Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARKADAŞLAR YAKLAŞK 1 YIL ÖNCE ADİDASTAN HEVESLE BİR SPOR AYAKKABI ALDIM YAKLAŞIK 2 3 AY GİYDİM SONRASINDA YAKIN Bİ ARKADAŞIM GELDİ Bİ YERE GİDİCEM VERRMSN DEDİ BENDE VERDİM TABİ NOLUCAK SANKİ BENDEN BİYERE GİDİCEM DİE İSTİOSUN AMA NE ZMAN GÖRSEM AYAGINDA DENİZE GİDER ONLARLA PİKNİGE GİDER ONLARLA GELDE ÇILDIRMA YAA DAHA YEPYENİ HİÇ BİR YERİNE TOZ BİLE KONDURMAMIŞTIM SONRA BÖYLE 7 AY GEÇTİ VE 7 AY SONRA BEN BİYERE GİDİCEM DİE İSTEMEK ZORUNDA KALDIM DAYANAMADIM ALDIM BİR BAKTIM Kİİ AYAKKABININ AGI GİTMİŞ BAGI KALMIŞ MİSALİ İGRENÇ BİŞEY OLMUŞ AÇILMIŞ NASIL ÇILDIRDIM NASIL KUDURDUM LAKİN KUDURDUGUMLA KALDIM NASIL BİR RAHATLIKTIR NU YAAAAAA VALLA BENMİ ÇOK GÖRDÜM YOKSA OMU BÖLE Bİ GÖRGÜSÜZLÜK YAPTI BİLMİORUM AMA BEN DOGRU DÜRÜST GİYMEDİM BİLE YAA içimde kaldı hevesle ALMIŞTIM OYSAKİ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
asla hıc kımseye ayakkabımı nede elbisemi 1 gunlüğüne bile kullanması ıcın vermem.
kusura bakmayın ama suç sızde bırazda.
7 ay sonra gıdıp ıstemenız sacma olmus.
peki ayakkabıları aldıgınızda sormadınız mı bu ayakkabıları ben sana boyelmı verdım diye
ne cvp verdı merak edıyorum
O kadar çok ayakkabıya ihtiyacı varsa alsın kardeşim 7 ay botunca ayağından çıkarmadğına göre ayakkabı eksikliği var..
Ne rahat insanlar var ya..Okurken ben bile sinirlendim..
Bana mı güvenip ayakkabı almamştın acaba diye sorarlar adama ??
Aynı olay benim başımada geldi .Kıyafetimi uzun zaman sonra getirdiğinde giyileck hali kalmamıştı elimi bile sürmedim.. geri de almadım alsamda giyemem .zaten o ilk ve son oldu...
Sırf bu yüzden kimseye ne bişeyimi veririm ne de alırım..