Bu Kediden Dünyada 10 Tane Varmış

yazık bu hayvanların DNA larıyla oynular böyle oluyo yazık günah iran kedileide onlar çok tatlı ama burnları çok küçük olduğu için nefes alma zorluğu çekiyolarmış

çok şeker yaaa...kıyamam oda bi can baksanıza yerim ya valla olsa beslerdim ben :)

yazık bu hayvanların DNA larıyla oynular böyle oluyo yazık günah iran kedileide onlar çok tatlı ama burnları çok küçük olduğu için nefes alma zorluğu çekiyolarmış

DNA olayı değil canım yaradılış olarak böyleler...Daha insan DNA'sı üzerinde bile yeni yeni aşama kaydedildiği göz önünde bulundurulursa bir kedi ile hiç bir bilim adamı zaten uğraşmaz :)

pek korkunç amanınnnn :1shok::1shok:tüysüz kedi istemem sırnaşık şey:dilcikar:

aynen pek korkunç bu pisicik yahu. garip bakakaldım gerçekmi bu yaa. bende istemem hernekadarde şikayetçi olsamda tüğlerinden dökülüyor diye onun o yumşaçık tüğlerini çok seviyorum sırnaşık kediciğim benimzemuszemushihoyyyt

dünyada 10 tane varmis demissin ....yanlis...ender hayvanlardandir....bi arkadasimda da var bundan ..cirkin görüntüsüne ragmen cok sevimli cok canayakin cok sicak kanli herkese kendini sevdiriyor...cok kedi beslememe ragmen böylesini görmedim ...bende istiyorum ama fiyatlari cok fazla ...

Cirkin ama sevimli sahidenkaydirigubbakcemile3

Yine de böyle bir kedim olsun istemem özellikle gece cok korkarim:umursamaz:

çok korkunç görünüyor yavrum ya kışın çok üşür. ve çok fazla deri hastalıkları olur. yazık..:KK43:

tüysüz kedi mi olur yaaee :1closedeyes: ben kediye kedi demem kedi tüylü olmadıkça arkadaş..

ay canım yazık üşürde bu böyle.boşunamı tüylü yaratılmış bunlar cık cık

X