• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kitapları arıyorum

yazsana canım bakayım

laurent botti siste ölüm, zülfü livaneli bir kedi bir adam bir ölüm, sophie kinsiella pasaklı tanrıça (bu biraz pembe roman tarzı ama çok eğlenceli),ayşe kulin hayat, ve fısıltı serisinin son iki kitabı var canım bir de birkaç kişisel gelişim babamdan kalan :1:

Bende de Şah Sultan ve Od var canım istersen. 10 TL olur ikisi.

Son düzenleme:
Listenizi yeni görebildim.Ruhundaki Zehirle Yüzleş ile takas yapabilirim.Cep kitap değil değil mi?

yok cep kitap değil
orjnal ve tertemiz istersen resmini gönderebilirim
o halde onu size ayırıyorum
okuyunca haber verirsiniz değil mi

laurent botti siste ölüm, zülfü livaneli bir kedi bir adam bir ölüm, sophie kinsiella pasaklı tanrıça (bu biraz pembe roman tarzı ama çok eğlenceli),ayşe kulin hayat, ve fısıltı serisinin son iki kitabı var canım bir de birkaç kişisel gelişim babamdan kalan :1:

siste ölüm nasıl acaba
polisiye gerilim severim ama çok bağlaması lazım beni :31:

yıllar önce okul kütüphanesinden aldım mezun olunca bende kaldı ama okumadım hiç bazen bazı kitaplara karşı ön yargım olur okuyamam bu da öyle oldu :1:

kusura bakmayın dönüş yapamadım
katrei matem ile takas yapabiliriz.
özelden kitaplarımı yazacağm size

Kristin hannah: evden çok uzakta,sevgi uğrna yaptıklarımız,ilkbahar rüyası ,bir tutam gündüz bir tutam gece, ateşböceğinin şarkısı,kız kardeşler arasında

john verdon: şeytanı uyandırma,peter pan ölmeli

canan tan:hasret

tess gerritsen:sona kalan

iskender pala kitapları

benmde elimde kitaplarım var.takas etmek istiyorum bu kitaplarla.:34: uygun fiyatlı olursa satında alabilirim

Jojn verdon ve iskender pala var

Back