- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- Konu Sahibi Tambiir_mavi3451
Tedavi ol rahatla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu "ellam" kelimesine bayılıyorum .Konuya baslarken 22 bitirirken 21 yasina geldin az daha uzatsan 18 olacadin ellammmm
Yapıcı olunuz lütfen yıkıcı değil. Nereden biliyorsun aldatacagını? Kıskanclık psikolojisi yaşıyor bu kardeşimiz öz güvensiz olduğu için yanlış düşünüyor da olabilir..Valla aldatılırsanız üzülmem...kendinu kandıran insanlardan hiç hazzetmem çünkü, adam sapık gibi kadınlara bakıyor ve kendinden biliyor onun için kapanmanizi istiyor.
Korkmakta haklısınız büyük ihtimal aldatılacaksınız ,kendinizi böyle aptal yerine konulmaya layık gördükçe bu kaçınılmaz kusura bakmayın.
Nasıl yok aşkolsun, daha geçen gün sulu sulu yemekler ye konusu vardı.Haftalardır aksiyon yok şikayet etmeyin yorumlar çok güzel
Bende böle konuları okuyunca kendimi sorguluyorum ister istemez.Bende eşimi hiç kıskanmadım çok sevmeme rağmen.Güzel olan herşeye bakılabilir sonuçta bayan olarak ben bile bakıyorum güzel bir bayan gördüğüm zaman Hatta gösteririm şuna bak be güzel diyeBeynim yandi resmen.
Bu kadar kiskanmak olur mu ya.
Sizin iyi bir piskologa ihtiyaciniz var.
4 yildir evliyim, eşimi bir kere bile kiskanmadim.
Kendisi cok yakisikli, disari ciktigimizda kizlarin ona baktigini goruyorum ama hic kiskanmiyorum.
Goz yaranmis bakmak icin))))
Guler gecerim.
Esimin resmini arkadasima ilk gosterdiyimde bu taraflara getirme, kizlar elinden alir demisti.
Hayat kiskanmakla gecmez, rahat olun bir az.
Yazının sonuna doğru 1 yaş nasıl küçüldün benim aklım orda..Arkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21
10 sene boyunca kapalıymış, kapalıyken görüp sevmiş. Gerçi kesin yazılmıştır ama görünce ben de açıklamak istedimsırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum
Yukardaki şu kisimi okuyunca bir aydınlanma yaşadım..
22 yaşındasınız,10 sene önce kapalıydınız ve eşiniz sizi öyle tanıdı..
22-10=12
Eşiniz sizi 12 yaşında tanıdı ve sevdi öylemi?
Nasıl inanayım ben bu konuya?
Sürekli açık saçık kızlar diyerek bütün kabahati kızlara yüklemişsiniz maşallah. Kızlara güveniniz yoksa eşinize de olmasın o zaman belki eşiniz kızları ayartacak Allah Allah ya. Siz kocanızı bulunmaz Hint kumaşı sanmissiniz, aşırı kıskançlık hiç iyi değildir kuruntu yapıyorsunuz bence. Bakın eşinizi ne de güzel anlatmışsınız ben bu anlatımda eşinizin bişey yapacağını sezemedim sizi de çok seviyor belli ki baksanıza tekrar kapanmanızı bile söylemiş. Gerçekten açık saçık kızlara bakacak olsa sizi de öyle görmek ister diye düşünüyorum. Siz bence çok kafaya takıyorsunuzArkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21
Allah allah üniformalı olunca ne oluyor ben onu anlamadım. Benim de eşim üniformalı. Ne yapayım şimdi? Başımı alıp nerelere gidem Buldum oğlumuzu kanguruyla babasına bağlayıp beraber işe yollayacagımArkadaşların ve ablalarım hepinize merhaba. Ben 22 yasinda 4 aylık evli bir bayanım. Aynı zamanda üniversiteye hazırlanıyorum. Esim Polis memuru. Eşimi çok kiskaniyorum ama kiskancliklarim yerli mi yersiz mi onu bilemiyorum. Belki de mesleğinden ötürü diye düşünüyorum bu konuda yardım edin bana allah rızası için bazen bu kıskançlığın yüzünden tatlı ekmegin evimde zehir oluyor. Bir kaç örnek vererek anlatmak istiyorum. Esim namazında niyazında bi insan. Dinini imanını bilen bir insandır Mesela bayanlarla muhabbetten kaçınmaz. Örnek veriyorum göreve gittiği bi yer var orada bi cafe varmış cafenin sahibibi abla varmış arada bir sohbet eder konuşur oraya gittikçe. Bende bunu istemiyorum. Mesela dün metronuzdayız bi tane kız bindi mini etekli ama eteği baya acik. Tam caprazimiza oturdu eşim benim elimi sıkıca tuttu. Bilmiyorum vesvese olduğunu düşünüyorum ama eşim arkaya bakıyor kafanızı çevirmek istemese de bakmaya çalışıyor bazen benimle ilgeniyor benimle konuşuyor o anda ama gözü kkayiyo ister istemez 1.2 defa kızın bacaklarına baktı vesaire. Buda benim zoruma gidiyor 1.75 boyunda 68 kilo güzel bi bayanım eşim beni çok seviyor çok da ilgilidir. Çok zaman ayırır bana. Böyle saçma sapan şeyler için ilişkimizi zedelemek istemiyorum. Mesela biraz önce whatsapda durum paylaşmış metroda bi dayı saz caliyor esim de bunu videoya çekip paylaşmış ama sadece dayı var videoda. Benim aklından geçen iste eşim üniformalı orada birsürü acik saçık kızlar var eşim ister istemez onlara bakıyor. Işte esimin aklına dengesiz kendini bilmez bi kız girerse falan sürekli böyle düşünüyorum birçoğunuz belki tepki gösterip kizicak ama sırf eşim acik kızlara bakıyor dışarıda diye kapalıydım 10 sene sonra acildim. Ama zaman geçti 2 ay acik kaldım baktım eşim bu durumdan rahatsız yinede sana bırakıyorum hayatım ama ben seni kapalı tanıdım kapalı sevdin kapalı seviyorum özüne dön bak şeytanın vesvesesine uyuyorsun Allahın rızası için yap bunu ben istediğim için yapma dedi. Dün esimin vesilesi ile kapandım Çok şükür. 3 senelik bir beraberliğimiz sevgilimin dönemimiz oldi yeni evlendik. Eşimi seviyorum oda beni seviyor çok da değer görüyorum esimden. Ama bu kıskançlık benim yuvamdaki huzurumu bozuyor birde birşey eklemek istiyorum. Aslında aşırı derece de esimlik bi durum yok diye düşünüyorum hani bazen diyorum ona gülüm ne yapayım çözümünü bağlayım dışarı çıkarken diyor. Bazen düşünüyorum bizler kadın olduğumuz halde bakıyoruz misal erkek nefsi diye düşünüyorum. Son olarak da şunu söylemeliyim. Ben onu kıskandığını söyledikçe belli ettikçe o beni gıcık etmek için yada kavgalı olduğumuz zamanlarda beni hızlandırmak için kiskanicagim şeyler yapiyor. Ama esimin içinde kötü art niyet olduğunu düşünmüyorum. Sizlerde bilirsiniz ki bu devir cidden artık çok kötü çok pis. Bu devirdeki kızlara da hiç güvenim yok. Bu arada eşim 30 yaşıda ben 21