okuduysanız ve eksik sayfası yoksa sorun değil.nerden almıştınız
özelden mesaj atıyorum size.
Benim özel mesaj hakkım yok. Kitabı henüz okumadım ama şimdi sayfalarını tek tek kontrol ettim,eksiklik yok. 7 TL ye verevbilirim eğer okumamı beklerseniz. pinarim_2003@Hotmail.com adresinden haberleşebiliriz.
yazsana canım bakayım
takas düşünmüyor musun acaba
tamam beklerim okumanızı sorun değil. hemen okumayacağım zaten.
Listenizi yeni görebildim.Ruhundaki Zehirle Yüzleş ile takas yapabilirim.Cep kitap değil değil mi?
Bende de Şah Sultan ve Od var canım istersen. 10 TL olur ikisi.
laurent botti siste ölüm, zülfü livaneli bir kedi bir adam bir ölüm, sophie kinsiella pasaklı tanrıça (bu biraz pembe roman tarzı ama çok eğlenceli),ayşe kulin hayat, ve fısıltı serisinin son iki kitabı var canım bir de birkaç kişisel gelişim babamdan kalan
yıllar önce okul kütüphanesinden aldım mezun olunca bende kaldı ama okumadım hiç bazen bazı kitaplara karşı ön yargım olur okuyamam bu da öyle oldu
siste ölüm nasıl acaba
polisiye gerilim severim ama çok bağlaması lazım beni
yıllar önce okul kütüphanesinden aldım mezun olunca bende kaldı ama okumadım hiç bazen bazı kitaplara karşı ön yargım olur okuyamam bu da öyle oldu
Kristin hannah: evden çok uzakta,sevgi uğrna yaptıklarımız,ilkbahar rüyası ,bir tutam gündüz bir tutam gece, ateşböceğinin şarkısı,kız kardeşler arasında
john verdon: şeytanı uyandırma,peter pan ölmeli
canan tan:hasret
tess gerritsen:sona kalan
iskender pala kitapları
benmde elimde kitaplarım var.takas etmek istiyorum bu kitaplarla.uygun fiyatlı olursa satında alabilirim
Jojn verdon ve iskender pala var
john verdonun hangi kitapları
iki kitabı birden var mı
iskender pala buldum canım
Üç kitabıda var
şeytanı uyandırma ve peter pan ölmeli
bunları arıyorum ben
Son kitabı bendede yok maalesef canım çok sevdiğim yazar yarın hemen alıcam. Ama şeytanı uyandırma var
onunla takas düşünürsen özelden kitaplarımı yazayım :)
Olur ilgimi çekecek bir kitabın varsa
Olur ilgimi çekecek bir kitabın varsa
5 dkya takıldım
evet kitaplarım orjinal ve tertemizdir
bıçak sırtı veya gece nöbetini öneririrm
ikiside ciltli kitaplardır diğerlerinden farklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?