Bu kan da ne?

saol Haticemm :1hug:
muayenesi çok sıkıntılı malum :KK43: bi daha olmazsa gitmeyeceğim sanırım

arkadaslar aylar once konuyu actıgımda ufak bır kremle kendıme gelmıstım ama bu sefer bır haftadır acılar cekıyorum ve 2 gun evvel adet kanı gıbı kan geldı tuvalete cıktıgımda ondan berı korkumdan tuvaletrım gelmıyor musıl ılacı ıcmeme ragmen!!! doktora gıttım doktor yırtık var dedı fıtıl verdı ve bır ılac yazdı fakat gene kanıyor anlayamadımmm ne yapacagımı sasırdım moralımmm cokk bozukkkk

hayır. dünden beri olmadı bir daha. zaten ağrım falan da olmamıştı, gitmeyeceğim doktora . en azından şimdilik
umarım sen de biran önce kurtulursun bu şikayetlerden...

insallah canım ama benımde bundan 5 ay once aynı senın gıbı tek seferlık olmustu ama sımdı ıdrarımı yapmak ıcın ıkındıgımda dahı kanamam var ılerletmemek lazım coook acı bısey

ayy deme ya.
ben şu an doğudayım, biraz da o yüzden erteliyorum gitmeyi. izmire gittiğimde şöyle kapsamlı bir muayeneden geçerim sanırım...

offff ya benim de bugün 2. kanamam oldu. biraz araştırdım ve doktora gitmekten korkuyorum.ama uzatırsam herşey daha kötü olacak. randevumu aldım.araştırdım acayip korkutucu aletlerle tedavi var.inşallah onlara gerek yoktur. çok korkuyorum çok eyvahedigeldismile

arkadaşlar ben size deneyimlerimden bilgi vereyim...
bir hafta once kanama ve agrı sıkayetlerımın gerı geldıgını ve bu sebeble doktora gıttıgımı yazmıstım. doktorun bana verdıgı 2 ılac vardı bırı hap dıgerı fıtıl ılacı 2 gun kullandım ve bıraktım cunku cok gaz problemi yaptı.. ancak fıtılı hergun duzenlı olarak gunde 2 kez atıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum sulu yemekler ve kepek ekmegı yıyorum. kanama ve agrı sıkayetım sımdılık sona ermıs durumda ,sanırım bundan boyle sureklı dıkkat etmem gerekecek , boyle sıkayetlerınız oldugunda hemen doktora gıtmelı ve ılaclarınızı duzenlı kullanıp yedıklerınıze dıkkat etmelısınız, bunu yaptıgınız zaman erken donem fıssur ıcın ılacla tedavı mumkun olabılıyor dıye dusunuyorummm , cok sıkıntılı bır durum ınsallah hepımız bu ılletten tamamen kurtuluruz...

doktora gıtmeyı ve tedavınızı ne kadar gecıktırırsenız okadar kotuletıyor ve amelıyata sızı daha cok yaklastırıyor unutmayın!

doktora gittim.3 ilaç verdi biri barsak düzenleyici şurup, diğeri pomat diğeri de krem türü bir şey inanın acıyı çekmekten daha kolay bunları kullanmak... :dance:

arkadaşlar ben fitilimi kullanmadıgımda kanamalarım tekrarlıyor, bu problem için ilaç kullanan arakadaşlarda aynı problemi yaşadınızmı merak ediyorum ????

X