• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın neyin peşinde?

DUZELTİMİ:Beğenmeyen arkadaşlar lütfen geri almayın yanlış anlatırsam olacağı bu olurdu :) neyse yeni arkadaslarin fikirlerini merak ediyorum

Dün benim bebeğimin bir yaş günüydü. Biz çok ozendik bu güne eşimde bende. Görümcem bekar zamanında çok sıkıntılarımız oldu ben eş geçmeye çalıştım esasen ancak doğum gününde ki hareketleri pek hoşuma gitmedi benim. Resim çekmesine dediğim bir şey yok çok normal zaten ancak hiçbir şeye elini atmadı doğru düzgün hazırlamada yardımcı oldu. Onu herkes yapar gelmiş mutfağa yol cayi az yapmışsınız vs gibi insanı rahatsız edici cümleler kurdu yani hayır daha önce de bu çay mevzusunu yapmıştı inanirmisiniz dün dört demlik çay gitti. Kimse meşrubat içmedi helao hoş olsun ancak görümcemin bu şekilde davranışı aşırı sinirimi bozdu zamanında yakın bir arkadaşı var bunun onun yüzünden çok tartıştık ben eşimden dayak bile yedim ay görseniz kadını cagirmadigim halde geldi görümcemde "ne kadar güldü ona" vs dedi bende "benim cocugum herkese öyle zaten" dedim. Yani aşırı sinir oldum bir misafir olunca benimle sohbet etmez beni görmez bile onlarla konuşur o kadar irrite ki anlatmama yani
Sevmediğinizden rahatsız olmişsunuz. Kocanızdan dayak yeme olayınız normal değil. Kocayı affedip çocuk yapmışsınız görümceyi de affedin bari

Değiştirilmiş hali daha beter. Kocadan dayak yiyip tekrar aynı yatağa giriyorsunuz ama görümce yardım etmedi diye ki etmesi gerekmez, deliriyorsunuz. Öfkenizi yanlış insana yönlendiriyorsunuz.
Etmesi gerekmez diyorsun himmm bu şekil konuşman öncelik çok ayıp
değiştirmişsinizde yine ortada birşey yok.
kendi kendinize kurulmaya yer aramışsınız.
Ayy ya gidin Allah aşkına ya bu kadın kaynım geldiği zaman hep yapıyor kayinvalidemin yanında bu çay mevzusu yüzünden laf yaptı ya nasıl susabilirim ilk defa söylenen bir cümlesi değil onun emin olabilirsiniz

Etmesi gerekmez diyorsun himmm bu şekil konuşman öncelik çok ayıp

Ayy ya gidin Allah aşkına ya bu kadın kaynım geldiği zaman hep yapıyor kayinvalidemin yanında bu çay mevzusu yüzünden laf yaptı ya nasıl susabilirim ilk defa söylenen bir cümlesi değil onun emin olabilirsiniz
Neyi ayıp tam olarak?

Koşuşturma içinde içinde insan stres oluyor sizinde görümceniz gözünüze batmış sadece yanlış bir tavır yok çay azsa gir mutfaga demle derdim ben o kadar takacak bir durum yok şiddet görmüşsünüz ona ne kadar takıldınız acaba böyle ufak şeylere sinirlenirken?
Evet bu kişi eşimin eski sevgilisinin arkadaşı oluyor

Bunu görümceme nasıl söyleyebilirim Allah aşkına tamm haklisiniz hepiniz ben kötüyüm çok sağolun
çay demleyi mi diyemcksnz sanki küfür et dedik 😀😀 benim görümce 40 yasında bana çay servisi yapıyor kayınvldede toplandığmzda kavgada ederm gerekrse oda lafını söyler bende söylerm ama tatlıya bağlarz kardeş gibi olduk önyargıyı bırakın ılımlı sevecen yaklaşın biraz oda değişir belki değişmezse kendi bilir soğuk soğuk takılırsınz ne diyeym

Bırakın çayı, demliği, görümceyi sizin asıl derdinizin eşinizden dayak yemek olduğunun farkında değil misiniz?
Eşinizin sizi dövmesi normal ama görümce çay az diyince anormal?

Iki taraf da mutsuzlugu birbirinden cikartiyor gibi. Ama siz sizi döven kocaniza yogunlasin ilk önce.

Kadının öyle aman aman bir davranışını görmedim.
Ama sizi fazla kurulmuş gördüm
Takmışsınız kadına.
Görümce yüzünden eşinden dayak yerse kadına takar tabi, tövbe est. Eşinizi nasıl affettiniz? Normal koşullarda görümcenin davranışlarını takmayın derdim ama dayak olayına takılırdım.

Görümce yüzünden eşinden dayak yerse kadına takar tabi, tövbe est. Eşinizi nasıl affettiniz? Normal koşullarda görümcenin davranışlarını takmayın derdim ama dayak olayına takılırdım.
Eş gizli özne gibi dayağı atıp arada kaynamış gitmiş, kimse adamın yaptıklarına takılmıyor ama. Ben şuna üzüldüm eğer ben yeğenimin Doğumgününe gitseydim ve yeğenimin annesi arkamdan konu açıp şunu yazsaydı çok kırılırdım:
biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin?

Back