DUZELTİMİ:Beğenmeyen arkadaşlar lütfen geri almayın yanlış anlatırsam olacağı bu olurdu :) neyse yeni arkadaslarin fikirlerini merak ediyorum
Dün benim bebeğimin bir yaş günüydü. Biz çok ozendik bu güne eşimde bende. Görümcem bekar zamanında çok sıkıntılarımız oldu ben eş geçmeye çalıştım esasen ancak doğum gününde ki hareketleri pek hoşuma gitmedi benim. Resim çekmesine dediğim bir şey yok çok normal zaten ancak hiçbir şeye elini atmadı doğru düzgün hazırlamada yardımcı oldu. Onu herkes yapar gelmiş mutfağa yol cayi az yapmışsınız vs gibi insanı rahatsız edici cümleler kurdu yani hayır daha önce de bu çay mevzusunu yapmıştı inanirmisiniz dün dört demlik çay gitti. Kimse meşrubat içmedi helao hoş olsun ancak görümcemin bu şekilde davranışı aşırı sinirimi bozdu zamanında yakın bir arkadaşı var bunun onun yüzünden çok tartıştık ben eşimden dayak bile yedim ay görseniz kadını cagirmadigim halde geldi görümcemde "ne kadar güldü ona" vs dedi bende "benim cocugum herkese öyle zaten" dedim. Yani aşırı sinir oldum bir misafir olunca benimle sohbet etmez beni görmez bile onlarla konuşur o kadar irrite ki anlatmama yani