- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
Allah belasini versin ş.....z herif keske idam olsa tecabuz ve boyle suclar icin yaptigi haysiyetsizlik yetmiyor birde bunu marifetmis gibi dunyaya yayiyor bugun tesaduf denk geldim girmez olsaydim kadincagizin gozyaslari icimi dagladi bana gore tecavuzden cok farkli bir suc degildiAĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.
- Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.
Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.
Böyle insanların var olduğu ülkede dertlenmeyeceksinizde ne yapacaksınız?
Evet BİR DERDİM VAR!
Bir insana bırakın hiçbir canlıya böyle bir muamele olur mu?
Adaletin hakkaniyetle yerini bulmasını kadına şiddete karşı emsal bir ceza almasını istiyorum
Ne yapilacak ki bu adama en en fazla bir kac yil yatip gelip bu seferde karısıni oldurecek yazik o cocuklara ki boyle bir insan musveddesini baba diye biliyorlar ve birgun bu goruntuleri ya duyup ya gorecekler babakari yuzunden badlari onunde olacak
O kadincagiz icin zaten soylenecek kelime bile yok
Insallah geberirde dunya boyke bir pislikten kurtulur