- 3 Mart 2022
- 12
- 12
- 3
- Konu Sahibi bogurtlencilek
-
Bi de 10 gündür varmış, döllenme olmuş daha rahme ulaşmadan mide bulanmış, gel de gülme işteBu belirtiler gebelikte hormonların yükselmesiyle başlayan belirtiler. Siz daha üç günlük gebelikle don biçmişsiniz. Psikolojik olmadıgına eminseniz reflü olmuşsunuzdurnet psikolojik
psikolojik degil cok agrim var enfeksiyon olabilir miBu belirtiler gebelikte hormonların yükselmesiyle başlayan belirtiler. Siz daha üç günlük gebelikle don biçmişsiniz. Psikolojik olmadıgına eminseniz reflü olmuşsunuzdurnet psikolojik
gul diye anlatmadim bende imkansiz oldugunun farkindayim ama anlayamiyorumBi de 10 gündür varmış, döllenme olmuş daha rahme ulaşmadan mide bulanmış, gel de gülme işte
Olabilir belli ki korunmuyorsunuz jinekologa görününpsikolojik degil cok agrim var enfeksiyon olabilir mi
bi sen zekisin heKendinizi böyle gülünç duruma düşüreceğinize korunun, hücre düzeyindeki değişimlerin ayılıp bayılma yapacagını düsünüp anksiyeteye tutulmazsınız böylece
E öyleyim napiyimbi sen zekisin he
tesekkur ederimBelirtilerinizin hamilelikle alakası yok çünkü bu kadar erken bu şikayetler başlamaz. Başka bi rahatsızlığınız olabilir.
Dediğiniz gibi kan testini erken vermişsiniz. Regl gününe yakın kan testi vermekten başka bi çareniz yok.
hamileysem kendimi meryem ana ilan edicem hazirlikli olE öyleyim napiyim
Burda hamileyim diye ayılıp bayılan sensin, ben zaten değilsin diyorumtesekkur ederim
hamileysem kendimi meryem ana ilan edicem hazirlikli ol
iste enfeksiyon mu baska bir sey mi emin olamadim gebelik belirtilerine de benzedigi icin. her insanin bunyesi bir degil iliskiden 5 6 gun sonra belirtiler basladi bu da dogal olarak supheye dusurdu. insan gibi soru sordum insan gibi cevaplayabilirdin bilsek zaten sormayiz. insanliktan cikacaksan cevabina da gerek yokBurda hamileyim diye ayılıp bayılan sensin, ben zaten değilsin diyorumşimdi bana diyosun ki girmedi içeri ben hamile olamam boş konuşma. Ben ne biliyim ne yaptınız. Ayrıca girmemiş olması enfeksiyon riskini azaltmaz ki. Korunman gerekir enfeksiyonu olmadığından %100 emin değilsen
dogal olarak
İlişkiden 5-6 gün sonra belirti başlayamaziste enfeksiyon mu baska bir sey mi emin olamadim gebelik belirtilerine de benzedigi icin. her insanin bunyesi bir degil iliskiden 5 6 gun sonra belirtiler basladi bu da dogal olarak supheye dusurdu. insan gibi soru sordum insan gibi cevaplayabilirdin bilsek zaten sormayiz. insanliktan cikacaksan cevabina da gerek yok
evet regli bekliyorum cok tesekkur ederim2 hafta önce olduysa kanda çıkma ihtimali yüksek olurdu ama çıkmadı diyorsun regl günün gecikirse tekrar ver baktır istersen ama ihtimal vermiyorum. Saydığın belirtiler hepsi hamilelik belirtisi ama bu kadar erken çıkmaz en erken belirti beyaz akıntı göğüs ağrısı ve regl olacak gibi ağrı gaz sancısı falan sonraki sürelerde çıkıyor
ilk haftalarda belirti yasayan arkadaslarim oldugu icin tereddute dustum. enfeksiyon da olabilir regli bekliyorum.. yasayan var mi diye merak etmistimİlişkiden 5-6 gün sonra belirti başlayamaz.
Mantıkla ele alın biraz, döllenen yumurtanın rahme gelip tutunup yerleşmesi zaten 5 günü alır en az. Ve vucutta hormonlarım yükselmesi daha da uzun sürer bu belirtlerin çoğu 5-6 haftalıkkrn anca başlar.
O belirtilerin gerçek olduğunı düşünmüyorum. Ya psikolojik ya da olası varmış. Biyoloji, tıp durumu zaten açıklıyor . Belirtiye hormonlar sebep olur o dönemde de kan tahlilinde bile çıkmayan yani daha salınmamış kana karışmamış hormonlar belirti veremez.ilk haftalarda belirti yasayan arkadaslarim oldugu icin tereddute dustum. enfeksiyon da olabilir regli bekliyorum.. yasayan var mi diye merak etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?