- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
biliyosunuz ki istanbul sel felaketi yaşadı can kayıpları oldu.......
bir kaç gün öncesi uyarılar yapıldı ..........
ama yanlış imar yanlış yerleşim derken can mal kayıpları oldu......
allah vefat edenlere rahmet etsin mekanları cennet olsun.......
yardıma ihtiyacı olanlarada yardım etsin..........:Saruboceq:
benim kızdıgım ve hayret ettigim bir durumu .............gördüm ve insanlıgımdan utandım resmen.....
bir fabrika porselen fabrikası mallarını kolilemiş satışa sunulacak duruma getirmiş......ama sel o kolileri fabrikanın dişina sürüklemiş........
ve bu kolileri yüklenip evlerine götürmeye çalışan insanlıkla ilgileri olmayn resmen hırsızlık yapan kişiler.....
zaten fabrikanın işcilerinden vefat edenler olmuş.......
sahibi giden canlarimı üzülsün ugradıgı maddi kayıbamı..yoksa çalınan mallarınamı......
ayıp ya ayıp........
booşaltılmış evlere giren yaymalayan kişileri polis yakalmış götürüyor......
arabalar sürüklenmiş.....adam eline demir makasını almışş....arabaların kopmayan yerlerini kesiyor.......hurdada satacakmış.......
polis neden yaptınız diye soruyor..........adam pişkince.......eve giripte çalmadık ya......
zaten işe yaramıyacak diyor.......utanacagı yerde......
porselen yemek takımlarını yagmalayan kişiler bellerine kadar çamura gömülmüşler......
kadın diyor ki zaten atılacak hiç olmazsa ..........
biz kullanalım......
ya bu mallar haram ........günah.........yazık ............resmen yagma resmen hırsızlık....
bu kadarda olmaz.......insanlıgımıza ne oldu.....nereye gidiyoruz.......yada bize ne oluyor??????
bir kaç gün öncesi uyarılar yapıldı ..........
ama yanlış imar yanlış yerleşim derken can mal kayıpları oldu......
allah vefat edenlere rahmet etsin mekanları cennet olsun.......
yardıma ihtiyacı olanlarada yardım etsin..........:Saruboceq:
benim kızdıgım ve hayret ettigim bir durumu .............gördüm ve insanlıgımdan utandım resmen.....
bir fabrika porselen fabrikası mallarını kolilemiş satışa sunulacak duruma getirmiş......ama sel o kolileri fabrikanın dişina sürüklemiş........
ve bu kolileri yüklenip evlerine götürmeye çalışan insanlıkla ilgileri olmayn resmen hırsızlık yapan kişiler.....
zaten fabrikanın işcilerinden vefat edenler olmuş.......
sahibi giden canlarimı üzülsün ugradıgı maddi kayıbamı..yoksa çalınan mallarınamı......
ayıp ya ayıp........
booşaltılmış evlere giren yaymalayan kişileri polis yakalmış götürüyor......
arabalar sürüklenmiş.....adam eline demir makasını almışş....arabaların kopmayan yerlerini kesiyor.......hurdada satacakmış.......
polis neden yaptınız diye soruyor..........adam pişkince.......eve giripte çalmadık ya......
zaten işe yaramıyacak diyor.......utanacagı yerde......
porselen yemek takımlarını yagmalayan kişiler bellerine kadar çamura gömülmüşler......
kadın diyor ki zaten atılacak hiç olmazsa ..........
biz kullanalım......
ya bu mallar haram ........günah.........yazık ............resmen yagma resmen hırsızlık....
bu kadarda olmaz.......insanlıgımıza ne oldu.....nereye gidiyoruz.......yada bize ne oluyor??????