• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kıl derdi psikolojimi bozdu

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
358
35
Kızlar benim derdim bu maalesef, çenemdeki tüyler. Insan içine çıkmaya utanıyorum. Boynuma kadar ilerlediler. Örtülü bir bayanım dışarda şalımla falan örtüyorum ama arkadaş arasında çok utanıyorum. İğneliye başlamıştım 2 sene önce ama gittiğim yer çok kötüydü ve başka alternatifim de yoktu. Şimdi istanbuldayım ama burda da piyasa kalabalık kime yaptıracağımı şaşırdım. Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapayım ben bu tüyleri pardon kılları :((((

Kızlar benim derdim bu maalesef, çenemdeki tüyler. Insan içine çıkmaya utanıyorum. Boynuma kadar ilerlediler. Örtülü bir bayanım dışarda şalımla falan örtüyorum ama arkadaş arasında çok utanıyorum. İğneliye başlamıştım 2 sene önce ama gittiğim yer çok kötüydü ve başka alternatifim de yoktu. Şimdi istanbuldayım ama burda da piyasa kalabalık kime yaptıracağımı şaşırdım. Bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ne yapayım ben bu tüyleri pardon kılları :((((
Kader arkadaşım :43:
Aynıyımmm bendee öyleyimm..
Çene altım falan hep öyle:43:Sakal bildigin:43:Bende tesettürlü oldugum için bi nevi kayboluyorlar ama insan içine çıkamıyorum:43:
Lazer yaptırmayı düşünüyorum:43:

Kader arkadaşım :43:
Aynıyımmm bendee öyleyimm..
Çene altım falan hep öyle:43:Sakal bildigin:43:Bende tesettürlü oldugum için bi nevi kayboluyorlar ama insan içine çıkamıyorum:43:
Lazer yaptırmayı düşünüyorum:43:

Lazerle ilgili de araştırdım o da ince ayva tüylerini azdırıyormuş diye duydum offf ben kurtulmak isterken yenilerinin gelmesini istemiyorum :(

Sadece çene bölgenize lazer yaptırın, yüzün geri kalanına yaptırmayın. Evet ayva tüyleri lazer arttırıyor. Ama sadece çeneye yaptırırsanız bişey olmaz. Kıl şeklinde olanlarda lazer çok etkili, kısa sürede kurtulursunuz ve memnun kalırsınız. Ben çene bölgesindeki kıllar için gitmiştim ama her taraf tertemiz olsun diye tüm yüzüme yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsaydı sadece çene bölgesini yaptırır kurtulurdum. Siz öyle yapın.

Sadece çene bölgenize lazer yaptırın, yüzün geri kalanına yaptırmayın. Evet ayva tüyleri lazer arttırıyor. Ama sadece çeneye yaptırırsanız bişey olmaz. Kıl şeklinde olanlarda lazer çok etkili, kısa sürede kurtulursunuz ve memnun kalırsınız. Ben çene bölgesindeki kıllar için gitmiştim ama her taraf tertemiz olsun diye tüm yüzüme yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsaydı sadece çene bölgesini yaptırır kurtulurdum. Siz öyle yapın.
Çene bölgesindeki ayva tüyleri artırmaz mı peki?

tüm yüze yaptırınca pişman mı oldunuz ki? bide tüm yüz dediğiniz ne oluyor yanak falan da mı yani yoksa sadece favoriler mi?

valla çözüm varsa bana da söyleyin bende de ayva tüyleri her yerde çıkmaya başladı önceden yoktu bunlar çok sinirlerim bozuluyo
acaba yurtta kaldığım için mi böyle oldu yoksa herkeste var mı merak ediyorum

valla çözüm varsa bana da söyleyin bende de ayva tüyleri her yerde çıkmaya başladı önceden yoktu bunlar çok sinirlerim bozuluyo

Bana eskiden sadece bende var gibi geliyordu meğer bir çok kişi bu dertten muzdaripmiş. Valla en iyisi iğneli diye duydum senin yerinde olsam o kıllar coşmadan başlarım iğneliye. Benim durumum çok daha kötü çok kararsızım o yüzdn

annem iğneliye gitti izmirdeyiz biz kurtuldu.çok vardı erkek sakalı gibi olmuştu ,artık çok üzülüyordu Allaha şükür kurtuldu ama 2 3 sene kadar sürdü yani yarıda falan bırakmayın,birazda ağrılı sanırım yüzü iğne izleriyle doluyordu falan.dediğim gibi şimdi misss gibi oldu.

bende de var malesef:((
ben de hormonlarla ilgili bir sıkıntı vardı bundan dolayı ayva tüyleri uzadı ve kalınlaştı yüzümde.bir süre ilaç kullandım hormonlar düeldi sonra iğneli epilasyon yaptırdım bir seans favorilerde bir seansta bile azalma oldu.ama çok acıyor tek tek tüm kıl köklerine elektrik akımı veriyorlar.uyuşturucu kremde hiç işe yaramadı ama dayandım.15 günde bir gitmem gerektiğini söyledi yapan kadın bende o acıya bidaha katlanmak istemedim.ama sonuç vereceği kesin.

Bana eskiden sadece bende var gibi geliyordu meğer bir çok kişi bu dertten muzdaripmiş. Valla en iyisi iğneli diye duydum senin yerinde olsam o kıllar coşmadan başlarım iğneliye. Benim durumum çok daha kötü çok kararsızım o yüzdn

canım ben de çevremdekilere sordum bi çok kişide var
ve yaş büyüdükçe tüyler uzamaya başlıyo heralde

canım şu anda oturduğum yerde güvenilir bi yer yok yaptıracak
istanbul ankara izmir filan olsa oralarda iğneli epilasyon yapan tecrübeli yerler bulunabilir ama burda sanmıyorum
bilmeyen biri yapınca iz kalıyomuş diye duydum o riski de göze alamam ama çok korkuyorum siyahlaşacaklar diye

Canım bende bi kaç sene önce bıyık derdindeydim,bıyık kısmının sol tarafında siyah kökler vardı,tek kısım siyah gölge gibi duruyordu ne fondötenler,kapatıcılar,pudralar harcadım utanıyordum güneşli bir ortama çıkmaya..
Ama ne oldu lazer yaptırdım eser kalmadı o görüntüden ne salakmışım dedim yıllarca eziyet ettim kendime..Şimdi tek tük tüy şeklinde çıkıyor onu da 2-3 haftada 1 ancak alıyorum almasam bile abartı görünen bişey yok artık..

ben de yurtta kalıyorum yurtta kalmadan önce kolumdakiler falan görünmezdi hiç sarışınım zaten ama şuan sarı olmasına rağmen kalınlaştılar sanki ya :43:

Back