- Konu Sahibi Chipzinblack
]selam bayanlar benim bir derdim var. Bir haftadır çok feci canımı sıktı bu olay. Üniversite 1. Sınıftayım şuan bu hafta başladım. Geçen senede hazırlık okumuştum ingilizce. Ordan tanıştığım 2 yakın arkadaşım vardı. Biri malesef sınavı geçemediği için bu sene okuyamıyo bizimle. Bende sınavla son anda sınava kılpayı geçerek bu sene eğitim görmeye hak kazandım. Diğer kızda geçmişti. Benim gelmeme çok sevindi. Yalnız kalmıycağn çok mutlu olcağını falan söyledi
Fakat okulun ilk gününden beri bizi pek tanımayan bi kız sürekli yanımızda takılıyo. Bu arkadaşta onla konuşyo. Ben başkadıyla konuşsam, hemen beni o kızdan uzaklaştırıyo nie peşimize başkalrını takıyosun dio. Araıza yeni katılan kızla muhabbet etmek istemiyorum. Çok sıkıcı. Bütün gün hep beraberiz ama adlnda yalnızım. Yanımdaki adıl kız hiçbişi yapmıyo. Onla konuşyo sürekli. Bide geldiğime çok sevinmişti. Çok yalancı bi kız. Herkes hakknda çok dedikodu yapar yüzlerinede hep gülümser. Ben birini sevmesem hiç selamda vermem. Artık dayanamıyorum bu kızla arkadaş olmaya. Bi yardım edin. Şimdi yeni arkadaşlık mı kuruyım .
Lüfen yardım edin. Benim yerimde olsaydınız napardınız?
Ben bi kızla konuşsam hemen yüzü asılıyo, ama kendi konuşunca benide takmıyo
Acayip ikiyüzlü bi kız
Ve beni aşırı kıskanıyo. Çünkü aynı sınıfta yıllardır çok yakn bi arkadaşm vardı ama küsmüştük son yıllarda. Onla barışçam die ödü kopuyo. Sürekli ona laf sokuyo
Sizce bu salak kızın amacı ne:2:
Fakat okulun ilk gününden beri bizi pek tanımayan bi kız sürekli yanımızda takılıyo. Bu arkadaşta onla konuşyo. Ben başkadıyla konuşsam, hemen beni o kızdan uzaklaştırıyo nie peşimize başkalrını takıyosun dio. Araıza yeni katılan kızla muhabbet etmek istemiyorum. Çok sıkıcı. Bütün gün hep beraberiz ama adlnda yalnızım. Yanımdaki adıl kız hiçbişi yapmıyo. Onla konuşyo sürekli. Bide geldiğime çok sevinmişti. Çok yalancı bi kız. Herkes hakknda çok dedikodu yapar yüzlerinede hep gülümser. Ben birini sevmesem hiç selamda vermem. Artık dayanamıyorum bu kızla arkadaş olmaya. Bi yardım edin. Şimdi yeni arkadaşlık mı kuruyım .
Lüfen yardım edin. Benim yerimde olsaydınız napardınız?
Ben bi kızla konuşsam hemen yüzü asılıyo, ama kendi konuşunca benide takmıyo
Acayip ikiyüzlü bi kız
Ve beni aşırı kıskanıyo. Çünkü aynı sınıfta yıllardır çok yakn bi arkadaşm vardı ama küsmüştük son yıllarda. Onla barışçam die ödü kopuyo. Sürekli ona laf sokuyo
Sizce bu salak kızın amacı ne:2: