- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
- 98
- Konu Sahibi minikorganizer
-
İnanın ben de neye uğradığımı şaşırdım eşinin triplerinin acısını benden çıkarıyor sanırımHangisine önce şaşırayım, onu seçmeye çalışıyorum şuan. Her yerini kesmesine mi, küfür etmesine mi, kapıyı yumruklamasına mı?
Çok sevdiğim ve artık üretilmeyen bir ruj kendim vermek istemiyorum zaten sormadan gelip alıyor sakladığımda da kıyameti koparıyorKardeş meselenize birşey diyemem o kısım şiddet dolu zaten de ruju verin kullansın ,geri sürmeyin .Kardeşiniz dahi olsa tehlikeli olabilir .En kötü uçuk bulaşır .
Ablaniz zor bir insan belli .Kötü yorum yapmak istemiyorum sonuçta kardeşiniz .Çok sevdiğim ve artık üretilmeyen bir ruj kendim vermek istemiyorum zaten sormadan gelip alıyor sakladığımda da kıyameti koparıyor
Ne deseniz haklısınızAblan terbiyesiz biri kusura bakma ama o nasıl küfürler öyle
Düğünü 1 sene erteleyecekler gibi görünüyor ben zaten çalışan biriyim bu şekilde giderse ayrı bi düzen kurmam şartAblanızın iyi bir doktora ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sıfır öfke kontrolü, sıfır terbiye. Evlilik stresi de değil bu, ağzı bozuk birinin saçmalaması. Umarım çok kalmamıştır taşınmasına.
Düğünü seneyeTerbiyesiz, sinirlarini bilmiyo ve agzi bozuk, az dayanin, yakinda gidiyomus zaten
Olacağımı sanmıyorum bu yaptığı hiç normal değilBiz üç kız kardeşiz, ben ortancıyım. Ne kavgalar olmuştur evde ama bir gün herhangi biriniz ablanızın ettiği lafları söyleseydik annem saçımızı başımızı yolardı. Kardeşte olsak herkes haddini bilmeli. Muhattap olmayın bence.
Minimum kontakt kur, gerekiyosa ver ruju, bi daha bu odaya girme, benle de mümkün mertebe konusma deDüğünü seneye
Damat da pek normal değil o da dediği dedik sinirli biri tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyeyimDamat beye acidim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?