bu kimyasal gebelik olabilir mi

ikoloji

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
187
-12
Kizlar merhaba
26 mayis adetimin ilk günüydü. Bundan on beş gün sonra gectigimiz cmtsi yani 11 haziranda önce kahverengi leke geldi sonra koyulaşti ve iki gün adet gibi kanamam oldu. Bugun doktora gittim ultrasonda bir sey cikmadi mevsimsel olabilir falan dedi yine de gebelik testi yapalim dedi ve gebelik testinde degerim 31 cikti. Aradim cuma bir daha test alalim dedi deger yukselmis mi bakalim dedi. Kizima hamile kalmadan önce yani 7-8 sene önce de boyle bir sey yasamistim ama ayrintilari hatirlamiyorum. Benim bu durumum kimyasal gebelik mi düşük mü yaptim yani, yoksa gebeligim devam eder mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Bir de şu aklima geldi kizimdan önce kimyasal gebelik gecirdigimde adet günüm geciyordu oyle test yaptiriyordum testte hamile cikiyordum ama bir kac gun sonra kanamam basliyordu. Ama bu yasadigim durumda adet gunum gelmeden kanamam basladi

Yerlesme kanamasi olabilir...kani erken verdiginiz icin deger dusuktur 2 gun sonra tekrarlayinca netlesir..bende degerim 22ydi hamile kaldigimda gayette ilerledi bebegimde dogdu rabbim sizinde gonlunuze gore nasip etsin daha yenidir ultrasonda o yuzden gorunmemistir yerlesme kanamasidir ve deger artacaktir diye dusunuyorum 👍🏻

Yerlesme kanamasi olabilir...kani erken verdiginiz icin deger dusuktur 2 gun sonra tekrarlayinca netlesir..bende degerim 22ydi hamile kaldigimda gayette ilerledi bebegimde dogdu rabbim sizinde gonlunuze gore nasip etsin daha yenidir ultrasonda o yuzden gorunmemistir yerlesme kanamasidir ve deger artacaktir diye dusunuyorum 👍🏻
Tesekkur ederim herkesin gönlüne göre olsun. Ben de başta yerlesme kanamasi dedim ama koyulasti sonradan ve parca gordum bi kere ve baya yogun adet olmusum gibiydi kanamam suan kahverengoye döndü. Yerlesme kanamasi bu kadar sürer mi

Tesekkur ederim herkesin gönlüne göre olsun. Ben de başta yerlesme kanamasi dedim ama koyulasti sonradan ve parca gordum bi kere ve baya yogun adet olmusum gibiydi kanamam suan kahverengoye döndü. Yerlesme kanamasi bu kadar sürer mi
Merhabalar naptınız duruumunuz nedir bende şuan sizinle aynı durumdayım?

Herkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyor 😞😞 böyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin 🙏🏻🙏🏻 Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ☺️ Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...

Eklentiler

• D91248EC-C909-46FE-A5D8-EBBA188A8ED0.jpeg
    D91248EC-C909-46FE-A5D8-EBBA188A8ED0.jpeg
    127,6 KB · Görüntüleme: 139
  • 36071C6B-5CA4-4C34-959F-84648353089E.jpeg
    36071C6B-5CA4-4C34-959F-84648353089E.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 134
Herkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyor 😞😞 böyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin 🙏🏻🙏🏻 Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ☺️ Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...
Merhaba canım sanırım kimyasala dönecek bu bekleme.. seni üzmek istemiyorum ama koyulasma azalmaya başlamış. Geçen ay bende 10 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim ama kan testinde değerim 7ye düşmüş. İki gün içinde de kanama başladı. Doktorum değerini düşmüş muhtemelen gebelik sonlanır dedi. Kimyasal oldu maalesef. Kan testi ver bence için rahat etsin

X