- Konu Sahibi fernandohoze
Bu aralar bende öyleyim sicaktamidir nedir yayil dagil ama bir süre sonra toparlan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bacım desteğin için
wayy yawrum ne hatunlar varr..
kız valla azım açık okudum...
nazar değmeyim amann..
ama oldumu şimdiii...
siz böyle derseniz ben hep uyurummm
2 hafta böyle iş yapsam ölürüm...
sağol bacım desteğin için
wayy yawrum ne hatunlar varr..
kız valla azım açık okudum...
nazar değmeyim amann..
Düzeni kurdun mu öyle gidiyor devran
Tembellik yapma kız kaldır dötünü
kızlar an itibariyle üstü başı pejmürde bir şekilde, yataktan sesleniyorum sizlere..
işten geldim..yemek yapmaya üşendiğim işin kahvaltılık vs şeylerle doyurdum karnımı..(eşim akşam yemeğinde olmıcak sanırım onun rahatlığı da var)
tabi o esnada bi sürü sakarlık..döktüm saçtım heryere..
2 saattir net başından kalkcam..sabahtan beri niyetlendiğim ev işlerini yapmak için..
amma lakinki kalkamıyomm...
günlerdir bi kararlar bi kararlar..: way efendim şu işleri yapacam, şunları bitircem, yok şöyle yok böyle derken..evden işe işten eve uyuz bi memur olmak dışında hiç bi vasfım yok...
okadar planlar çöpp..pehhh..
yukarda kırmızıyla belirtilen yerlerde konu sahibinin son zamanlardaki profilini görmektesiniz..
sizden ricam:
1- kendini salma
2- üşengeçlik
3- sakarlık
4- iradesizlik
5- plansız yaşam
gibi illetlerden nasıl kurtuluyonuz anacımm..bi deyin hele..
neden böyle oldum beeeğğğnnn...
kendimden gıcık aldım
sakarlık dışındakiler bu yaz ortaya çıktı ve atamıyorum üstümden..
sakarlığım hep vardı ama ondan da bıktım yenmek istiyorum..
bu 5 başlıktan yendiğiniz herhangi biri hakkında yorum yapabilirsiniz kuzular..
çorbamda sizinde tuzunuz olsun hadi bakalım, buyrun...
Top 3ünü sıralıyorum
1- Hemen gidip vitamin eksikliğine baktır (Ben de aynı böyleydim, B gurubu vitamin ilacı verdi doktor)
2- Herşey moralde,kendini motivasyonda bitiyor.
3- Bu yorgunluk üşengeçlik bitmeden sakın bebek düşünme, yada bebek yapacaksan sakın çalışma. Yok ikisi de mi oldu,benim gibi nanayı yersin
nisanda üye olmuşsun buraya..
bence bu herseyı açıklıyor..
yaz başı başlamış senınde bu sıkıntıların..
bı kac gun ban yersen,bak görursun nasıl calıskan bı ınsana dönüyorsun..
ben banlıyken hemen temızlıge gırısıyorum,evım feraha kavuşuyor..
Bu aralar bende öyleyim sicaktamidir nedir yayil dagil ama bir süre sonra toparlan
Valla bacım bende de kıştan çıktık bir bahar yorgunluğu başladı hala geçmedi en son dr kontrolünde kan değerlerim düşük çıkmıştı hatta şaşırmıştım ufak bir kansızlık bunu yapar mı diye ama yapıyormuş maalesef bence bir kan ölçümü yaptır
Şimdilerde ise her akşam temiz eve giriyorum nasıl mı?
Sabah kalkıyorum duşa girip hem işe hazırlanıyorum hem uykum açılıyor :)
Sonra hazırlanıyorum yatağımı topluyorum, ortalık dağıldıkça topluyorum dağıntı bırakmamaya çalışıyorum
Şu an sadece birkaç bulaşık var mutfakta onları da hallettim mi tamamdır
Genel temizlik yani sil süpür toz alma işlerini hafta sonu yapıyorum hafta içi de 1-2 kez süpürge açıyorum o kadar
Yani inan işe yürüdüğüm halde akşama pestil vaziyette geliyorum eve, ona rağmen elimden geldiğince evimi temiz tutmaya çalışıyorum
Bu arada bulaşık yıkarken müzik açıyorum köpürte köpürte keyifle yıkıyorum valla
Boş zamanlarda da tvde planet mutfak açık bu ara yemek yapma konusunda iyi gaza geliyorum
Hadi sen de kalk öyle ay oram buram ağrıyor diye salarsak işleri kim yapacak bakiyimmm
Aç müziği tepin anacım
Ni yaptin ne durumdasinnnn
ben de aynı durumdayım ya
Düzeni kurdun mu öyle gidiyor devran
Tembellik yapma kız kaldır dötünü
Top 3ünü sıralıyorum
1- Hemen gidip vitamin eksikliğine baktır (Ben de aynı böyleydim, B gurubu vitamin ilacı verdi doktor)
2- Herşey moralde,kendini motivasyonda bitiyor.
3- Bu yorgunluk üşengeçlik bitmeden sakın bebek düşünme, yada bebek yapacaksan sakın çalışma. Yok ikisi de mi oldu,benim gibi nanayı yersin
aynı beeeen benim yaptığım planları kimse yapmıyodur bütün gün plan yaparım faaliyet yok ama kas ağrılarım ve sürekli bi yorgunluğum var ayrıcada unutkanlık sakarlığım bundan dolayı heralde hergün bişey kırarım bozarım olmazsa olmazımdır :) dr.a gittim bende en sonunda kendimden şikayetçiyim diye dr.da çocuk yoruyordur dedi bende heryerim ağrıyo nasıl çocuk yoruyor bendeki dinlenmekle geçmiyoki dedim hergün saat 7-8 de kalkmama rağmen 1de ayılabiliyorum kendimi o zaman zinde hissediyorum dedim kan değerlerime baktı kan değerlerim iyide b12 eksikmiş ilaç verdi sanırım ondan böyleyim ben seni bilemicem :)
nisanda üye olmuşsun buraya..
bence bu herseyı açıklıyor..
yaz başı başlamış senınde bu sıkıntıların..
bı kac gun ban yersen,bak görursun nasıl calıskan bı ınsana dönüyorsun..
ben banlıyken hemen temızlıge gırısıyorum,evım feraha kavuşuyor..
Millan teşhisi koydu ümitli bacım:
kkda çok takılıyorsun
bacım ne güzel gaza getiriyon öyle ağzından bal damlıyo kızz...
5e katlarım herhalde o 5 maddeyi, biri bana da dur desin :)