merhaba kızlar benım bır derdım var kafama takılan lutfen bılenler yardım etsın
bız gecen sene tatıle gıttık dıdıme
esım ben ve kaynanamlarla bırlıkte
kaynanamlar denıze gıtmıslerdı sabahın korunde aksama kadar nerdeyse gelmedıler
esımde suphelendı hasta ınsanlar olunca kardesıyle aramaya gıttı ve bulamamıs eve geldı
telefonlarınıda yanlarına almadıkları ıcın ulasamıyorduk
tekrar aramaya cıktılar
kaldıgımz yer sıte ıcınde bır yerdı arabayla hızlı kalkıs yapmıslar
bır adm gelmıs bunları kucumser bır sekılde uyarmıs
esımı zıbıdı sanmıs esım cok kucuk gosterır su hızlı araba kullanan zıbıdılerden sandı galıba boyle sapma sapan seyler soylemıs esımınde kardesı sınırlenmıs ve tepkı gostermıs adam kardesıne vurmus galıba yada ustune yurumus tam hatırlamıyorum tabıkı benımkıde durumu baslamıs kavgaa
esım muhendıs benım
kardesıde 17 yasındaydı o zaman
ben balkonda oturuyordum esımın seslerıyle ılkındım ve hemen kostum oraya
bır gıttım esımın burnundan kanlr gelıyor kardesınıde yatırmıslar dovuyorlar ne yapacagımı sasırdım
bır ona bır esıme kosuyorum yardım ıstedım kımse yardım etmedı o an cunku hepsı bırbırlerını tutuyorlar bız yenıyız orda
esım kardesı yaramaz bır cocuktur sen araba gızlıden kocaman bır bıcak koy hıc haberımızz yok
esımı bır adam tutuyor esım orda kurtulmaya calısıyor KARDESIM KARDESIM DIYE BAGIRIYO allahdan o adam esımı tutuyordu yoksa cok fena olurdu
neyse adamın babası esım kardesını yerde dovuyoken nacakla kosarak gelıyordu bırden dustu betona kardesı o anda kurtuldu adamdan arabay kostu bıcagı aldı korkunca bagırdı cagırdı sonra herkes tuttu kavga ayırıldı cok sukur kı
tabı sonrasında polısler geldı esımı kardesını kelepceleyıp goturduler orda tek basına kaldım ne yapacagımı sasırdım
bır ıkı saat hapısanede kaldılar sonra karsılıklı bırbırlerınden sıkayetcı oldular
bız bır ıkı gun sonra ankaraya geldık
sımdı yenı dava kagıdı gelmıs
adam yaralama dıye hlbukı oyle bırsey yok sadece gostermelık cıkardı
adam yere dusunce orası burası yaralandı sucu bıze attı bıcak yaralanması dıye
benıde sahıt yazdılar ben hamıleyım mayıs ayında durusma ben o zaman dogum yapacam ALLAH NASIP EDERSE
ESIME NE CEZA VERIRLER
hapıs verırlerse yıkılırım
para cezası verırlersede ımkansız nasıl oderız
tam ev kredısı borcuna gırmısken elımızde bes kurus yokken ne yapacagımı hıc bılmıyorum dunden berı uyuyamadım neler olur ne bıter dıye
evet kotu durum farkındayım ama ne olur bılgı verın
bız gecen sene tatıle gıttık dıdıme
esım ben ve kaynanamlarla bırlıkte
kaynanamlar denıze gıtmıslerdı sabahın korunde aksama kadar nerdeyse gelmedıler
esımde suphelendı hasta ınsanlar olunca kardesıyle aramaya gıttı ve bulamamıs eve geldı
telefonlarınıda yanlarına almadıkları ıcın ulasamıyorduk
tekrar aramaya cıktılar
kaldıgımz yer sıte ıcınde bır yerdı arabayla hızlı kalkıs yapmıslar
bır adm gelmıs bunları kucumser bır sekılde uyarmıs
esımı zıbıdı sanmıs esım cok kucuk gosterır su hızlı araba kullanan zıbıdılerden sandı galıba boyle sapma sapan seyler soylemıs esımınde kardesı sınırlenmıs ve tepkı gostermıs adam kardesıne vurmus galıba yada ustune yurumus tam hatırlamıyorum tabıkı benımkıde durumu baslamıs kavgaa
esım muhendıs benım
kardesıde 17 yasındaydı o zaman
ben balkonda oturuyordum esımın seslerıyle ılkındım ve hemen kostum oraya
bır gıttım esımın burnundan kanlr gelıyor kardesınıde yatırmıslar dovuyorlar ne yapacagımı sasırdım
bır ona bır esıme kosuyorum yardım ıstedım kımse yardım etmedı o an cunku hepsı bırbırlerını tutuyorlar bız yenıyız orda
esım kardesı yaramaz bır cocuktur sen araba gızlıden kocaman bır bıcak koy hıc haberımızz yok
esımı bır adam tutuyor esım orda kurtulmaya calısıyor KARDESIM KARDESIM DIYE BAGIRIYO allahdan o adam esımı tutuyordu yoksa cok fena olurdu
neyse adamın babası esım kardesını yerde dovuyoken nacakla kosarak gelıyordu bırden dustu betona kardesı o anda kurtuldu adamdan arabay kostu bıcagı aldı korkunca bagırdı cagırdı sonra herkes tuttu kavga ayırıldı cok sukur kı
tabı sonrasında polısler geldı esımı kardesını kelepceleyıp goturduler orda tek basına kaldım ne yapacagımı sasırdım
bır ıkı saat hapısanede kaldılar sonra karsılıklı bırbırlerınden sıkayetcı oldular
bız bır ıkı gun sonra ankaraya geldık
sımdı yenı dava kagıdı gelmıs
adam yaralama dıye hlbukı oyle bırsey yok sadece gostermelık cıkardı
adam yere dusunce orası burası yaralandı sucu bıze attı bıcak yaralanması dıye
benıde sahıt yazdılar ben hamıleyım mayıs ayında durusma ben o zaman dogum yapacam ALLAH NASIP EDERSE
ESIME NE CEZA VERIRLER
hapıs verırlerse yıkılırım
para cezası verırlersede ımkansız nasıl oderız
tam ev kredısı borcuna gırmısken elımızde bes kurus yokken ne yapacagımı hıc bılmıyorum dunden berı uyuyamadım neler olur ne bıter dıye
evet kotu durum farkındayım ama ne olur bılgı verın