- 24 Kasım 2015
- 154
- 55
- 98
- 31
- Konu Sahibi Hanimeller41
-
peki hiç progesteronuna bakıldımı ? soğan suyundan cok fayda görenler var birde incir havuc küründen. benimde bu ay adetten sonra tekrar bakılacak kistimeonu ben de duydum bu ay denicem artık onu da
Hemorajik kist nasıl ağrı yapmıyor ki? Yumurtanın aşırı büyüyüp kistleşmesi değil mi seninki canım?benim hiç ağrım falan olmuyor. Yumurtam çatlamıyor ve adet görmüyorum. Mesela 6cm kistim varmış hiç hissetmedim bile
Progesteron 21.gün veriyorum hep 3-4 gibi çıkıyor değerlerpeki hiç progesteronuna bakıldımı ? soğan suyundan cok fayda görenler var birde incir havuc küründen. benimde bu ay adetten sonra tekrar bakılacak kistime
aynen o ama hissetmiyorum hiç ağrı yapmadı şimdiye kadarHemorajik kist nasıl ağrı yapmıyor ki? Yumurtanın aşırı büyüyüp kistleşmesi değil mi seninki canım?
Ne kadar garip benimki kıvrandırıcak şekilde ağrıyordu..aynen o ama hissetmiyorum hiç ağrı yapmadı şimdiye kadar
bazı kişilerin agrı yapmıyormuş sadece muayenede belli oluyormus.Ne kadar garip benimki kıvrandırıcak şekilde ağrıyordu..
hmm bnde baktırdım 8 cıktı cok iyi değil ama sanırım benim zor catlıyor yumurtam adet olsamda sancılı oluyorum.Progesteron 21.gün veriyorum hep 3-4 gibi çıkıyor değerler
Kaçtan sonrası iyi bi değer oluyor yani çatladığını gösteriyor ki? Biliyor musunuzhmm bnde baktırdım 8 cıktı cok iyi değil ama sanırım benim zor catlıyor yumurtam adet olsamda sancılı oluyorum.
Benimde 3 yildir gitmeyen küçülmeyen büyümeyen 3 cm lik bir basit kistim var ve 3 senedirr hamile kalmaya çalışıyorum engel degil denildi bi cok dr tarafindan ama baska bi sebep te bulamiyorlar anlamadimher doktora gittiğimde zararsız bi kistimin oldugunu söylüyorlar.en son geçen ay gittiğimde doktor kistimin dermoid kiste benzediğini söylemişti emar çektirmiştik.emar da ise kistim folikül kist cıktı.doktor yine önümüzdeki ay adetten snra gel tekrar bakıcam dedi.7 ay olacak bebiş istiyoruz daha nasip olmadı.her ay tekrarlayan folikül kist gebeliğe engelmidir.acaba benim yumurtam çatlamıyor mu.
benimkide 2 cmlik canım nasip hersey tabide ameliyata neden yanaşmıyosunBenimde 3 yildir gitmeyen küçülmeyen büyümeyen 3 cm lik bir basit kistim var ve 3 senedirr hamile kalmaya çalışıyorum engel degil denildi bi cok dr tarafindan ama baska bi sebep te bulamiyorlar anlamadim
Hic biseyle de gitmiyor ben denedim
Dr artik bu kist mi engel acaba demeye basladi o bile şaşkın
Ameliyatla alabiliriz diyor ama korktugum icin kesinlikle yanaşmıyorum bakalım
bildiğim kadarıyla 6dan snra çatlıyor deniliyorKaçtan sonrası iyi bi değer oluyor yani çatladığını gösteriyor ki? Biliyor musunuz
Allah AllahHe bi de yumurtam catliyor benimki sol yumurtalıkta orda bile yumurta büyüyup catlayabiliyor ama bebek olmuyor
Korkuyorum diger yumurtalara zarar verir rezerv azalir diyebenimkide 2 cmlik canım nasip hersey tabide ameliyata neden yanaşmıyosun
peki tüp bebek denemeyi düşündünüz müKorkuyorum diger yumurtalara zarar verir rezerv azalir diye
azaltıyo olsa doktorlar dondurma işlemini önermezlerdi ki.yumurta dondurma yumurta rezervini azaltmıyor değil mi? (ben dondurma işlemini yaptıktan sonra başka bir doktor söyledi bunu bana. akrabam söyledi.)
azaltıyo olsa doktorlar dondurma işlemini önermezlerdi ki.
böyle insanlrı duymamak gerekiyor bende yeni evli olmama ragmen arkamdan konusuldugunun farkında oldugum insanlar var.ben onları Allah'a havale ediyorum.içinizi ferah tutun bşy olmaz inşaAllahhani kısmen de olsa? o nedenle sordum. zaten azaltıyor diyen de bizzat bu şansını kaybetmiş kıskanç bir hatun. ne diyim... insan nasıl bu denli kötü olabiliyor anlamıyorum... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?