Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bu kadar pratik ve kesin çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minik__meleklerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
103
2
68
Balıkesir
arkadaşlar benim saç dökülmesi sorunum yok ama kız kardeşimde inanılmaz boyutlara ulaşmıştı bu problem.onun gezdiği yerler bile halılar falan saç doluyordu.eline tomar tomar saçları dökülüyordu.saçları görünür derecede azalmıştı.çok üzülüyordu.sonra kuzenim aynı sorunu yaşadığını ve artık kurtulduğunu söyledi.ve yaptığı şeyi anlattı.kardeşim de uyguladı ve sevinçten havalara uçtu diyebilirim.arkadaşlara faydası olsun diye paylaşmak istedim.çok basit ve çok ucuz bir yöntem arkadaşlar.şimdi şöyle:aktara gidiyorsunuz 1 tl ye bir poşet ısırgan otu alıyorsunuz.eve gelip 1 lt suda bir tutam kaynatıyorsunuz.otları atıp suyunu bir şişeye koyuyorsunuz.banyodan sonra temiz saçınıza bu suyu güzelce yediriyorsunuz saçınızı havluyla sarıyorsunuz.bu kadar.isterseniz 1 saat sonra durulayın saçınızı ama kardeşim durulamıyor.yalnız havluyu yeşil boyuyor.bi havluyu feda edeceksiniz artık:)

paylaştığın için tşkkürler canım

Bunu dr feridun kunak da söylemişti..500 ml suda bir avuç ısırgan otu ve defne yaprağını kaynatın,soğuyunca saçınıza masaj yaparak yıkayın ve streçleyip bekletin demişti..

bi bunu denemedim bunuda denemeliyim..
tazesi kurusu fark etmez sanırım..
kızlar ben artık aktarlara girmek istemiyorumm bıktım ürün satmaya çalışmalırından en sonunda biriyle kavga edicem
bıdı bıdı yapışıyolar bişiler satmak için sinir oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…