• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar olur mu ya ama oluyor

AĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.
5957733e67b0a922284a8412.jpg

• Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

Böyle insanların var olduğu ülkede dertlenmeyeceksinizde ne yapacaksınız?
Evet BİR DERDİM VAR!
Bir insana bırakın hiçbir canlıya böyle bir muamele olur mu?
Adaletin hakkaniyetle yerini bulmasını kadına şiddete karşı emsal bir ceza almasını istiyorum
Allah belasini versin ş.....z herif keske idam olsa tecabuz ve boyle suclar icin yaptigi haysiyetsizlik yetmiyor birde bunu marifetmis gibi dunyaya yayiyor bugun tesaduf denk geldim girmez olsaydim kadincagizin gozyaslari icimi dagladi bana gore tecavuzden cok farkli bir suc degildi

Ne yapilacak ki bu adama en en fazla bir kac yil yatip gelip bu seferde karısıni oldurecek yazik o cocuklara ki boyle bir insan musveddesini baba diye biliyorlar ve birgun bu goruntuleri ya duyup ya gorecekler babakari yuzunden badlari onunde olacak

O kadincagiz icin zaten soylenecek kelime bile yok

Insallah geberirde dunya boyke bir pislikten kurtulur

Böyle olaylar hep vardı da bizmi görmüyorduk, sosyal medya ile görmeye basladik yoksa insanlar artık çok mu kötü

Bir anne cocuguna boyle bir davranista bulunuyorsa bence haketmis cocuk yiyebiliyosa kendide yer daha fazlasini haketmis hemde

AĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.

• Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

Evet BİR DERDİM VAR!
Adaletin hakkaniyetle yerini bulmasını kadına şiddete karşı emsal bir ceza almasını istiyorum
Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu olayı araştırdığma göre bu adam önceden evli imiş eşi vefat etmiş eşinden olan çocuklara bu bayan bakıyormuş ve o çocuklara işkence yapıp pisliği yediriyormş adamda ibreti alem için böyle yapmış tabi kesinlikle doğru değil ama bildiğimi paylaşmak istedim

Ne kadarı doğru bilmiyorum ama bu olayı araştırdığma göre bu adam önceden evli imiş eşi vefat etmiş eşinden olan çocuklara bu bayan bakıyormuş ve o çocuklara işkence yapıp pisliği yediriyormş adamda ibreti alem için böyle yapmış tabi kesinlikle doğru değil ama bildiğimi paylaşmak istedim
bende araştırıyorum konuyu
ayrıntılar adamın ağzından böyle
kadın konuşmuş mu bilmiyorum
her halükarda iğrenç birşey
kadın çocuklarına pislik yediyor akabinde şahit oluyor oda karım dediği kadına yediriyor sonra tekrar devam ediyorlar kaldıkları yerden
suçun cezasını çekti hadi karımsın çocuklarım sana emanet mi?

Eger denilen gibi kadin cocuklara dokunduysa oh olsun bu kadina.
Diger turlu adami guzel bi ceza alir insallah.

acımasızca gibi geleceğim belki bunu yazdığım için de;

kadının tavrı da çok garip geldi bana yalnız.

sanki garip bir suçlulukla yapıyor.

vücut diline bir bakın.

hani insan söz verir tamam yapacağım der ama yapmayı kaldıramaz gibi...

asla normal psikolojiye sahip iki insanın muhatap olacağı bir davranış değil.

allah korusun da burada her şeyi kabul eden arkadaşlarımızın dahi eşi bunu yapmaya kalkışsa tavrı bambaşka olur. evden çıkar, balkona çıkar, komşuya bağırır ama kabullenip denemeye kalkışmaz..

bu işin içinde bir bit yeniği olduğuna adım kadar eminim...

sosyal medyada paylaşmak neden bir de???

paylaşılmasa görmesek ne olacaktı????

bu kadarını yapabilecek her insan, yapamadan ölsün de dünya pisliklere daha fazla gömülmesin.

Aynı fikirdeyim cnim :( var bu işte bi iş..

Kadına şiddet mevzusunda çıtayı daha ne kadar yüxelticez bakalım..

AĞRI’nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.’ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş. “eziyet” suçundan tutuklandı.
bu kadın 20 yaşında 2 kız çocuğu annesi demekki en az 4 yıllık evli buda 16 yaşında evlendiğini ortaya koyar
16 yaşında evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir çocuğa devlet sahip çıkmamış aileler sahip çıkmamış toplum sahip çıkmamış bir tekmede kadınlardan mı olsun hayır olmasın

Ben de ekşide okudum. Adam şöyle diyormuş videoda: madem bu b.ko yemeyecektin niye konuştun ?.. eşi de 'Şakir neden, naptım ben' gibi şeyler söylüyormuş.. yani hangisi doğru bilemiyorum..

Adam gözaltına alınırken linç edilmiş.
Herkesin kendi adaletini kendisinin sağlayamaya çalıştığı bir ülke.. Neresinden tutsan elinde kalıyor..

Not: Yok mu aramızda Kürtçe bilen bi arkadaş, tercüme etse ?

Mehmet Şakir Ş. ifadesinde şunları söyledi:

''Kaynanam ve kayın babam beni baştan beri istememektedirler. Ben gelip görücü usuli ile evlendim. Eşimin amcasının oğlu ile ilişkisi varmış. Kaç kez telefonda konuşurlarken gördüm. Amcasının oğlunun kardeşi bu ilişkinin olduğunu doğruladı. Amcasını oğluna, 'biz evlendik aramasan artık iyi olur' dedim. Geçimsizlik evlendiğimizden bu yana bu nedenle hep vardı. Bu videoyu da amcasının oğlu ile ilişkisi olduğu için ben çektim. Eşime videodaki görüntüler gibi bebeğinin pisliği yedirmeye kalktım. Videodaki görüntüdeki kişi benim. Daha önce de eşime bu nedenden dolayı tokat atmıştım. Görüntülerin kayın pederimin eline nasıl geçtiğini bilmiyorum. Görüntüler benim telefonumda kayıtlıydı. Suçu kabul ediyorum, yaptığımdan dolayı da pişmanım.''

''Kaynanam ve kayın babam beni baştan beri istememektedirler. Ben gelip görücü usuli ile evlendim. Eşimin amcasının oğlu ile ilişkisi varmış. Kaç kez telefonda konuşurlarken gördüm. Amcasının oğlunun kardeşi bu ilişkinin olduğunu doğruladı. Amcasını oğluna, 'biz evlendik aramasan artık iyi olur' dedim. Geçimsizlik evlendiğimizden bu yana bu nedenle hep vardı. Bu videoyu da amcasının oğlu ile ilişkisi olduğu için ben çektim. Eşime videodaki görüntüler gibi bebeğinin pisliği yedirmeye kalktım. Videodaki görüntüdeki kişi benim. Daha önce de eşime bu nedenden dolayı tokat atmıştım. Görüntülerin kayın pederimin eline nasıl geçtiğini bilmiyorum. Görüntüler benim telefonumda kayıtlıydı. Suçu kabul ediyorum, yaptığımdan dolayı da pişmanım.''
16 yaşında bir çocuğu nasıl oluyorda görücü usulü anne babası istemediği halde evlendirebiliyorlar buna evlilik dersek tabi
bu tacizdir tecavüzdür çocuk istismarıdır burda annede babada eş olacak canide toplumda devlette suçlu

16 yaşında bir çocuğu nasıl oluyorda görücü usulü anne babası istemediği halde evlendirebiliyorlar buna evlilik dersek tabi
bu tacizdir tecavüzdür çocuk istismarıdır burda annede babada eş olacak canide toplumda devlette suçlu

Eminim serbest bırakılır..

Yine ülkemizin aşırı namuslu! erkeklerinden biri karısını terbiye etti !!!
Ve gururla da ekliyor 'daha önce de tokat atmıştım' diye... Çünkü o namusuna laf getirtmeyecek şerefli bir adam (!)

Işte kızlar bu yüzden okumalı.. Okuyup bu ülkeden defolup gitmeli..

neresinden tutsan elinde kalıyor insanın.
bir çocuk evlendiriliyor.
bir diğeri aldatıyor.
eziyet.
gerçekten önce az biraz insan olmak gerekiyor.
adalet, refah seviyesi, huzur, mutluluk ve diğer insani değerler gelecek kendiliğinden...

Evet BİR DERDİM VAR!
Ruh hastası psikopat herif
Allah seni bildiği gibi yapsın Allah'ın cezası

Eminim serbest bırakılır..

Yine ülkemizin aşırı namuslu! erkeklerinden biri karısını terbiye etti !!!
Ve gururla da ekliyor 'daha önce de tokat atmıştım' diye... Çünkü o namusuna laf getirtmeyecek şerefli bir adam (!)

Işte kızlar bu yüzden okumalı.. Okuyup bu ülkeden defolup gitmeli..
şimdi kadın bacağını açsın kadın üzerinden namusun vurgusu yapılır kadın suçlanır
adam karısına dışkı yedirsin bunu güzellemelerle bahanelerle örteriz tolum olarak adalette kravat indirimiyle aklar oluruz namuslu toplum
sabahtan beri kaçıncı bahane yok çocuğuna aynısını yapmış yok amcasınınoğluyla ilişkisi varmış
birileri artık bunu iyi bilmeli namus dediğimiz kavram sadece iki bacak arasında değil

Back