• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kitapları arıyorum

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448

john verdon: şeytanı uyandırma,peter pan ölmeli

tess gerritsen:sona kalan

Richard dawkins :tanrı yanılgısı

benmde elimde kitaplarım var.takas etmek istiyorum bu kitaplarla.:KK34: uygun fiyatlı olursa satında alabilirim

Son düzenleme:
Kristin hannah: evden çok uzakta,sevgi uğrna yaptıklarımız,ilkbahar rüyası ,bir tutam gündüz bir tutam gece, ateşböceğinin şarkısı

john verdon: şeytanı uyandırma

canan tan:hasret

benmde elimde kitaplarım var.takas etmek istiyorum bu kitaplarla.:34:

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız ve Ateş Böceğinin şarkısı bende var. Ancak Ateş Böceğinin Şarkısı'nı şuan bir arkadaşım okuyor. Ne zaman getirir bilemiyorum. Sizin takas yapabileceğiniz kitaplar neler?

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız ve Ateş Böceğinin şarkısı bende var. Ancak Ateş Böceğinin Şarkısı'nı şuan bir arkadaşım okuyor. Ne zaman getirir bilemiyorum. Sizin takas yapabileceğiniz kitaplar neler?

ikisini mutlaka istiyorum canım ya
beklerim ben ateşböceği şarkısını
tess gerritsen kitapları philippa gregory kitapları falan var bende

anlaşırsak ben elimdeki tüm kitapları yollarım sana içlerinden begenirsin

Son düzenleme:

ikisini mutlaka istiyorum canım ya
beklerim ben ateşböceği şarkısını
tess gerritsen kitapları philippa gregory kitapları falan var bende

tess gerritsen olabilirdi canım ama şu ara gerilim okumak çok içimden gelmiyor. Aslında bu yazarı hiç okumadım merak etmiyor da değilim ama...Türk yazarlardan var mı elinde olan? Ahmet Ümit mesela (kavim, Beyoğlu Rapsodisi ve Bab-ı Esrar dışında) ya da Kristin Hannah'ın başka kitapları...

tess gerritsen olabilirdi canım ama şu ara gerilim okumak çok içimden gelmiyor. Aslında bu yazarı hiç okumadım merak etmiyor da değilim ama...Türk yazarlardan var mı elinde olan? Ahmet Ümit mesela (kavim, Beyoğlu Rapsodisi ve Bab-ı Esrar dışında) ya da Kristin Hannah'ın başka kitapları...

elif şafaktan var
ayşe kulin var
zülfü livanelinin kardeşimin hikayesi var

anlaşırsak ben elimdeki tüm kitapları yollarım sana içlerinden begenirsin

Öyle olur canım sen zahmet olmazsa birkaç kitap yolla bana ben bakayım içlerinden elbet istediğim çıkar. Bendeki kitaplar da senindir:)

Son düzenleme:
canım mail adresi yazar mısın özelden
ben kitaplığmn resmini çekip yollyım sana

Back