medeni hukukla çiziliyorda sınırlarımız nediye herkes şikayetçi ozaman şakkıdı
Hayır anlatamıyorum heralde.. Ben cinselliğin dönüp dolaşıp dine dayandırılmasına karşıyım.. Burası ünlülerin bekarete bakış açısıyla ilgili bir topik.. Ama insanlar burada fetva verir gibi evlilik dışı ilişki zinadır kardeşim aha da bu da ispatı diye yazılar asıyor.. Ben buna anlam veremiyorum..
zaten unluler ne derse desin bişey olmuyor kafamçokkarıştı
bende dobra dobrayı cenk erenle senay dudek sunarken bi konu uzerinde mail ile fikrimi belirtmiştim nerdeyse asacaklardı beni zekeriye beyazla beraber kafamçokkarıştı
ama ben altta kalmam hemen tak tak yapıştırdım cevabı :lepi:
ve benim savundugum fikri aynı sekilde unlulere sorduklarında memet ali erbilin eşide benim gibi solemiş yakalaadım açıklarını hec cekinmedim bastım kalayı onlar soleyince oylede biz soleyince mi boyle didim bana ettiğiniz lafların hepsi onun içinde gecerli o zaman dedim hemen kıvırmaya basladılar biz onada tepki verdik diye hödükler şakkıdı
hayır ünlülerin bakış açıları ve bizim bu konu hakkında ne düşündüğümüz,
biz dinimizden dolayı yapmadık,değerlerimizden dolayı yapmadık dedik,
dine dayandırmıyoruzki saten dayanıyor bi şekilde
verdiğimiz cvplardan...
kendi tercihimizin neden öyle olduğunu açıklıyoruz sadece,
aslındaa neden dine dayandığı için bukadar tepki verildi bende onu anlamadım
ben yapmam o yapar bu kadar basit
benim nedenlerim arasında dinde var..
onun yoktur olabilir
hayır benim yorumumdan sonra yorumunuz yazılmış
cvp misali gibi de bir yorum olmuştu oyüsden yazdım
yok haşaaa töbee üstüme alınmadım kii
Size yorum yaptığım zaman alıntıyla belirtirim, merak etmeyin..
hödükler derken :uhm: neydi fikriniz ki bu kadar sevindiniz erbilin karısıyla aynı fikirde olduğunuza :1closedeyes:
:roflol: ay nabım cok canımı sıkmışlardı :roflol:
yani konu şu idi ;
işte down sendromlu bir bebege hamilesiniz ve bunun erken teşhisi saglanırsa bebegi aldırırmısınızdı ?
bende kendi fikrimi soyledim dedimki ;
bende bir anneyim ama böyle bir durumda erken teşhiste kesinlikle aldırırım dedim... anne , baba, ve cocuk bu uclu tamamen mutsuz olacaklar dedim sonucta omur boyu bakmak zorundalar dedim bu bebek hep bebek olarak kalmayacak yaşıda buyuyecek fiziksel olarakta dedim ..
gunumuzde engelli cocuklara yapılan taciz ve tecavuz gibi şeyleri goz onunde bulundurursak kotu bir durum dedim...
siz alınmaması lazım diyorsunuz ama birde engelli annelerine sorun dedim ne kadar zorluk cekiyorlar dedim ... ve bunların içlerinde maddi durumu cok kotu olan ailelerde var ve bu kişilerin cocukları için devlet herhangi bir yardımda bulunmuyor dedim altını baglayacak bezleri bez paraları yok dedim ...bu bebekler sorunlu bebekler oldugu için hastalıklarında ve tedavilerinde cok buyuk meblaların tuttugunu vede bazı kişilerin karsılayamadıgını durumlarının elvermedigini soyledim ...
beni taşa tuttular ya
sonra vtr de unlulere sordular baktım memet ali erbilin eşide aynı şeleri soyledi azcık kikirdeyip gectiler ustunde durmadılar bile ...:1shok: attı beynimim kayışı bana neler solediler onu hiç eleştirmeden geciştirdiler
bide bana diyoki biz onuda eleştirdik siz cay koymaya gittiginizde kaçırmısınız sanırım -tatlicadiarzu-
ben çay içmem cay koymayada gitmemki kafamçokkarıştı
pardon da sakız patlatarak ne demek istediğinizi anlayamadım, evet medeni hukukta neyin ne olduğu bellidir, bu ülkede herkes müslüman olmadığı gibi, cinsellikle ilgili davranış ve olaylar da islam hukuku ile yargılanamaz lmaz:
ben mevcut durumdan şikayetçi değilim ayrıca, kim şikayetçiymiş onu da anlayamadım
demekki ünlüler dünyasında da fikir çatışmaları var bizim aramızda olduğu gibi:ecrin_bebek:, herkes her zaman aynı fikirde değil, bu konuda ünlülerin söylediklerini solda sıfır bırakan insanlar da var biz ünsüzler dünyasında :sinifsinif: çay iyidir bu arada ya, arada bir iç iyi gelir kaydirigubbakcemile3
Dinde değil, İslam'da diyelim.. Hani kültür mozağiyiydi Türkiye'miz? Herkes Müslüman değil ki bu ülkede..
bende kahve içerek ne anlatılmak gerekeni anlayamadım desem ne saçma olur bu kadarayrıntılara takmasan sakız çiğniyordum öyle yaptım neyse bu konumuz değil canım yargılayan kim sadece soru sordum (şekil yapacaktım ama yargılarsın diye çekindim):))))
ben diğer dinler için demedim zaten müslüman türk toplumu için dedim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay ama nası agresifleştim varya yani daha iştemiyim evdemiyim bilmeden cay koymaya gittiniz sanırım diyo he caycıyım ben kaç şekerbenim adamda diyoki oturdugun yerden heryeri karıstırıyon karışma sanane be diyo sırnaşık şey
dedim seyircilerinde fikrini bekliyoz demiceklerdi o zaman sırnaşık şey
cay mumkun degil aman tanrım kocişe bilem bin nazla demlerim adam artık cay istemeye korkar oldu delikafadulden :roflol:
Türk toplumunun hepsi Müslüman mı? :1shok:
kesinlikle katılıyorum canım, din en azından bu ülkede topluma maledilemez bence, her bireyin dini de inancı da kendinedir. bu nedenle de toplumda birine ters gelen davranış için zaten bu dinimice de böyledir diye kurulan cümlelerin geçerliliği olduğunu düşünmüyorum hiç kaydirigubbakcemile5
Türk toplumunun hepsi Müslüman mı? :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?