Bu kadarda olmuyor demeyin gözümle gördüm..

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
İş yerimin hemen karşısında bir mağaza var. giyim üzerine öle çok büyük bir yer değil. Sabahları bir kaç kıyafet çıkartılıyor kapıya üzerinde etiketi var. Sabah kıyafteler 20 yada 25 tl öğleden sonra aynı kıyafetler 35 tl. oluyor. dikkatimi çekti özellikle baktım. hergün o kıyafetlerin fiatı değişiyor. Sahtekarlığın bu kadarıda olmaz ama değilmi? Yazık değilmi insanlara:26::26:

Önemli bir konu yazdığımı düşünmüştüm. keşke dedikoduluk bir konu açsaymışım ne çok yazan olurdu.

söz konusu minik bir mağazanın etiket hilesi.niye büyük bir kitleyi ilgilendireceğini düşündünüz ki?ayrıca ilgi çekemeyince insanlara dedikocu demenizi kınıyorum.

çok var böyle şeyler yapan fiyatları olduğundan fazla abartıp sonrada çok matah bir şey yapmışlar gibi etiketin yarısına düşürdük indirim yaptık vs.. şeklinde insanları kandırmaya çalışan çok fazla yer var kanıtlayabilirseniz tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz aslında...

söz konusu minik bir mağazanın etiket hilesi.niye büyük bir kitleyi ilgilendireceğini düşündünüz ki?ayrıca ilgi çekemeyince insanlara dedikocu demenizi kınıyorum.

Evet haklısın sana bir malzeme çıktı benden bak, hemen atladın laf atmaya.

zabıta birimine haber verebilirsiniz ve tüketici derneklerine.herkes bir yol tutturmuş gidiyor

arkadasım hangı dunyada yasıyorsun...
hepımız bunları goruyor ve bılıyoruz
kımse bırsey demedıyse konu kımseye yabancı gelmeyısındendır..
dedıkoducu olacak bırsey yok yanı burda
etıket hılesı cogu dukkanda yapılıyor zaten sen daha yenı mı farkettın bunu..
bana degısık gelmedıgı ve yorum yaparak bırseye ulasamayacagımız ıcın yorum yapmamıstım fakat kızacagını bılemedım...

Bir zamanlar pazarlarda meyve sebzelere çift etiket yaparlardı. Sabah ve akşam üstü pazar fiyatı diye :) Bu da tersi olmuş :)

X