canım benim,Allah mübarek ayda dualarını kabul etmiştir inş.hatırladığım kadarıyla sen epey bir muzdariptin bu konuda.inş.bekleyşin sona ermiştir..a.s.
hikayeni biliyorum canım, yüce rabbim inşallah göbüşüne bir melek koymuşturrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bence kan testi yaptırın en kötüsü belirsizlik.Rabbim gönlünüze göre versinnn[/QUOT
Evet haklısın bencede kan testi son çare ama umutsuz vaka olduğumuz için insanın artık hayal bile kurası gelmiyor..Allahtan hayırlısı mübarek günlerin hatrına umarım dualar gerçek olurr..
canım inşallah bebiş vardır sendeeee :)))) Allahım yardımcın olsun bence hemen kan testi yaptırmalısın geçen ay benim de çok gecikmişti 13 gün sonra oldu kan testi yaptırmadım bu sefer de acaba vardı da düştü mü soruları başlıyo bence git baktır canımmmmm ...
inşallah hamilesindir canım kan testi yaptır derim idrar değil
inşallah hamilesindir canım yaa inşallahhh
kan testi yaptırmalısın geç döllenme olduğu için israr testinde çıkmamış olabilir canım kan testi yaparsan hemen öğrenirsin sonucu allahım inşallh gönlüne göre verir
dilerim allahtan bu mübarek günlerin hatırına hamilesindir ,test yaptırırsan mutlaka paylas bekliyoruz[/QU
Amiiiiiinn..paylaşcam tabikiiii ,sizlerle paylaşınca daha relax oluyorum ,çevremden birileriyle paylaşınca ,haklı olarak onlarda umutlanıyor bu sefer ben daha hassas durumda oluyor ve çıkmayınca feci bir şekilde hayal kırıklığı yaşıyorum ama sizlerle paylaşınca en azından beni anlayan arkadaşlarımın olduğunu bilemek inanılmaz rahatlatıcı birşey oluyorrr...ben sizlerle paylaşmayı yeğledimm hep..
Bence de kan testi yaptir canim ya allah korusun , oruc tutuyormussun bir de ya hamileysen? Sen kendini nasil olsa negatif sonuca hazirlamissin, sagligin icin git kan testi yaptir. Hamile olmasan bile allah korusun 14 gunluk gecikme pek normal degil belki bu vesileyle baska bir problemi erken teshis etmis olacaksin. En kisa surede git ve haberlerini esirgeme...:Saruboceq:
Arkadaşlar az önce dr a gittim boğaz enfk için ilaç yazdırmaya dr .tahlil yapalım dedi..kan verdim saat
16.30 da belli olcak ..ilaçalarıda gebelik olma ihtimalini gözeterek yazdı..hayırlısıı bakalım ,hernekadar ihtimal bence % 0 olsada yinede almaya gitcem sonucu..
canım yaaa telaş yok tamam mı? olmasa bile üzülmek de yok. ben hayal kırıklıklarına alıştım çabuk toparlanırım dersen hayal kur bol bol. yoruldum artık toparlanamam dersen lütfen hayal falan kurma. akışına ve yüce rabbime bırak. mübarek cuma vaktini senin için de dua ederek geçiricem. Rabbim yardımcın olsun.. :1hug: