Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Kahvelerden Hangisi??

elifingo loreal casting serisi saçın rengini değiştirmiyor,sadece kutu üzerindek,i rengin yoğun ışıltısını veriyor,çok farklısını alırsan 2-3 ton koyulaştırıyor okadar,,ayrıca 28 yıkamaya kadar dayanıklı yani her yıkamada akıyor..ben kullandım hoş fena değil yani radikal bir değişim değilde sadece ışıltı istiyorsan casting al..ama yok komple değişim istiyorum diyorsan loreal serisi çok iyi..koleston kutudakinden çok koyu çıkıyo diyolar..ben loreal kullanıyorum çok memnunum.ama sen tam kahvemi,kızıl kahvemi tam olarak ne seçeceğine karar ver önce:)

buarada saç uçları yeşeren arkadaş kaynar suya soksun saçlarının yeşil olan kısımlarını,bekletsin suda yeşil renk açacaktır kuruyunca..ama buna rağmen hala yeşillik gitmezse pigmentasyon yapması lazım yani oksidansız direkt boyayı kuru saça krem gibi sürcek 5 dk bekletip yıkayacak..böylece saça yapay pigment yüklemiş olcak..

neslira
bilgiler için teşekkürler.ben palettenin kahve köpüğüne boyadım,beğendiğim bir renk oldu.ama altta sarı olan kısımlar daha açık duruyo tabi de ben şeyi sorucam daha canlı bir kahve olmasını istediğimden o kahve köpüğüne sarı katsam nasıl olur?acaba altta sarı olan kısımlarım çok mu yanarki...

neslira
bilgiler için teşekkürler.ben palettenin kahve köpüğüne boyadım,beğendiğim bir renk oldu.ama altta sarı olan kısımlar daha açık duruyo tabi de ben şeyi sorucam daha canlı bir kahve olmasını istediğimden o kahve köpüğüne sarı katsam nasıl olur?acaba altta sarı olan kısımlarım çok mu yanarki...

palettenin altın parıltılı toffeesini de tavsiye ederim ben rengini çok beğeniyorum benim koyu kahve saçlarımı bile açmıştı bu renk...
sarı konusunu ben bilemeyeceğim yani renk nasıl çıkar bilemem ama az oranda karıştırırsanız mesela 3 diş fırçası ölçüsü gibi az da oksidanından eklerseniz yanmaz saçınız...

arkadaşlar kolestonun elegan kahvesine bayıldım.acaba koyu kestane saçlarıma tutarmı o renk .genelde koleston koyu çıkıyor renkleri diyosunuz ama.

palettealtnikolata.jpg

bunu begendim ya:21:.kullanan varmı saçlarım çiko kahveee açarmı rengini:74:

arkadaşlar kolestonun elegan kahvesine bayıldım.acaba koyu kestane saçlarıma tutarmı o renk .genelde koleston koyu çıkıyor renkleri diyosunuz ama.

canım zeminine göre degişir.mesela annemın saçları sarılı röfleliydi koyu kestaneye boyadık kolestonun çiko kahve oldu .ama annem günde 2 posta banyo yaptıgı için hemen aktırdı boyayı:66:

arkadaslar yardım:(ya saclarımı lorealın 12/0 cok cok acık dogal sarısına boyamıstım ama zemınde sarı oldugunda cok sarı oldu ve kımse begenmedı sımdı koyu yapcam ama kendım becerebılırmıyım bılmıyorum karamel ıstıyorum ama fıkrı olan var mı?:18::5:

bu arada kızlar loreal casting çiko karameli tavsıye ederım super bir renk.ama palette büyülü kahve var kullanmayın derım anneme yapmıştık dipleri kırmızı olmuştu bıldıgın kırmızı kafaydı:52::66:

küllü kumrala boyadım vee sizin eklediginiz ilk resimdeki gibi oldu saçlarım..kii küllü kumralın kutu üstündeki resmine bakarsanız nekdr açıkken boya sonrası nsl koyu tuuttu..onun için bu boyaların çok koyu tutacagını düşünüyorum:)

bende güzel bir kahve tonu arıyordum... badem kahvesi harika görünüyor :64:

koleston lav ateşi bu ilk boyandığı zamanki hali yıkadıkça karamelleşio ve çok tatlı bir renktir ben kullanıyorum:)

bende koleston terrakotta rengini öneririm çok hoş bir kahve tonu. aktıkçada bakır rengi gibi parlıyo. herke hangi renk bu çok güzelmiş diyerektende soruyo

KOLESTONUN kahveleri koyu tutuyor canım öncelikle deneyimimle bunu söyleyebilirim...loreal daha kutudaki renge yakın oluyor.

Back