Aus kanım dondu oğlumun saçını oksamis falan dedin ya.o olay şu üniversiteli kızı öldüren sapık değil mi?37 yıllık hayatımda türlü türlü sapık gördüm ; bu insanlar hep içimizdeler .Öyle alınlarında ben sapığım yazmıyor .
Sohbet muhabbet edip , ne kadar da efendi adam dediklerimiz bile çıkabiliyor .
Haberlerde uzunca süre konu olan bir kadına önce tecavüz edip , sonra öldüren pislik bizim evimize girmiş , oğlumla sohbet etmiş hatta saçını oksamış bir adamdı . Buranın en iyi çelik kapı ustasıydı , tamir için gelmişti . Eşimle sohbetlerini , oğlumu sevişini ... 1 sene geçmeden bu olaydan yakalanışını hiç unutmam .
Ankaradaki yakalandı , şimdi Ümraniyedeki de yakalanır , ya bunlar gibi niceleri . Ya bu paylaşımları zevkle takip edip beğenenler ...
Of diyorum of . Gözümüzü çevremize karşı 4 değil 444 açmalıyız . Dönem o dönem .
37 yıllık hayatımda türlü türlü sapık gördüm ; bu insanlar hep içimizdeler .Öyle alınlarında ben sapığım yazmıyor .
Haberlerde uzunca süre konu olan bir kadına önce tecavüz edip , sonra öldüren pislik bizim evimize girmiş , oğlumla sohbet etmiş hatta saçını oksamış bir adamdı . Buranın en iyi çelik kapı ustasıydı , tamir için gelmişti . Eşimle sohbetlerini , oğlumu sevişini ... 1 sene geçmeden bu olaydan yakalanışını hiç unutmam .
Ankaradaki yakalandı , şimdi Ümraniyedeki de yakalanır , ya bunlar gibi niceleri . Ya bu paylaşımları zevkle takip edip beğenenler ...
Of diyorum of . Gözümüzü çevremize karşı 4 değil 444 açmalıyız . Dönem o dönem .
Aus kanım dondu oğlumun saçını oksamis falan dedin ya.o olay şu üniversiteli kızı öldüren sapık değil mi?
Hani bu sapiklarin kimliği tespit edilip göz altına alınıyor ya beğenenler de alınmalı çünkü aynı zihniyet.
37 yıllık hayatımda türlü türlü sapık gördüm ; bu insanlar hep içimizdeler .Öyle alınlarında ben sapığım yazmıyor .
Rabbim korusun .Yok kadesa , bizim ilçede yaşandı , evli çoluk çocuklu bir kadındı . Burası küçük yer , uzaktan kadını da tanıyorduk.
Bu tarz taciz, tecavüz , sapıklık gibi iğrenç başlıklar açıldığında hep aklıma gelir .
Hep içimizdeler , Allahım korusun ya .
Aus allah korumuş,okurken bile gerildim yani..
Sağol hanım .
Bende aklıma gelince ürperiyorum .
Ama burada anlatmak istediğim , gerçekten belli olmuyor . Bildiğin bir aile babası gibiydi .Oğlunu falan anlattı .
Ay Allah korusunn.. ne feci bir durum . Mevlam korumuş sizi.37 yıllık hayatımda türlü türlü sapık gördüm ; bu insanlar hep içimizdeler .Öyle alınlarında ben sapığım yazmıyor .
Aklı yok İşte. Aklı olsa yapar mı öyle şey ben bile çok az bildiğim halde fark ettim Ümraniyedeki bir iki görüntüyü. Hem akılsız hep sapık. Bizi bundan kurtaracak bir ceza alır umarım, onu takip edenler de korkar hiç değilse.Sonunda haber olmuş, taa dün açıldı bunun başlığı. Hatta gezdiği yerlerin haritasını çıkarttılar ekşi'de. Bunun diğerinden bir farklı noktası bir de önünde arkasında yürüyen kadınları çekip çekip koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?