Bu kızdan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
34
İstanbul
]selam bayanlar benim bir derdim var. Bir haftadır çok feci canımı sıktı bu olay. Üniversite 1. Sınıftayım şuan bu hafta başladım. Geçen senede hazırlık okumuştum ingilizce. Ordan tanıştığım 2 yakın arkadaşım vardı. Biri malesef sınavı geçemediği için bu sene okuyamıyo bizimle. Bende sınavla son anda sınava kılpayı geçerek bu sene eğitim görmeye hak kazandım. Diğer kızda geçmişti. Benim gelmeme çok sevindi. Yalnız kalmıycağn çok mutlu olcağını falan söyledi
Fakat okulun ilk gününden beri bizi pek tanımayan bi kız sürekli yanımızda takılıyo. Bu arkadaşta onla konuşyo. Ben başkadıyla konuşsam, hemen beni o kızdan uzaklaştırıyo nie peşimize başkalrını takıyosun dio. Araıza yeni katılan kızla muhabbet etmek istemiyorum. Çok sıkıcı. Bütün gün hep beraberiz ama adlnda yalnızım. Yanımdaki adıl kız hiçbişi yapmıyo. Onla konuşyo sürekli. Bide geldiğime çok sevinmişti. Çok yalancı bi kız. Herkes hakknda çok dedikodu yapar yüzlerinede hep gülümser. Ben birini sevmesem hiç selamda vermem. Artık dayanamıyorum bu kızla arkadaş olmaya. Bi yardım edin. Şimdi yeni arkadaşlık mı kuruyım .
Lüfen yardım edin. Benim yerimde olsaydınız napardınız?
Ben bi kızla konuşsam hemen yüzü asılıyo, ama kendi konuşunca benide takmıyo
Acayip ikiyüzlü bi kız
Ve beni aşırı kıskanıyo. Çünkü aynı sınıfta yıllardır çok yakn bi arkadaşm vardı ama küsmüştük son yıllarda. Onla barışçam die ödü kopuyo. Sürekli ona laf sokuyo
Sizce bu salak kızın amacı ne:2:

canım okul hayatının daha başındasın üniversite hayatı senin en eğlenceli yılların olacak böyle basit insanlarla berbat etme bana kalırsa. Ben de senin gibi senin arkadaşına benzer bir gruptu üstelik koskoca 5 yılımı geçirdim emek verdiğim insanlar olarak gördüm ve onların dışında pek de kimseye açılmadım yani başka ortamlarım da arkadaşlarım da oldu ama en yakınlarım hep onlardı onlar da hep kırılır darılırlardı başkalarıyla gezip tozmama biz de yaklaşık 7 8 kişiydik kızlı erkekli bir grup. Neyse ben yaşadıklarımdan hiç pişmanlık duymadım şuan da pişman değilim onlar bana hayat dersi oldular artık hayatta çok daha sağlam ilişkiler kuruyorum onların bana 5 yılın sonunda öğretttikleri (!) sayesinde... Beş senelik iyi niyetim dostluğum emeğim hooooop son yılda bir baktım çöpe gitmiş...Aslına bakarsan hiç olmamış ve ben onlarla kendimi kandırmışım sonra aniden toparlandım ve onların sahte ortamında son birkaç ay da olsa acilen uzaklaştım . Artık çok geçti belki ama olsun sonuç olarak artık o kadar huzur doldum ki ve kendime aferim kız sana sen çok akıllı kendi kararlarını verebilen fırtına gibi bi hatunsun giden 5 yılın olsun aldığın dersler yanına kar kalsın dedim... Bugün benimle arkadaş olmaya çalışan her insanı geçirdiğim süzgeçler çok daha sıktır o yüzden ve artık çok daha sağlam dostluklarım var çok şükür Onlar olmasa eminim kendi okulumda kendi sınıfımda çok daha sağlam dostluk kurabileceğim insanlar vardı ama işte gençlik olsun en azından o zaman dostluğumu paylaşamadığım arkadaşlarımla şimdi paylaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince ... sana da tavsiyem bir abla olarak alırsan eğer sakın kendinde verme... Evet dostluk fedakarlıktır ama tek taraflı değildir asla... Ve kendini yanında rahat hissetmediğin kimsenin yanında bulunma

Çok haklısınız. Ğniversite yıllarımı böyle sahte insanlarla geçirmemem gerekir. Ama şimdi napmalıyım? Çünkü sınıfa gittiğimde ilkte tek takılmam o kızı çok mutlu etçek eminim. Kardeşimle konuştum şöyle bi fikir verdi. Onlarla azcık daha takıl fakat yavaş yavaş başka dostluklar edin böylece hem o kıza çok büyük ders olur hemde yaknz kalmamış olursun dedi. Yine aZcık onlarla takılıp fatklı kişilerle otursam konuşsam dahaiimi olur ?

öncelikle yazı şekliniz çok bozuk..harfleri çok karman çorman etmişsiniz...
zar zor anlayabildim...
konunuza gelince, o bana surat astı, ben onla konuşmak istemiyorum, daha önce küstüm şimdi barışacağım diye korkuyor,
hep yanımıza geliyor vs vs vs...
canım sen artık üniversiteye başlamış ve ergen modundan çıkmış koca genç kızsın...böyle çocukça şeyleri artık bi kenara bırak...derslerinle tahsilinle eğitiminle ilgilen...
ayşe bana silgi attı, ahmet benim saçımı çekti gibi komik bir konumda oluyorsun....
kim kiminle konuşursa konuşsun, kim kime surat asarsa assın...geç artık bunları...sana yakın olana sende yakın ol, surat asanı da takma hiç...bu gibi şeyler lise çağlarında kaldı artık...biraz olgunlaşmanın zamanıdır artık değilmi
umarım bana kızmazsın...ama bu gibi şeylere kafanı takacak kadar çocukça yaşama hayatı....

Yazım şeklinin bozuk olmasının nedeni klavyemdeki tuşların yerinin değişmesinden. Evt böyle şyler lisede kalmış olabilir fakat insanın arkadaş çevresi her yerde çok önemli bi yere sahip. Ben zaten derslerime önem veriyorum ama böyle saçma olaylarda morelimi bozuyo Kendime yakın olana bende yakın davrancam bundan sonra. Tavsiyelerinz için saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…