- 20 Eylül 2017
- 96
- 32
- 28
- Konu Sahibi Pembetokaaa
Kadına gıcıktım çünkü sevdiğim adamın arkadaşıydı ama sevgili gibi görünüyorlardı tıpkı ezgi mola ve enis arıkan gibi 2 yakın arkadaşlarmış ama ben kıskançlığımdan yanlış anlayıp kadına aylarca gıcık oldum o adamı unutunca kadına olan gıcıklığım bitti.
Kadının Twitter hesabına arada bakardım, bu akşam da baktım, bana laf sokmuş.
"Öğrenme güçlüğü beni bitiriyor" diye tweet atmıştım ama ortaya, öylesine.
bu tweetimden 10 dk sonra kendi hesabında şu twetti paylaşmış; """"sende öğrenme zorluğu yok tatlım, senin hayatın başarısızlıklarla dolu, seninki gerizekalılık"""" yazmış
kendisine mesaj atıp bu cümlesinin 35 yaşında ve öğretmen olan kadına yakışmadığını söylicektim ama beni engellemiş
mademki gerizekalıyım, o halde neden yazdıklarımı okuyup (yazdıklarımın onla ilgisi yok) kendisine bu kadar dert ediyor?
Kadının Twitter hesabına arada bakardım, bu akşam da baktım, bana laf sokmuş.
"Öğrenme güçlüğü beni bitiriyor" diye tweet atmıştım ama ortaya, öylesine.
bu tweetimden 10 dk sonra kendi hesabında şu twetti paylaşmış; """"sende öğrenme zorluğu yok tatlım, senin hayatın başarısızlıklarla dolu, seninki gerizekalılık"""" yazmış
kendisine mesaj atıp bu cümlesinin 35 yaşında ve öğretmen olan kadına yakışmadığını söylicektim ama beni engellemiş
mademki gerizekalıyım, o halde neden yazdıklarımı okuyup (yazdıklarımın onla ilgisi yok) kendisine bu kadar dert ediyor?
Son düzenleme: