bu kist beni çıldırtacak tekrarlayan folikül kist

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
154
55
98
31
her doktora gittiğimde zararsız bi kistimin oldugunu söylüyorlar.en son geçen ay gittiğimde doktor kistimin dermoid kiste benzediğini söylemişti emar çektirmiştik.emar da ise kistim folikül kist cıktı.doktor yine önümüzdeki ay adetten snra gel tekrar bakıcam dedi.7 ay olacak bebiş istiyoruz daha nasip olmadı.her ay tekrarlayan folikül kist gebeliğe engelmidir.acaba benim yumurtam çatlamıyor mu.

Canm çok geçmiş olsun her kist zararlı değil ve hamileliğe engel değil .Kistin tekrarlamaması için neler yapılabilir ona bakın.Kadınlar maalesef evlendikten sonra bu tip kistlerle sıkça karşılaşablyor

Doktora gttiğinfe bir daha ki ay takip eder eğer yumurtanın çatlayamaması gbi bir problem oluyorsa çatlatma iğnesi yapar ilişki günü önerir .inşallah en kısa zamanda bebeğin olur canm her şeyin çaresi var

Kist adetle beraber atılır soğan kürünü dene istersen.
öncelikle cvpladıgınız için teşekkürler,evet adetle atıyor snra diğer ay tekrarlıyor bekarkende vardı hatta bekarken birden cok gözüküyordu şimdi tek 2 cmlik gözüküyor kistim.sogan kürünü bir ay denedim sadece adetimi geciktirdi ve bende hamile oldugumu sanıp havalara girdim bidaha da yapmadım

Doktora gttiğinfe bir daha ki ay takip eder eğer yumurtanın çatlayamaması gbi bir problem oluyorsa çatlatma iğnesi yapar ilişki günü önerir .inşallah en kısa zamanda bebeğin olur canm her şeyin çaresi var
yumurtanın çatlamadıgı nasıl anlasılıyor bi bilginiz var mı? her ay yumurtlama belirtilerini yasıyorum ve adette oluyorum.inşaAllah rabbim dermansız dert vermesin.inanın bu kadar düşünecegimi bilmezdim.insan olmayınca herseyi getiriyormus aklına

Canm benm de çocuğm olmuyor bilemm neden hatta şu an sağ overde 5 cm kist var doktor engel değil dypr hamileliğe zamanı var demekki ..Yumurtanın çatladğnı ultrasondan kontrol eder ve 21.günü adetinin kanda progesteron testiyle anlar canm

Canm benm de çocuğm olmuyor bilemm neden hatta şu an sağ overde 5 cm kist var doktor engel değil dypr hamileliğe zamanı var demekki ..Yumurtanın çatladğnı ultrasondan kontrol eder ve 21.günü adetinin kanda progesteron testiyle anlar canm
banada hep engel değil diyorlar ama sürekli olması beni endişelendirdi.geçen ay progesteronum 8di.siz ne kadarlık evlisiniz ne kadardır olmuyor

Şu nır gerçekki stres yapma stres en büyük düşman..Ben 14 aylık evlym vajinismustm onu atlattm 4 aydr normalim henüz tık yok canm sen ?

Her ay bende de kist oluşuyor. Yumurtalamıyorum ben tabi adet de göremiyorum. 3 aydır çatlatma iğnesi kullandım o da çatlatmadı. Tekrar kist oluşuyor. Çok sıkıntılıyım

Her ay bende de kist oluşuyor. Yumurtalamıyorum ben tabi adet de göremiyorum. 3 aydır çatlatma iğnesi kullandım o da çatlatmadı. Tekrar kist oluşuyor. Çok sıkıntılıyım
Senin belirtilerin ne canım? Benim yumurtam aşırı büyümüş kist oluşturmuş kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Sende varmı öyle bişey.

Senin belirtilerin ne canım? Benim yumurtam aşırı büyümüş kist oluşturmuş kasıklarımda çok ağrı yapıyor. Sende varmı öyle bişey.
benim hiç ağrım falan olmuyor. Yumurtam çatlamıyor ve adet görmüyorum. Mesela 6cm kistim varmış hiç hissetmedim bile

Back