bu kadın burda güzel mi?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Sadece bu resme bakıp yorum yapabilirmisiniz?bu fizige bu elbise ve saç nasıl olmuş:18:

$images (3).jpg :17: untmşm resmi çok pardon

Kişiden kişiye değişir ama.bana göre abla güzel.elbisenin rengi yakışmış.foto biraz bulanık yani taşmaları var mı fark edemedim.nasıl desem kendini belli etmiş.nerde görürsem göreyim döner bi bakarım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kişiden kişiye değişir ama.bana göre abla güzel.elbisenin rengi yakışmış.foto biraz bulanık yani taşmaları var mı fark edemedim.nasıl desem kendini belli etmiş.nerde görürsem göreyim döner bi bakarım.

Peki teşekkür ederim.

Hmmm anladım canım güzelmiş elbiseyi beğendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede güzel rengide çok iddialı hoşuma gitti. Ama saçını açık kullanma.

Elbise saten vucut hatlarini cok belli ediyor elbiseyi giyen kadin Kim Kardashian cok kilolu ozelliklede poposu çok büyük bu elbiseyi giyebilmek icin ya zayif olmak yada icine korse giymek lazım kadinin gobek deligi bile belli

Neden bilmem elbiseyi pek begenmedim ben :/

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Niye ya:(
Ya şmdi benm fzk byle.tabi ben 168 im.ondan uzun yani popoda dhil:)
Böyle eşmin dogumgünü içn dsarıda ymek yiycz.böyle bir elbse bu fizge gtmezmi hem tüm kıvrım çkartrmş zaten

Elbise saten vucut hatlarini cok belli ediyor elbiseyi giyen kadin Kim Kardashian cok kilolu ozelliklede poposu çok büyük bu elbiseyi giyebilmek icin ya zayif olmak yada icine korse giymek lazım kadinin gobek deligi bile belli

Onun gbi kaba olmasada göbegm hç yok popom var.yanlarm yok.şmdi bu elbse olmaz mı

Kim Kardashian'in çok daha güzel elbiselerle fotoğrafları var. Bence onlara bi bak. Çünkü bu elbisenin her yerinden vücudu fışkırmış. Gözü rahatsız eden bir görüntü olmuş. Bir de "saten kumaş düzgün fizikli birini bile kusurlu gösterir hiç sevmem" demişti bir terzi bana... Tabi karar senin.

Kim Kardashian'in çok daha güzel elbiselerle fotoğrafları var. Bence onlara bi bak. Çünkü bu elbisenin her yerinden vücudu fışkırmış. Gözü rahatsız eden bir görüntü olmuş. Bir de "saten kumaş düzgün fizikli birini bile kusurlu gösterir hiç sevmem" demişti bir terzi bana... Tabi karar senin.

Ya evet haklısnz aslnda benim fzkte böyle yagsız olanı:)göbek yan ve yaglarm yok.kıvrımlı iniyor.kalçam braz belirgn.
Ne bilm çok begendm kendme benzettm burda bide:))

Back