• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kalp krizi mi ?

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
333
selam arkadslar
26 yaşındayım 5 aylık bır bebegım var sureklı aglıyor onunla ılgılenırken göğsume bır agrı gırdı nefes alamadım agrı nefes almamı engelledı ve yere yıgıldım 5 dk kadar bu agrı surdü ama sonrasında cok halsızdım esımın ısrarlarına ragmen doktora gıtmedım cunku bebegı bırakacak bıyerımız yok hastanede grıp vırüsü kapar dıye korktum suanda yatagımdan kalkamıyorum asırı halsızlık var sızce bu ne hangı bölume gıtmelıyım? bu kalp krizi olabılır mı?

Cnm..bence bi doktora görünmelisin.Sağlık bu..ihmale gelmez. a.s.

canını sıkmak istemem ama bu kalp krizi aynısını yasayan bir yakınım oldu lütfen doktora git bebeğin için eşin için hemen git kalp damarlarına bakılsın ikincisi gelirse daha tehlikeli..bize de sonucu yaz lütfen..

Canım acilen doktora gitmelisin haklısın bebeği de düşünüyorsun ama seninki daha acilse ne olacak.Bende sırtıma vuran,göğsümü sıkıştıran,elimi uyuşturan ağrılarla doktora gittim sen gibi kalp zannettim göğsümde kist varmış ilaç kullandığım zaman azalıyor ama o korku bana yetmişti.Ne olur belki seninki de böyledir(İnşaallah önemli değildir)Ama önce kendini düşün ki bebeğinide düşünecek sağlıklı annesi olsun.Geçmiş olsun Allah şifa versin.

arkadaslar bu yazı mı tesadüf gördüm. 20 gün önce kalp krizi geçirdim kalbim megerse alarm veriyormuş boynunuz cenenız ve gögsünüz aynı anda ağrıyorsa kalp krizi geçiriyorsunuz demek ayrıca bı süre sonra kollarınız sırtınız agrıyor ve kollar uyuşuyor Allah korusun üşüttüm sandım acıle gıttım ama kalp krizi geçiriyormusum bulantı yada kusma ve korku endişe hissi kalp damarım tıkalıymıs ıkı tane sı anjıyo oldum kendınıze dıkkat edın ve doktora gıdın kendınızı ıhmal etmeyın az kala bebegım annesız kalıyordu.

selam arkadslar
26 yaşındayım 5 aylık bır bebegım var sureklı aglıyor onunla ılgılenırken göğsume bır agrı gırdı nefes alamadım agrı nefes almamı engelledı ve yere yıgıldım 5 dk kadar bu agrı surdü ama sonrasında cok halsızdım esımın ısrarlarına ragmen doktora gıtmedım cunku bebegı bırakacak bıyerımız yok hastanede grıp vırüsü kapar dıye korktum suanda yatagımdan kalkamıyorum asırı halsızlık var sızce bu ne hangı bölume gıtmelıyım? bu kalp krizi olabılır mı?

arkasaşım geçmiş olsun,3yıl geçmiş konudan bu yana ama merak ettim naptınız?bende bebeğim 5aylıkken stresli bir dönemdeydim,ağrılarım vardı,kalp kapakçığımda yetmezlik var,kardiolojiye gitmeliydin son durumun nedir bilgilendirirmisin bizi?

Back