Bu kız kafayı yedi sanırım

Senin ablanda guzellik ve zeka ters orantili bence.
Golden rose 22 tl,bir tane alamiyor mu ? Haydi alamadi,sana ait ruj icin bu kadar tepki gostermesi de pek normal degil.
Dugunun getirdigi stres demek icin bile cok fazla..
Gerci kari koca olsaydiniz,tedbir,uzaklastirma hatta siginma bile talep edebilirdin. :)
O.. ya f.. ye tek kelime etmiyorum.Zaten elle tutulur bir tarafi yok.

Bende hep kız kardeş hayali kurardım sindi Erkek kardeşim olduğu için şükrettim. Bu ne böyle madem çok beğenmiş ruju alsın kendisine.

Kızkardeşim veya ablam yok diye hep üzülürüm ama böyle şeyleri duyunca da Allah kardeşin de hayırlısını versin diyorum.

Bir doktora gitsin bence ablanız, ayna fırlatıp her yerinizi kesen o üstüne birde küfür ediyor, bir ruj için olay çıkarmış anne ve babanıza anlatsanız durumu belki ablanızla konuşurlar.

Evlensin gitsin başın ağrımaz benm ablamda böyle. Düşün ki benim düğünümde yatağımda yatıp beni salona attı ve ertesi gün düğün var rahat uyumam lazım gözlerim şişer dedi bak benm düğünüm diyorum daha nicesi var. O da atandı ta doğuya gitti ben çok rahatım yıllardır

Evlense de o hasta ruhu ile geri dönmesi yakındır. Tekrar başınıza bela olur benden demesi

Ve aklıma gelen...
Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun

Ben de kız kardeşimle çok kavga ederdim, küserdik tartışırdık ama bu bayağı olmuş, şiddete geçmiş artık. Normal bir durum değil. Ablanızın yardım alması gerekiyor. Benim kardeşim bu kadar abartılı hareketler ederse herhalde polise şikayet ederdim. bir az burnu sürtünsün de toparlasın kendini. Abla diye kimsenin kimseye şiddet gösterip hakaret etmeye hakkı yok. Tabi anne baba önemli kardeşsiniz deyip daha da şımartıyorlar böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…