D didoos Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2011 15 0 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi didoos #1 Kızlaaarr, nette gezerken bu karışımı gördüm. Kullanan var mı? Bilgilendiren olursa çok sevinirim :) Asit salisik 3 gr Resorcine 3 gr Alkol (%96 lık) 70 gr. Distile su 30 gr Eau de Rose 200 gr
Kızlaaarr, nette gezerken bu karışımı gördüm. Kullanan var mı? Bilgilendiren olursa çok sevinirim :) Asit salisik 3 gr Resorcine 3 gr Alkol (%96 lık) 70 gr. Distile su 30 gr Eau de Rose 200 gr
G gklcr Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2011 83 1 24 Temmuz 2011 Konu Sahibi didoos #2 didoos .!.: Kızlaaarr, nette gezerken bu karışımı gördüm. Kullanan var mı? Bilgilendiren olursa çok sevinirim :) Asit salisik 3 gr Resorcine 3 gr Alkol (%96 lık) 70 gr. Distile su 30 gr Eau de Rose 200 gr Genişletmek için tıkla... bu karısımın cok az degısıgıyle ılgılı daha onceden konu acılmıs.ordan bılgı alabılırsınız. sıvılcelerıme yıllar once bu suyla veda ettım konu baslıgı.
didoos .!.: Kızlaaarr, nette gezerken bu karışımı gördüm. Kullanan var mı? Bilgilendiren olursa çok sevinirim :) Asit salisik 3 gr Resorcine 3 gr Alkol (%96 lık) 70 gr. Distile su 30 gr Eau de Rose 200 gr Genişletmek için tıkla... bu karısımın cok az degısıgıyle ılgılı daha onceden konu acılmıs.ordan bılgı alabılırsınız. sıvılcelerıme yıllar once bu suyla veda ettım konu baslıgı.