Bu kadar şeyden sonra bir daha nasıl mutlu olacağım?

PartOfMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
19
0
86
Diğer
Merhabalar. Çok büyük bir derdim var ve hep üzüleceğim biliyorum. Onunla neredeyse 2 yıllık bi ilişkimiz vardı. Çok uğraşırdı benim için, sürprizler yapar hep mutlu etmeye çalışırdı. Ailesi beni bilirdi, herkesle tanıştırırdı beni. Benden önce boş bir hayatının olduğunu geleceğini, okulunu(üniversite) umursamadığını söylerdi. Kaldı ki aynı sınıfı 3. kez tekrar edecekti. Bense ona yardımcı oldum, zorla sabahları okula gitmesi için uyandırdım. Aynı bölümde değildik ama elimden geldiğince derslerinde yardımcı olmaya çalışırdım. Eski hayatını istemiyordu artık gerçekten. Arkadaşlarından soyutlamıştı kendini, aslında ben arkadaşlarıyla görüşsün istiyordum ama o istemiyordu sürekli benimle olmak istiyordu. Haliyle ben de arkadaşlarımdan onun sebebiyle gitgide uzaklaştım. Ve başlarda kendisi ona güvenmem için çok çabaladı, ona güvendim gerçekten. O da bana güvendiğini söylüyordu. Ama bir süre sonra bana face imin şifresini bulduğunu ve kontrol ettiğini söyledi. Tabi ki bişey bulamamıştı, ilk başlarda bir şey demedim ama sonraları rahatsız olduğumu söyledim ama bu sefer o dinlemedi sürekli kontrol etti beni haliyle ben de onu... Ama asla ona karışmadım ben oysa gitgide karışıyordu bana, bir erkek arkadaşımla konuşsam ya da görüşecek olsam o da geliyordu yanımda. Kendimi rezil olmuş gibi hissediyordum. Sonuçta ben onun yakın kız arkadaşlarıyla görüşmesine bişey demiyordum hatta onu bir kız arkadaşının(çocukluk arkadaşı) evine kalmaya gittiğinde şüphelenmeyecek kadar güvendim ona. Ve geçirdiğimiz güzel günlerin yanında bu yaptıklarını ve onun bana karışmasını görmüyordum herhalde ama artık her yere yanımda gelmesinden sıkılmıştım. 1,5 yıl bu şekilde geçti.

En büyük kavgalarımız benim staj dönemimde başladı. Stajımı erkeklerin yoğun olduğu bir yerde yaptım, erkek stajerler vardı aralarında tek kız bendim. Stajda koca fabrikada yalnız kalmak istemiyordum ve oradaki yeni arkadaşlarımla tanıştım öğle yemeğini topluca yiyelim diye telefonlarımızı aldık. Bunu gören sevgilim(zaten nasıl oluyosa telefon görüşme dökümanlarımı sürekli buluyordu) çılgına döndü. Bana demediği kalmadı çocuklara da öyle. Beni rezil etti. Dayanamadım o zaman ayrıldım ve onlardan da özür dilemek zorunda kaldım.

Daha sonra nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama onlardan değersiz miyim gibi laflar etti ve tekrar barıştık. Bi süre güzelce devam etti. Ta ki benden sürekli bişeyler sakladığını hissedene kadar. Gördüm ki 1 ay boyunca sabahtan akşama kadar bir kızla konuşmuş, bir kere de buluşmuşlar. İnternetten de birçok kızla konuşmuş. Hesabını sorduğumda Bana hep staj günlerimi hatırlattı sen de yaptın diye. Hep üste çıkmaya çalıştı ilişkimizin ilk başlarında izin verdiği onayladığı şeyleri(kötü şeyler olmamasına rağmen) yüzüme vurdu. Psikolojisinin iyi olmadığının farkındaydım o dönem uzatmak istemedim okulum için önemli bir dönemdi. Daha sonra düşünmek istedim.

Dediğim gibi tam bunlar yaşanırken benim yoğun bir sınav-proje zamanım oldu. Derslerime kendimi veremediğim için bir kız arkadaşımda kaldım 1 hafta beraber ders çalışırız diye. Arkadaşım da öğrenci evinde kalıyordu. O eğer gidersen oraya beni unut dedi(Sanki öğrenci evinde mutlaka yanlış şeyler yapılmak zorunda gibi). Sürekli benim yanlış şeyler yapacağımı düşünürdü zaten. Neyse evin yerini daha önce biliyordu. Kapıya geldi, benimle konuştu "bak yanımda bıçak var çok sinirliyim buraya gelmen daha önemliymiş ki burdasın eğer bu evde bi erkek olsaydı çok kötü şeyler olurdu, ama sen göreceksin seni rezil edeceğim" dedi ve gitti. O gece annemi aramış " kızınız şuan erkeklerle birlikte, içkili alem yapıyor" demiş. Beni zor bir durumda bıraktı.

Bense ondan kurtulamayacağımı anlamıştım artık. Sürekli beni tehdit etmeye başladı. Aramızda bazı özel şeyler yaşamıştık, onları videoya çektiğini eğer ondan ayrılırsam beni herkese rezil edeceğini söyledi. Ayrıca aileme de sürekli "Kızınız o..., herkesle yatıyor dikkat edin" tarzında şeyler söylüyordu. Çok zor günler yaşadım, hem çok pişmandım onunla yaşadıklarım için ama hepsini sevdiğim için yapmıştım oysa beni bir o.. yerine koymuştu. Ailem bana artık güvenmez oldu, hak veriyorum onlara yine de
yanımda oldular ama onları da çok üzüldüm. Değmeyen birine güvenerek..

Bunca şeye rağmen ben onu yine affettim hayatı kötüye gitmesin istedim, daha sonraları görüşmek istedi ve ben aptal gibi gittim, "bana mide kanseri olduğunu tüm bunları ondan yaptığını söyledi" Ağladı hem de çok ağladı. Ben de ağladım. Ne kadar kötü biri olursa olsun bir zamanlar güzel şeyler yaşamıştık, malesef sevmiştim onu ve şimdi ölme ihtimali üzmüştü beni. Hem de gencecik birinin.Birkaç saat sonra içime bir kurt düştü yapmamam gerekti ve telefonuna baktım bikaç kızla mesajlaşmaları vardı. Bir hışımla eve geldim. Aynı günün akşamına face şifremi istedi vermedim sonra bana sen beni aldatıyosun bugün geldin ağladın ama başkalarını buldun hemen dimi diyerek tekrar hakaret etti. O gün onun gerçekten ölmesini istedim. Bu kadar iyi niyetli aptal olduğum için de kendimden nefret ettim.

İki gün sonrasına da bana aldığı hediyeleri geri istedi. Geri verdim attım önüne hepsini..

Bunun haricinde bir daha rahatsız etmedi beni(zaten daha ne kadar edicekse). Belirtmek istediğim birkaç şey daha var ki bu kişi benimle çıkarken bana çok yalan söylemiş, hep kendini olduğundan zengin göstermeye çalışmış. Bunu neden yaptığını bilmiyorum, ben maddiyata önem verdiğimi gösterecek birşey de yapmadım kesinlikle...

Çok uzun olduğunun farkındayım ve çok hatalı olduğumun da onun gibi birine güvenerek.. Ama artık gerçekten peşimi bırakmasını istiyorum benimle uğraşmasın istiyorum ancak biliyorum ki tekrar tekrar beni üzmek isteyecek. Ben bunları hakedecek bir şey yapmadım. Kimseyi kandırmadım üzmedim, şimdi neden bunları yaşıyorum, hergün ağlıyorum bilmiyorum. Sadece ölmek istiyorum. Bunları bana neden yaptı ?

valla ne dıcegımı bılemedım canım uzulme gerekırse sıkayet et elındekılerı almaya calıs Allah kolaylık versın..

sağol canım daha sonradan elinde öyle bir şey olmadığını söyledi yalan söylemiş yani YİNE! inşallah yoktur gerçekten..

selam, Gercekten uzundu zor okudum. Anladigim kadariyla patalojik bir yalanciyla karsi karsiyasin. Benim de boyle bir iliskim vardi. Yalan soyledigini anlamistim ama kendisi bana asik oldugunu ve daha fazla yalan soyleyemeyecegini soylemisti. Tabiki hasta oldugu icin fazla kin duyamadim. Gercekten aptal oldugumu sanmistim ama o kadar iyi yalan soyluyorlar ki benim gibi detayci bir insan bile anlamamisti. Sana gelince bence mide kanseri filan degil o da yalan. Soyledigi bir cok sey yalan. Internetten kizlarla konusmasi da yalan. Soyledigi cogu seye inanma ve onunla iliskini bir an once kes. Cunku o dengesiz degil o bir hasta canini cok yakacak. Elinde resmin filan olsa bile iliskini kes.

Son düzenleme:

kızlarla konuştuğunu kendim yakaladım, yani onlar doğru. Mide kanseri bana da değil gibi geliyor ama bir insan bu kadar da yalan söylemez ki. Gerçekten inanamıyorum kendi aptallığıma da ona da... Dediğin gibi yaptım ilişkimi kestim. Umarım bir daha bana bulaşmaz. Ama başkalarına yapmazken bunu bana neden yaptı? Önceki kız arkadaşları değil neden ben?

Onlara yapmadigini ne biliyorsun. Tuhaf birsey ama belki seni daha cok seviyordur belki "Kendince" . Bir insan o kadar da yalan soyler. Bunlarin beyinleri dogruyu soyleyince rahatsiz oluyormus. Yani kardesi olmasa 4-5 kardesiz diyecek. Kardesi olsa tekim ben kardesim yok diyecek. Sorun sen degilsin. O yuzden kendini suclamayi birak ve unutmaya bak. Benim psikolojimi cok bozmustu ve kufur etmeye baslamistim ben. Yapmadigim seyleri yapmaya baslamistim. Sonraki iliskilerime de yansidi bu, cok deger verdigim bir insani kaybettim, o yuzden artik tekim. Cok zararli bunlar cok, zehirli yilan gibi.

Kendince bana aşık ama bi yandan demediği yapmadığı şey de yok. Zehirli yılan gibiler evet, insanın hayatını alt üst ediyolar bir anda. Üzüldüm senin adına, ama artık geçmişi unutmaya çalışmak en iyisi Allah kimsenin karşısına böyle insanlar çıkarmasın.

Ben coktan unuttum da . Ben de yaptigi degisikligi soyluyorum sana cunku farkinda olmadan oluyor bu. Bu aralar kalbim bos ve cokta rahatim. Allah her zaman seni sinayabilir. Bundan kotusu de cikabilir iyisi de ama bunu kesinlikle unut.

Ben coktan unuttum da . Ben de yaptigi degisikligi soyluyorum sana cunku farkinda olmadan oluyor bu. Bu aralar kalbim bos ve cokta rahatim. Allah her zaman seni sinayabilir. Bundan kotusu de cikabilir iyisi de ama bunu kesinlikle unut.

Keşke kolay olsa. Bundan sonra ben de yalnızım, kimseye de güvenemem zaten.. Teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için

bebiş bu çocuk ne kadar sorunlu biriymiş ya :S özellikle senin derslerinin yoğun olduğu dönemde sana destek olması gerekirken sana yaptığı şeye bak ! gerçekten çok zulum çekmişsin, ve bu gerizekalı sana sanırım hala takık durumda. neyse ki ailen yanında, buna sevindim. o çocuktan da Allah korusun seni ne diyeyim. bir şey sorucam, onu seviyor musun hala ? yani ben de çok acılar çektim, ama hala onu özlediğimi söyleyebilrim, ve bu yüzden ömrüm boyunca başka bi erkeği sevebileceğimi düşünmüyorum. ama sen artık onu sevmiyorsan bi başka çocukla mutlu olabilirsin. o gerizekalının illetinden de yeni sevgilin sayesinde kurtulabilirsin.

Böyle birinden ne erkek arkadaş ne eş ne birşey olur.İnsan değer verip sevdiği birine bunları yapamaz ve karşısındakine o dediğin çok terbiyesizce olan kelimeyi kullanamaz.Bir an önce bu kişiden kurtulmaya bak..yoksa ileride çıkıp huzurunu kaçırabilir.O tehditleride boş tehditler bence.Bunun gibiler boş konuşur ama icrata gelince kedi gibi pısarlar.Sen kendi geleceğini mutluğunu düşünüyorsan bu kişiden uzak dur.Ailendende birşeyini saklama dağ başında yaşamıyoruz gerekirse şikayette bulunursun.Ama lütfen seviyorum yada sevdim diye tekrardan affetme.Çünkü bu kişi okuduğum kadarıyla dengesiz biri.Mantıklı davran ve görüşmeyi kes onunla.Allah yardımcın olsun

ailem yanımda ama video olayını elbette ki bilmiyorlar ama öyle bir şey de sanırım yok. Onu sevmiyorum nefret ediyorum ondan, ama son kez kanser olduğunu söylediğinde mutlu günlerimizi düşündüm üzüldüm. Böyle bir insan sevilmez. Başka kızlarla ne kadar iyi konuştuğunu, onların sorunlarına derman olmaya çalıştığını gördüm ben. Bana yaptıklarını ise anlattım. Üstüne de iftira attı bana... Ben artık onu sevmiyorum eminim ama mutlu olamasın diye çok beddua ettim. Yeni sevgiliye de güvenemem ki artık erkeklerin hepsi yalancı gibi geliyor

evet tatlım hepsi yalancı, ama mutlu olmak için onlara ihtiyacımız yok inan bana :) ben bu acıları çekeli bir yıl oluyor, iyiyim artık, sevgilim yok ama mutluyum. ha beddua etmiyor muyum? hem de en ağırlarından :)
Onları Allaha havale edip yolumuza bakıcaz, tabi bu illetlerin şerrlerinden korunarak. ben de uzun süre korkarak gezdim gelip bana bişey yapacak diye, ama artık rahatım, sen de rahat olacaksın merak etme :)

Bundan sonra öleceğini bilsem, gerçekten kanserden öleceğini bilsem gitmem. Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Onu hep affettiğiniz için bunları yaşatmış olabilir mi size?
Kanser olduğu da hiç doğru gibi gelmedi bana, kanser olan adam kızlarla mesajlaşmaz sanırım sağlığını düşünür öncelikle.
Ayrıca benim aileme kızınız başkalarıyla yatıyor diyen bir adam değil kanser ölüm döşeğinde olsa ağlamayı bırakın ne hali varsa görsün derim.
Video olayı falan hikayedir, bu durumu bile kullanacak kadar iğrenç bir kişilikmiş kendisi.

Senin de mi benzer şeyler geldi başına? İnşallah bir gün ben de benimle uğraşmayacağından emin ve rahat olurum.

Bu aptallıklarıma kızıyorum ben de. Çok haklısın

erkek arkadaşınızın fikri neyse zikri de oymuş.
sizi de kendisi gibi görmüş.
ama sizde de hata var. bundan sonra ders olsun.

ya canim benim gercekten uzuldum,hele su video olayi falan ne kadar cirkin bi insan oldugunu ortaya koyuyor ya. Allaha dua et kurtuldugun icn,psikolojini bozmus evet ama iyi ki sevmiyosun beklemiyosun. insallah tez zamanda hayatin normale doner. iste biz onlara boyle emek ederiz,veririz hep kendimizden,bunlar cosar,tirlatip ne oldum delisi olurlar. allah islah eylesin boylelerini ve cektirmesin hicbrmize tekrar of

Allah kahretsın boyle dengesız tıplerı !!!
benım cok yakın arkadasımın sevgılısıde boyle ya ayrılmaya calısacaksın herseyı goze alıp yada korkup cekeceksın butun cefasını
arkadasım tam 3 yıldır beraber ve evlendgmız zaman senı eve kıtleyıp ıse gıdıcem dıyormus cocuk
aynı sehırdemı oturuyorsunuz sana ulasacagı tum olanakları kaldırsan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…