Ne zaman bat?Yum günlerini değerlendirdik şükür ama bendd inanılmaz bir bel ağrısı ve su gibi şeffaf akıntı var erken değil mi şimdiden bu belirtiler?
Kan testinde çıkabiliryapim da cıkmaz daha canım
valla gecen ay hayal kırıklığına ugradım 2 gün geçti yapıcaktım çok ağrılı bi şekilde adet gördüm kıvrana kıvrana desem yeridirKan testinde çıkabilir
Şuan da umut ediyorsunuz ama test yapmasanız da hasta olduğunuzda hayalkırıklığı yaşayacaksınız. Ama bekleyin o zaman biraz daha. Ben reglime 4 gün kala kan verdim çıktı sizin işin erken galiba dahavalla gecen ay hayal kırıklığına ugradım 2 gün geçti yapıcaktım çok ağrılı bi şekilde adet gördüm kıvrana kıvrana desem yeridir
erken canım 6gün geçti ilişkidenŞuan da umut ediyorsunuz ama test yapmasanız da hasta olduğunuzda hayalkırıklığı yaşayacaksınız. Ama bekleyin o zaman biraz daha. Ben reglime 4 gün kala kan verdim çıktı sizin işin erken galiba daha
Çok erken biraz daha bekle bakalım :)erken canım 6gün geçti ilişkiden
ayın 10u gibi kan veririmÇok erken biraz daha bekle bakalım :)
Daha çok varayın 10u gibi kan veririm
27de yumurtladım tutmussa tabi 1 haftaya kanda cıkar umutsuzum tabi tek teselli yumurtlamadan hemen sonra baslayan göğüs ağrım bi de bel baska da yokDaha çok var
Zaten başka ne olacak ki pek bir belirti yoktu bende de. İnşallah vardır ya27de yumurtladım tutmussa tabi 1 haftaya kanda cıkar umutsuzum tabi tek teselli yumurtlamadan hemen sonra baslayan göğüs ağrım bi de bel baska da yok
inşallah canım. her zaman adete yakın göğüs ağrım oluyordu ama bu ay yumurtlamadan hemen sonra başladı bu ay da olmazdı ov testi kullanayım dedim ilk dsfa iyiki kullanmısım 4 aydır yumurtlama günleri diye değerlendirdiğim günler meğerse yumurtanın catlayıp iş işten geçtiği günleemiş :)Zaten başka ne olacak ki pek bir belirti yoktu bende de. İnşallah vardır ya
Tutmuştur belki canım o zaman. Takip ederek ilişki yaşadıysaninşallah canım. her zaman adete yakın göğüs ağrım oluyordu ama bu ay yumurtlamadan hemen sonra başladı bu ay da olmazdı ov testi kullanayım dedim ilk dsfa iyiki kullanmısım 4 aydır yumurtlama günleri diye değerlendirdiğim günler meğerse yumurtanın catlayıp iş işten geçtiği günleemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?