bu kadarda olmaz..

Yapilmasin hic daha iyi. Akil etmesine etmis ama buda sunun gibi birsey oldu. Siz kimsiniz ki size duzgun birsey alayim hak etmiyorsunuz bile der gibi. Ben alman komsumun bebegine neler aldim, kadin sevincten uctu. Ama oylede begenilmeseydi pes derdim ztn. Sadece komsum iletisimim yok ama dogum yapmis gormemezlikten gelemezdim
Konunun başından beri "ben şöyle yaparım, ben böyle yaparım, ben bunu yaptım" deyip duruyorsunuz farkındasınız değil mi
"Hiç yapılmasın daha iyi" demişsiniz ama eminim hiçbir şey almasaydı da "bir body bile alamamış mı yani" diye başlık açardınız.

Hediyenin veriliş tarzı ayrı mesele, hediyeyi beğenmemiş olmanız ayrı mesele.

Yazım kurallarına dikkat etmelisiniz öncelikle zor okudum ... düşünmesi yeter bence , boğazdan yalı mı alacaktı ? Demekki o kadar alabilmiş :110: insanları yargılamak size düşmez beğenmediyseniz gider tekrar verirsiniz

Ayol ne yalisi ignesi gecmesin bana. Sonra ne olcak, bak ben bunu almistim sunu etmistim olcak. Sanki duyanda sizin dedigniz gibi yali aldi sancak bize.

Konunun başından beri "ben şöyle yaparım, ben böyle yaparım, ben bunu yaptım" deyip duruyorsunuz farkındasınız değil mi
"Hiç yapılmasın daha iyi" demişsiniz ama eminim hiçbir şey almasaydı da "bir body bile alamamış mı yani" diye başlık açardınız.

Hediyenin veriliş tarzı ayrı mesele, hediyeyi beğenmemiş olmanız ayrı mesele.
Ignesini istemem. Simdi bunun adi nolcak biliyormusunuz ben sunu almistim bunu almistim. Almasaydi en azindan hicbirsey diyemezdi. Üste cikamazdi. Umarim anlamisinizdir

Hediyenin veriliş biçiminden şikayetçi olmanızı anlayabilirim.
Fakat hediyenin büyüğü küçüğü olmaz dedikten sonra 'bu ne biçim hediye ya' tavrına girmenizi anlayamam.
Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle.

Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle.

Evet haklısınız bakın veriş tarzından rahatsız olmanız normal.
Ama en azından düşünüp bir şey bile olsa almış. Buna bu kadar takılmayın derim ben.
Siz de zamanı geldiğinde o kişiye öyle davranırsınız olur biter

Arkadan bu kadar laf yapacaginiz hediyeyi kabul etmezsiniz olur biter. Ayrica dusunmesi yeter. Pahali hediye beklentisine girmeniz bence daha buyuk sorun.

Bir gurbetci arkadas daha bende Frankfurttayim canim ve sonuna kadar hak veriyorum sana... Heleki Berlin gibi bir yerde böyle seylerin olmasi tuhaf ama neyapicaksin iste eski topraklar =/

Bir gurbetci arkadas daha bende Frankfurttayim canim ve sonuna kadar hak veriyorum sana... Heleki Berlin gibi bir yerde böyle seylerin olmasi tuhaf ama neyapicaksin iste eski topraklar =/
Benim oturdugum sakin bir yer, o yuzden ozledigmiz turkiye mali kiyafetler yok burda malesef

"Ignesini istemem. Simdi bunun adi nolcak biliyormusunuz ben sunu almistim bunu almistim. Almasaydi en azindan hicbirsey diyemezdi. Üste cikamazdi. Umarim anlamisinizdir"

"Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle."

Amacım sizi yargılamak asla değil ama şu iki mesajda çelişki yok mu ?
Hem iğnesini istemem diyorsunuz hem de Türkiye'de sağınız solunuz esnaf dolu diye serzeniş ediyorsunuz.
Bence siz eltinizi sevmiyorsunuz :)

Bebeğim yedi aylık oldu. İki eltimde sağolsun birşey almadı. Hattaa biri akrabalarına aldığı hediyeleri ballandıra ballandıra anlattı. Umrumda mı ? Değil. Takma. Acele almıştır belki bazen yola çıkmak telaşlı olabiliyor. Ne diyelim Allah başka dert vermesin.

Bize de Milka çikolata getiriyorlar inatla, sanki burada yok :KK53:. Takılmayın, maksat gönlünüz olsun diye getiriyor, siz de maksat gönlü olsun diye teşekkür edin geçin. Çok rahatsız olursanız getirmemesi için ısrar edin olsun bitsin.

"Ignesini istemem. Simdi bunun adi nolcak biliyormusunuz ben sunu almistim bunu almistim. Almasaydi en azindan hicbirsey diyemezdi. Üste cikamazdi. Umarim anlamisinizdir"

"Tr den gelipte sanki coook maddi sikintisi varmis gibi, almis olsun tek diye boyle seyler almasida kusura bakmayin cok abes kaciyor. Kopegin onune kemik mi firlatiyor?? Tr de saginiz solunuz esnaflarla dolu, herseyden var. Burda duzgun bir hediye almak icin sag sola kosturmak lzm. Herkesin cocugu kendine ozel, kiymetli. Benimkide benim icin oyle."

Amacım sizi yargılamak asla değil ama şu iki mesajda çelişki yok mu ?
Hem iğnesini istemem diyorsunuz hem de Türkiye'de sağınız solunuz esnaf dolu diye serzeniş ediyorsunuz.
Bence siz eltinizi sevmiyorsunuz :)
Evt sevmiyorum hic hemde. Iyi insanlar sevilir vefali insanlar sevilir. Nankor insanlar degil.

bize de almanyadan tarak gelir hep ne alakaysa .. boşver ya muhtaç değilsin çok şükür çocuğuna kendin alırsın. Boşver teşekkür et geç ne önemi var ki.

Dert edecek daha büyük sorunlar vardır eminim. Mesela hiç umursamayıp gözünün içine baka baka ayyy mağaza çok kalabalıktı kasada çok sıra vardı bende seçtiklerimi almaktan vazgeçtim bekleyemezdim diyen bir hala ya sahip benim yavrum.. Hemde bayram hediyesi olarak düşünün hiçbişey almıyor. boşverin sallayın gitsin

X