Bu kadar ağır makyaj ve hiç bozulmayan fönlü saçlar!daha neler!

yok canım yaa sanmam sorun olsun.. ama benim feci halde saç boyası konusunda geyik yapıp bilgi alasım varr.. aranızda boyadan anlayan varmıı

cnm ben beş altı sene önce başladım boyaya geçen zamanlarda yaptırdım artık yaptırmak istemiyorum böö geldi:14:

dip boyası çıkıyor ediyor saç rengini tutturmak zaten bi risk.yapılışı ayrı bi risk.saç kalitesini hiç söylemiyorum ama Allahtan rabbim bana saçlarla ilgili ayrı bi kalite vermiş pek yıpranmıyor boyası akınca eski kalitesine geri geliyor

dip boyası çıkıyor ediyor saç rengini tutturmak zaten bi risk.yapılışı ayrı bi risk.saç kalitesini hiç söylemiyorum ama Allahtan rabbim bana saçlarla ilgili ayrı bi kalite vermiş pek yıpranmıyor boyası akınca eski kalitesine geri geliyor

benimde aynı canım saçım baya uzun olmasına ve o kadar boyamama rağmen pek yıpranmıyor allahtan...

ben bi kere uçlara sarı attırdım .. onun haricinde de bu yasa kadar iki kere kendi rengime yakın boyattım.. hep kendi rengimi kullandım yanii

cnm olabilr aslında sarı kadar riskli bi ton değil gibime geldi tabi kuaför değilim yanlış olmasında ben beğendim

Back