Bu kitapları okuyan var mı???

esmergulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
283
0
46
Kayseri
Arkadaşlar aşağıda belirtmiş olduğum kitapları okuyanınız var mı? sürükleyiciliği hakkında bilgi istiyorum. merak ettim okumak istiyorum ama sıkıcıysa hiç almayayım.
Birincisi Ken Grimwood " SİL BAŞTAN"

İkincisi Elizabeth Gilbert " YE DUA ET SEV "

Üçüncüsü ise Emily Giffin "BERABER OLDUĞUNU SEV"

Eklentiler

• $resim.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 98
  • $2.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 118
sil baştan sürekli bir dönemeç halinde yaşamın yeniden başlaması.başlarda eğlenceli değişik geliyor.ama aynı yaşamı yeniden,yeniden,yeniden,yeniden yaşamaya başlayınca beni sıktı açıkçası.

nasıl kitaplardan hoşlanırsın bilemiyorum ama aslında 'Sil Baştan' benim için sürükleyiciydi. Hayat bir döngü olsaydı ne yapsak daha mutlu bi hale getiridik??

okunmaya değer bir kitaptır.

aslında ben her türlü kitabı okurum.tabi özellikle beğendiğim tarzlarda var.bu kitapta da evet her yaşamında bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama sonuç yine aynı ve yeniden en başa dönüyor.bilemiyorum kitap güzel ama sonlarına doğru sıkıldım ben.gerçi kitabı 1 günde okumuştum belkide oyüzden sonlara doğru bunlatmıştır beni

beraber oldugunu sev ve sil baştan ikisinide alıp okudum. beraber oldugunu sev güzel bir kitaptı. sürükleyiciydi insanı sıkmıyordu. ama sil baştan gerçektende sizinde sölediginiz gibi öl tekrar başla, öl tekrar başla insanı sıkıyor :)

Ye dua et Sev şuan okuduğum daha doğrusu okuyamadığım bir kitap. Ben sevmedim. Ama tarz meselesi birazda. Ben şahsen aşk-macera karışımı kitapları elimden bırakamam. O yüzden bu kitabı hiç sevemedim. üstüne üslük 2. kitabıda almıştım.. Gitti param boşa resmen

Şu son altı aya kadar o kadar cok kitap okurdum ki; kütüphanemde yer kalmamıştı ama evdi işti koşturmaktan ilgilenmeye fırsat bulamıyorum artık. Önceden otobüste okurdum simdi o da yok. Neyse...

Kitaplarım cok kıymetlidir. Sürükleyici olmasa da hikayesini sevmesem de hicbir kitabı yarım bırakmam. İki gün sürmez de bi hafta sürer... Ama YE DUA ET SEV bnm ilk firemdi. Bitiremedim yaa. Oku oku akmıyo kitap. Anlatımı, kurgusu falan berbat. Amerikalı şımarık bir kızın macerası gibi geldi bana. Ancak bir ayda bitti. Ama simdi kitaplıkta gördükce bile sinirlerim bozuluyo :S

O zaman iyikide almamışım :)) saolun kızlar

Ye Dua Et Sev kitabını ben de okudum. Aslında kitabın anlatmak istediği ve vermek istediği mesajlar güzel bence.. Yazarın dili çok akıcı değil ama okunmayacak kadar da sıkıcı bir kitap değil. Bir kadının kendi iç dünyasına nasıl ulaşacağını ve istediğinde ne kadar güçlü olabildiğimizi anlatıyor. Ben kitaptan sonra filmini de izledim. Filme göre kitabı daha çok beğendim açıkçası. Ama eğer dersenki başka kitaplar var onları okumak istiyorum buna ayıracak zamanım yok o zaman filmini izle

Ye,Dua et,Sev'i bitirmek bana nasip olmamıştı çok istememe rağmen.Sıkıcı geldi bana.Ama zevkler ve renkler değişkendir tabii

"sil baştan" ve "ye, dua et, sev" i okudum. ikisi de bence çok güzeldi. "ye, dua et, sev"i kimse beğenmemiş ama ben sevmiştim. belki de benim de italya ve hindistan yolculuklarını deli gibi istememden kaynaklanıyor. :) "sil baştan" kesinlikle süperdi. elimden düşüremedim. 2 günde bitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…