Gebeliğe Hazırlık Bu kadar erken mi belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Yum günlerini değerlendirdik şükür ama bendd inanılmaz bir bel ağrısı ve su gibi şeffaf akıntı var erken değil mi şimdiden bu belirtiler?

valla gecen ay hayal kırıklığına ugradım 2 gün geçti yapıcaktım çok ağrılı bi şekilde adet gördüm kıvrana kıvrana desem yeridir
Şuan da umut ediyorsunuz ama test yapmasanız da hasta olduğunuzda hayalkırıklığı yaşayacaksınız. Ama bekleyin o zaman biraz daha. Ben reglime 4 gün kala kan verdim çıktı sizin işin erken galiba daha

Şuan da umut ediyorsunuz ama test yapmasanız da hasta olduğunuzda hayalkırıklığı yaşayacaksınız. Ama bekleyin o zaman biraz daha. Ben reglime 4 gün kala kan verdim çıktı sizin işin erken galiba daha
erken canım 6gün geçti ilişkiden

27de yumurtladım tutmussa tabi 1 haftaya kanda cıkar umutsuzum tabi tek teselli yumurtlamadan hemen sonra baslayan göğüs ağrım bi de bel baska da yok
Zaten başka ne olacak ki pek bir belirti yoktu bende de. İnşallah vardır ya

Zaten başka ne olacak ki pek bir belirti yoktu bende de. İnşallah vardır ya
inşallah canım. her zaman adete yakın göğüs ağrım oluyordu ama bu ay yumurtlamadan hemen sonra başladı bu ay da olmazdı ov testi kullanayım dedim ilk dsfa iyiki kullanmısım 4 aydır yumurtlama günleri diye değerlendirdiğim günler meğerse yumurtanın catlayıp iş işten geçtiği günleemiş :)

Tutmuştur belki canım o zaman. Takip ederek ilişki yaşadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…