Saç Kesim Şekilleri Bu Kıyafete Nasıl Bir Saç Olmalı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Arkadaşlar 2 hafta sonra kuzenimin (kardeşim gibidir) nişanı var. Salonda yapılacak. Kıyafetimin resmini ekliyorum. Sizce nasıl saç yaptırmalıyım.
Birde bu kıyafete altın takı seti taksam çok mu sırıtır acaba?
Şimdiden çok teşekkürler.

canım öncelikle mutluluklar diliyorum kuzenine..altın değilde inci yada siyah taş falan taksan daha şık olur ve en güzel topuz gider bu kıyafete..nacizane fikrim bu..kolay gelsin :))

Çok teşekkür ederim. İnci de iyi fikir çok saol :)
Topuz dağınık mı yoksa düz mü daha iyi olur peki?

bence kıyafette cok dekolte olmadıgından duzgun bır topuz guzel gider cnm

dekolte çok olmadığı için tek taşlı incilerden olabilir sanki ; ya da yaseminin dediği gibi biraz büyük siyah taşlı bir kolyede çok hoş olur...

ama saç topuz olmalı mutlaka...

Çok teşekkürler fikirlerinize.

Kolye kesin altını takmıcam. Benimde şüphem vardı zaten siz söleyince kesinleşti.
Belki inci belki taşlı bi takı seti alıcam.

bende cok sade enseden bir topuz gider..taki olarakta tasli bisey kullanabilirsin...ama yine sade olsun bence,cünkü boleron yeterince isiltiliyerimseniben
kuzenine mutluluklarrr,sanada iyi eglenceler

saçlarını bence iri dalga yaptırıp önleri fazla sıyırttırmadan toplarsan güsel olabilir fotonu beklioruz..:dance:

benim fikrim canım balık sırtı ... bence cok hoş durur ıncı kupe taksan yeterlı gıbı sankı :)

bence düz topuz çok yakışır çok zarif görünürsünüz takı ise gümüş yada beyaz altın ve pırlanta taşlı olursa çok hoş olur kanımcaCADIARZU

merhaba.bencede topuz on numara olur bu kıyafete.takı cok sade olmalı bı kolye kucucuk taslı ve kupelerı tabıkı.
bıda kıyafetın cook guzelmıs ya benımde abımın dugunu var ama hala kıyafet alamadım guzel bırsey bulamadım ıstanbulda aradım cok .nereye bakayım sızce kızlaar??

Yaa ben çok merak ettim bu elbiseyi ama göremiyorum , sitede yeni sayılırım nereyi tıklıyacam nasıl bakıcam? yoksa resmi kaldırmış mı arkadaş? yardımcı olursanız sevinirim.
a.s.

Bu arada bu şekilde saçımı yaptırdım. Takıda bu kolyeyi ve taşlı küpelerimi taktım. Ayakkabım ve çantam da taşlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…