Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Kahvelerden Hangisi??

Elifingo

rutine bağlamış
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
159
0
96
39
İstanbul
arkadaşlar ben sarı saçımın üstüne çikolata kahve boyattım,aslında rengi beğendim ama dipler çok koyu tuttu.lorealin çikolata kahvesinde kutudaki renk gerçekten tutuyor mudur acaba?ya da fotoğrafını koyacağım kahvelerden hangisi en güzel sonucu veriyor.ve mümkünse bu boyalarla saçını boyamış olan arkadaşlar saçlarının fotoğraflarını koyabilir mi?
kolestonaykahvesi.jpg

kolestonbyleyicikahve.jpg

lorealbademkahvesi.jpg

lorealbalkahve.jpg

lorealikolatakahve.jpg

lorealikolatakaramel.jpg

lorealfndkkahve.jpg

palettealtnikolata.jpg

pettebyleyicikahve.jpg

pr01154max.jpg

su badem kahvesı bende kızıl gb oldu ama akıo bakıra donuo saclarmn altında sarı oldgu ıcın ucları bır turlu kapanmıo kafayı yıyıcemmmmmmmmmmmmmmmmmm:27:

badem kahvesı koyu oluo ama acıldıkca bu renk oluyor.artı bnde kızıl gb oldu dıplrı ama altı sarydı.ve ucları bır turlu kapanmıor daha bugun boyadm gene kapanmadı cıldırıcammmmmm:27:

acaba ben napsam ucları cıkolata kahve mı yapsammm D:

ben çoğunu denedim hatta saçlarımı açıp açıp denedim şu anda saçımda loreal casting çikolata karamel var ve harika bir renk tavsiye ediyorum.Diğerleri koleston özellikle çok koyu çıkıyor.Diğerleri de kızıl ağırlıkta Hatta badem ve fındık kahvesi çok kızıl çıkıyor.Lorealin çikolata kahvesi de kızıl.İçlerinden bir tel casting çikolata karamel....

ben çoğunu denedim hatta saçlarımı açıp açıp denedim şu anda saçımda loreal casting çikolata karamel var ve harika bir renk tavsiye ediyorum.Diğerleri koleston özellikle çok koyu çıkıyor.Diğerleri de kızıl ağırlıkta Hatta badem ve fındık kahvesi çok kızıl çıkıyor.Lorealin çikolata kahvesi de kızıl.İçlerinden bir tel casting çikolata karamel....

ama benm sacmn ucları yesıl gıbı oldu korkuyrm artık sadece uclarnı boyıcam acılr zaten bır haftaya bu renk altta sarı var cunku .o yesllr nasıl gıdıcek :(

canım mümkünse saçlarının fotosunu koyabilir misin?çok merak ettim.birde benim saçlar şuan çikolata kahve ama akıyor ve 2 aya kalmaz baya bir açılacak.ozaman güzel bir kahveye boyamak istiyorumda acaba nasıl tutar çikolata kahvenin akmış versiyonunun üstüne?:44:

kutularındaki renklere bakarak bu renkleri beğeniyorum ve fikrinizi sormak için yüklüyorum arkadaşlar.bunlar nasıllar?kızıl kahve falan??
naturalcolors5rkizilkah.jpg

pr0176max.jpg

pr0181max.jpg

valla güzelim kızıllığı seviyorsan çikolata renklerinde kızıllık var çikolata kahve çikolata karamelden daha koyuymuş denedim.

sana kesinlikle lorealin amonyak içermeyen boyalarını öneririm saça parlaklık veriyor ve çok güzel tutuyor..

Merhaba canım
Ekledin kahve rengi resimlerini bir birinden güzeldir ama ne yazık ki kutuda olan renkleri tutmuyor.
Yanılmıyorsam,senin istediğin renge yakın ben istemeden ellde ettim.
Yaptıktan sonra rengi çok çok beğendim. Belki yardımcı olur diye ekliyorum.

Küllü kumral üzerinde Koleston-Gizemli Kahve yaptım.
pr_01_8268_max.jpg

Koleston bu kadını nasıl model olarak kullandı anlamış değilim. Kadının saç rengi ten renkle aynı.
Resimin hiç bir çekiciliği yoktur. Buna rağmen 8.74 numarasına bakarak aldım.
Elde etim gerçek renk budur:
Wellaton-Krem-koloryzujacy-Karmelowa-Czekolada-nr-874_Procter-Gamble,images_big,1,4056800620111.jpg

Yaptıktan sonra bu rengi çok beğendim.
Çok akmıyor,hatta hiç akmadı.
Belki yardımcı olur diye bende yazdım.
Not : Koleston 8.74 tüp boyası daha iyidir.

koleston elegan kahveyede bayılıyorum ya çok tatlı kahve ..

tüm yorumları okuyunca ben de yazmak istedim...
kolleston hiç denemedim ama palettenin altın parıltılı serisi ve lorealin kahveleri güzel tutuyor
kolleston hep koyu çıkıyor dedikleri için ben hiç denemeye cearet edemedim...
loreal en kalitelisi zaten, palette boya esnasında saçta yanma yapıyor ama renkleri çok iyi tutuyor....
loreal 6.35 çikolata kahve 5.35 çikolata kahve ve palette toofee denemiş biri olarak en çok palette toofeenin renginden memnun kaldım...5.35 çok koyu ve kızıllı çıkıyor 6.35 hoş bir kahve
toofee ise açık kahve oldu...

Back