- 24 Kasım 2015
- 154
- 55
- 98
- 31
- Konu Sahibi Hanimeller41
-
öncelikle cvpladıgınız için teşekkürler,evet adetle atıyor snra diğer ay tekrarlıyor bekarkende vardı hatta bekarken birden cok gözüküyordu şimdi tek 2 cmlik gözüküyor kistim.sogan kürünü bir ay denedim sadece adetimi geciktirdi ve bende hamile oldugumu sanıp havalara girdim bidaha da yapmadımKist adetle beraber atılır soğan kürünü dene istersen.
yumurtanın çatlamadıgı nasıl anlasılıyor bi bilginiz var mı? her ay yumurtlama belirtilerini yasıyorum ve adette oluyorum.inşaAllah rabbim dermansız dert vermesin.inanın bu kadar düşünecegimi bilmezdim.insan olmayınca herseyi getiriyormus aklınaDoktora gttiğinfe bir daha ki ay takip eder eğer yumurtanın çatlayamaması gbi bir problem oluyorsa çatlatma iğnesi yapar ilişki günü önerir .inşallah en kısa zamanda bebeğin olur canm her şeyin çaresi var
inşaAllah olur,insan ister istemez sıkıyor tabi verecek olan rabbim.Canım benim bi arkadaşım 5 cm kistle hamile kalmıştı. Canını sıkma, olur inşallah bebişin
banada hep engel değil diyorlar ama sürekli olması beni endişelendirdi.geçen ay progesteronum 8di.siz ne kadarlık evlisiniz ne kadardır olmuyorCanm benm de çocuğm olmuyor bilemm neden hatta şu an sağ overde 5 cm kist var doktor engel değil dypr hamileliğe zamanı var demekki ..Yumurtanın çatladğnı ultrasondan kontrol eder ve 21.günü adetinin kanda progesteron testiyle anlar canm
bende 1 senelik evliyim işte 7 aydır istiyoruz bizdede öyle :/Şu nır gerçekki stres yapma stres en büyük düşman..Ben 14 aylık evlym vajinismustm onu atlattm 4 aydr normalim henüz tık yok canm sen ?
inşaAllah :*Olur daha inşaallah canm
Senin belirtilerin ne canım? Benim yumurtam aşırı büyümüş kist oluşturmuş kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Sende varmı öyle bişey.Her ay bende de kist oluşuyor. Yumurtalamıyorum ben tabi adet de göremiyorum. 3 aydır çatlatma iğnesi kullandım o da çatlatmadı. Tekrar kist oluşuyor. Çok sıkıntılıyım
hmm,ben adette görüyorum aslında ama soğan suyunu çok öneriyorlar denedin mi hiçHer ay bende de kist oluşuyor. Yumurtalamıyorum ben tabi adet de göremiyorum. 3 aydır çatlatma iğnesi kullandım o da çatlatmadı. Tekrar kist oluşuyor. Çok sıkıntılıyım
benim hiç ağrım falan olmuyor. Yumurtam çatlamıyor ve adet görmüyorum. Mesela 6cm kistim varmış hiç hissetmedim bileSenin belirtilerin ne canım? Benim yumurtam aşırı büyümüş kist oluşturmuş kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Sende varmı öyle bişey.
onu ben de duydum bu ay denicem artık onu dahmm,ben adette görüyorum aslında ama soğan suyunu çok öneriyorlar denedin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?