• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kadar olur mu ya ama oluyor

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.185
498
AĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.
5957733e67b0a922284a8412.jpg

• Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

Böyle insanların var olduğu ülkede dertlenmeyeceksinizde ne yapacaksınız?
Evet BİR DERDİM VAR!
Bir insana bırakın hiçbir canlıya böyle bir muamele olur mu?
Adaletin hakkaniyetle yerini bulmasını kadına şiddete karşı emsal bir ceza almasını istiyorum

Bir yerde de şöyle bir şey okudum, bu kadın çocuğu kaka yaptığı için çocuğuna zorla kakasını yedirmiş ve bu adam da bu sebepten ona yedirmiş.
Ne kadar doğru bilemem ama iğrenç olduğu kesin.
Eger oyleyse bile bunlar ailecek sorunlu demek ki

ben inanamadım olamaz böyle diye
çekmiş birde yayınlamış
amaç ne olursa olsun insanlık dışı

bana suriyeli gibi gelmedi ama olsa da olmasa da dünyanın hangi yerinde zulüm varsa hepsi kahrolsun.

hani milletten olduğunun asla önemi yok şu insanlık zayiatının!
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize

Şurada böyle bir konu açılsa eşim pislik yedirdi derse kim inanır fake deriz çoğumuz
Oluyor maalesef

Şurada böyle bir konu açılsa eşim pislik yedirdi derse kim inanır fake deriz çoğumuz
Oluyor maalesef

acımasızca gibi geleceğim belki bunu yazdığım için de;

kadının tavrı da çok garip geldi bana yalnız.

sanki garip bir suçlulukla yapıyor.

vücut diline bir bakın.

hani insan söz verir tamam yapacağım der ama yapmayı kaldıramaz gibi...

asla normal psikolojiye sahip iki insanın muhatap olacağı bir davranış değil.

allah korusun da burada her şeyi kabul eden arkadaşlarımızın dahi eşi bunu yapmaya kalkışsa tavrı bambaşka olur. evden çıkar, balkona çıkar, komşuya bağırır ama kabullenip denemeye kalkışmaz..

bu işin içinde bir bit yeniği olduğuna adım kadar eminim...

sosyal medyada paylaşmak neden bir de???

paylaşılmasa görmesek ne olacaktı????

bu kadarını yapabilecek her insan, yapamadan ölsün de dünya pisliklere daha fazla gömülmesin.

AĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.
5957733e67b0a922284a8412.jpg

• Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

Böyle insanların var olduğu ülkede dertlenmeyeceksinizde ne yapacaksınız?
Evet BİR DERDİM VAR!
Bir insana bırakın hiçbir canlıya böyle bir muamele olur mu?
Adaletin hakkaniyetle yerini bulmasını kadına şiddete karşı emsal bir ceza almasını istiyorum
Ah ah böylelerine nerde ceza 3 gün sonra bırakırlar. Umarım kadın affetmez !

acımasızca gibi geleceğim belki bunu yazdığım için de;

kadının tavrı da çok garip geldi bana yalnız.

sanki garip bir suçlulukla yapıyor.

vücut diline bir bakın.

hani insan söz verir tamam yapacağım der ama yapmayı kaldıramaz gibi...

asla normal psikolojiye sahip iki insanın muhatap olacağı bir davranış değil.

allah korusun da burada her şeyi kabul eden arkadaşlarımızın dahi eşi bunu yapmaya kalkışsa tavrı bambaşka olur. evden çıkar, balkona çıkar, komşuya bağırır ama kabullenip denemeye kalkışmaz..

bu işin içinde bir bit yeniği olduğuna adım kadar eminim...

sosyal medyada paylaşmak neden bir de???

paylaşılmasa görmesek ne olacaktı????

bu kadarını yapabilecek her insan, yapamadan ölsün de dünya pisliklere daha fazla gömülmesin.

bu olayın mutlak bir hikayesi vardır bu konuda size katılıyorum

buda bir gerçektir ki kadınlar olarak hakarete şiddete uğruyoruz

dövülüyoruz öldürülüyoruz bakınız kadına şiddeti reva gören bir zihniyet var buda bunun ürünü diye düşünüyorum

hata yaptı diye burnu kulağı kesilen ve bunu kadını terbiye etme cezalandırma gibi kullanan bir zihniyet hala mevcut

kadın ne yaptı belkide bu eylemin aynısını çocuklara yaptı bir zamanlar kendine yapıldığı gibi

Valla çoğu kişi bu annenin üvey olduğunu ve cocuklarina kaka yedirdigini babanin da buna şahit olduktan sonra aynisini kadına yaptigini yazmış.
Eğer gercekse bütun hakaretler kadına gelsin. Eğer değilse adama.
Ne deyim.

Back