bu kist beni çıldırtacak tekrarlayan folikül kist

her doktora gittiğimde zararsız bi kistimin oldugunu söylüyorlar.en son geçen ay gittiğimde doktor kistimin dermoid kiste benzediğini söylemişti emar çektirmiştik.emar da ise kistim folikül kist cıktı.doktor yine önümüzdeki ay adetten snra gel tekrar bakıcam dedi.7 ay olacak bebiş istiyoruz daha nasip olmadı.her ay tekrarlayan folikül kist gebeliğe engelmidir.acaba benim yumurtam çatlamıyor mu.
Benimde 3 yildir gitmeyen küçülmeyen büyümeyen 3 cm lik bir basit kistim var ve 3 senedirr hamile kalmaya çalışıyorum engel degil denildi bi cok dr tarafindan ama baska bi sebep te bulamiyorlar anlamadim
Hic biseyle de gitmiyor ben denedim
Dr artik bu kist mi engel acaba demeye basladi o bile şaşkın
Ameliyatla alabiliriz diyor ama korktugum icin kesinlikle yanaşmıyorum bakalım

Benimde 3 yildir gitmeyen küçülmeyen büyümeyen 3 cm lik bir basit kistim var ve 3 senedirr hamile kalmaya çalışıyorum engel degil denildi bi cok dr tarafindan ama baska bi sebep te bulamiyorlar anlamadim
Hic biseyle de gitmiyor ben denedim
Dr artik bu kist mi engel acaba demeye basladi o bile şaşkın
Ameliyatla alabiliriz diyor ama korktugum icin kesinlikle yanaşmıyorum bakalım
benimkide 2 cmlik canım nasip hersey tabide ameliyata neden yanaşmıyosun

yumurta dondurma yumurta rezervini azaltmıyor değil mi? (ben dondurma işlemini yaptıktan sonra başka bir doktor söyledi bunu bana. akrabam söyledi.)

hani kısmen de olsa? o nedenle sordum. zaten azaltıyor diyen de bizzat bu şansını kaybetmiş kıskanç bir hatun. ne diyim... insan nasıl bu denli kötü olabiliyor anlamıyorum... :/
böyle insanlrı duymamak gerekiyor bende yeni evli olmama ragmen arkamdan konusuldugunun farkında oldugum insanlar var.ben onları Allah'a havale ediyorum.içinizi ferah tutun bşy olmaz inşaAllah

Back