim değil 1 1.5 sene öncesinde platin sarısıydı üzerine koyu kestane ardından siyah boyandı açılarak o renk haline geldi.
Bu altın sarısı dediğin için saçım sence çok yıpranır mı ? Ve aynısını tutturmak mümkün olur mu ?

Son düzenleme:

2.resimdeki rengi elde etmen için saçının açılması lazım.
Bu işlem saçını yıpratır.
Ve ilk boyamada asla böyle bir renk tutmaz.
2.3 defa boyaman lazım böyle bir rengi elde edebilmen için.
Buda saçın fazlasıyla zarar görür anlamına geliyor..

Benim sana tavsiyem eğer değişiklik istiyorsan saçına gölge attır yada ışıltı.
Çok hoş duruyor.
Işıltıdan örnek vermek gerekirse..

Son düzenleme:

Aslında bunu hiç düşünmemiştim 2 ile 3. resim çok harika duruyorlar . Çok teşekkürler fikir için :81:

Sonunda saçlarımı boyayacağım renge karar verdim kızlar işte bu benim rengim . :82:
Sizce nasıl ?

Son düzenleme:
Bu yeni çıkan syoss boyayı kullanan var mı performansı nasıl ?

Sonunda saçlarımı boyayacağım renge karar verdim kızlar işte bu benim rengim . :82:
Sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 267154

bu boyayla boyayıp nasıl olduğunu sonucun ne çıktığını anlat bakalım bizede :) syoss'u renkleri çok güzel görünüyo ama çok pahalı benim saçım çok olduğu için 3 tüp boya gidiyo bana.ocağıma incir ağacı diker valla bu boya

Gerçekten renkleri çok harika ( Altın karameline de bayıldım ) :81: forumda da biri bu boya hakkında konu açmış bir kaç kişi kuruttu demiş bir kaç kişi çok memnunum demiş zaten kişiden kişiye değişir belirtileri ben kararımı verdim boyayacağım Boyadıktan sonra gelişmeleri paylaşırım canım :81:

Forumda ''Logopeia'' adlı arkadaşımız benim seçtiğim boyayı denemiş ve çok memnun kalmış kızlar bunu gördüğüm çok iyi oldu :81:

Buda arkadaşımızın boyadan sonraki hali

Eki Görüntüle 267160

Son düzenleme:

aaaa tıpatıp aynısı olmuş :) ilk defa böylesini gördüm , bütün renklerde aynı sonucu vericekse süpermiş
sende boya seninde resmini görelim lütfen

aaaa tıpatıp aynısı olmuş :) ilk defa böylesini gördüm , bütün renklerde aynı sonucu vericekse süpermiş
sende boya seninde resmini görelim lütfen

Evet canım ya aynısı olmuş iyiki gördüm zaten artık kesin kararlıyım Boyadığımda gelişmeleri paylaşıcam canlar :81:

çok güzel olmuşşş
peki boyamadan önceki saç rengi neymiş?
benim kumral üzerine açık balyajlarım var, bunu boyasam nasıl olur peki?

Boya öncesi karameli varmış fakat yazın deniz ve güneşten neredeyse sapsarı olmuş. onun üzerine sürmüş çokta güzel tutmuş dipleride uçlarıda aynı . Valla canım bana göre olur gibi geliyo iyi bir kapatıcılığı varmış boyanın ama yinede bir bilene sormak daha iyi. :78:

Ya artık kuaföre gidip bi ton para vermekten bıktım, kendim boyamak istiyorum ama diplerden kendi saçım da çıktı koyu kumral gibi, o yüzden cesaret de edemiyorum, 1 ay sonra nişanım var, ya kötü olursa, saçımı mahvedersem die korkuyorum... sağol emadracım

Son düzenleme:

Doğru diyorsun bi ton para dökülüyor ellerine ama sonunda çoğu hüsrana uğratıyor. Ne yap biliyormusun sanki orada boyatacakmış gibi sorular sor kuaföre örneğin bu rengi göster sadece bu boyaylamı boyayacaksınız yoksa farklı bir işlem daha yapacakmısınız saçını yaptıracakmış gibi ama yaptırma

Son düzenleme:
tatlım ben hep aynı kuaföre gidiyorum senelerdir. hep memnun kalmışımdır da. ama boyayı gösterip boyatmazsam başka zaman gittiğimde sorar fln. Eğer öyle yaparsam epey bi süre önünden geçmem ben de kuaförün di mi ama

Ya tabi canım hep aynı yere gidiyorsan oraya sormak olmaz haklısın Ozaman başka bir kurban seçmen gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…