'Bu kadarı görgüsüzlük' dedirten sünnet düğünü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Bülent Serttaş, oğulları Emir ve Bahadır’ın sünnet düğününü önceki akşam Ataköy Hyatt Otel’de yaptı. Düğüne, iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Düğünde ortaya çıkan görüntüler izleyenleri bile rahatsız etti.

YazdırSibel Can çıktı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin görüntü almamasını istedi. Sanatçıyla konuşan Serttaş durumu tatlıya bağlandı. Fotoğraf çekilmesine izin veren Can, “O zaman rica ediyorum, yakınıma gelmesinler uzaktan çeksinler” dedi.

Sahnede göbek atan isimler arasında Nur Yerlitaş ve Özlem Yıldız da vardı. Havaya saçılan dolarların haddi hesabı yoktu.

Göbek atan konukları Serttaş’ın eşi dolar yağmuruna tuttu. Nur Yerlitaş, “Lütfen dolarlar atılırken çekilen fotoğrafları silin, ben dolar atılsın istemedim” diye gazetecilere ricada bulundu.

Takı merasimi ise ağa düğünlerini aratmadı. Altın sandığı ağzına kadar doluydu.

http://www.milliyet.com.tr/-bu-kadari-gorgusuzluk-dedirten-magazin-2145105/

Sanatçılara bir de aydın kesim gözü ile bakılıyor. Bir erkekliğe adım atma işini bunlar bile bu kadar yapıyorsa, millet erkekleri yüceltip kadınları hor görmekte haksız da sayılmayacak nerdeyse...

zenginlik böyle bir şey sandık tıklım tıklım dolmuşbizde ancak bir küçük kese zar zor dolar

şimdi bu cocuklar demekkı erkek !!! olmak boyle bırsey deyıp akıllarına yazacaklar
görmemişin oglu olmus...

Mehter marşı çalınıp tahtlarla taşınma merasimi de olsaydı keşke.
Konsept eksik kaldı şimdi.

Bu adam ne iş yapar da nasıl kazanır parayı?

Bu ülkede para kazanmak hem çok kolay hem de çok zor.

Vah gidi Ülkem vah, kimileri sandıklar doldurur, kimi kuru ekmek bulamaz

oğlunun sünnet düğünün de gelinlik giyen anne, damatlık giyen baba hatta annenin çiçek attığını gören ben, bebek mevlüdü için düğün salonu tutanı da gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum
bu da bonus olsun size :) sıradan bir doğum günü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…