Konunun başından beri "ben şöyle yaparım, ben böyle yaparım, ben bunu yaptım" deyip duruyorsunuz farkındasınız değil miYapilmasin hic daha iyi. Akil etmesine etmis ama buda sunun gibi birsey oldu. Siz kimsiniz ki size duzgun birsey alayim hak etmiyorsunuz bile der gibi. Ben alman komsumun bebegine neler aldim, kadin sevincten uctu. Ama oylede begenilmeseydi pes derdim ztn. Sadece komsum iletisimim yok ama dogum yapmis gormemezlikten gelemezdim
Yazım kurallarına dikkat etmelisiniz öncelikle zor okudum ... düşünmesi yeter bence , boğazdan yalı mı alacaktı ? Demekki o kadar alabilmişinsanları yargılamak size düşmez beğenmediyseniz gider tekrar verirsiniz
Ignesini istemem. Simdi bunun adi nolcak biliyormusunuz ben sunu almistim bunu almistim. Almasaydi en azindan hicbirsey diyemezdi. Üste cikamazdi. Umarim anlamisinizdirKonunun başından beri "ben şöyle yaparım, ben böyle yaparım, ben bunu yaptım" deyip duruyorsunuz farkındasınız değil mi
"Hiç yapılmasın daha iyi" demişsiniz ama eminim hiçbir şey almasaydı da "bir body bile alamamış mı yani" diye başlık açardınız.
Hediyenin veriliş tarzı ayrı mesele, hediyeyi beğenmemiş olmanız ayrı mesele.
Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle.Hediyenin veriliş biçiminden şikayetçi olmanızı anlayabilirim.
Fakat hediyenin büyüğü küçüğü olmaz dedikten sonra 'bu ne biçim hediye ya' tavrına girmenizi anlayamam.
Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle.
Benim oturdugum sakin bir yer, o yuzden ozledigmiz turkiye mali kiyafetler yok burda malesefBir gurbetci arkadas daha bende Frankfurttayim canim ve sonuna kadar hak veriyorum sana... Heleki Berlin gibi bir yerde böyle seylerin olmasi tuhaf ama neyapicaksin iste eski topraklar =/
Evt sevmiyorum hic hemde. Iyi insanlar sevilir vefali insanlar sevilir. Nankor insanlar degil."Ignesini istemem. Simdi bunun adi nolcak biliyormusunuz ben sunu almistim bunu almistim. Almasaydi en azindan hicbirsey diyemezdi. Üste cikamazdi. Umarim anlamisinizdir"
"Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle."
Amacım sizi yargılamak asla değil ama şu iki mesajda çelişki yok mu ?
Hem iğnesini istemem diyorsunuz hem de Türkiye'de sağınız solunuz esnaf dolu diye serzeniş ediyorsunuz.
Bence siz eltinizi sevmiyorsunuz :)