• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın neyin peşinde?

Okapi8090

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
59
-1
18
35
Gorumcemle evlilik öncesi ve sonrası birtakım sıkıntılar yaşadık ancak yine de ben iyi olmaya çalıştım. Ancak görüyorum ki bir insan 7 sinde neyse yetmisinde de o. Dün çocuğumun bir yaş doğum günüydü biz çok güzel bir şekilde organizasyon yapmıştık. Görümcemin tavırlarına aşırı sinirli oldum. Yani kadında şu var benle yalnızken başka biri gelince başka görseniz çocuğumu almış arkadaşıyla resim cekmeler vs aşırı sinir oldum. Sonra aldım çocuğumu biz resim çekildik. Arkadaşının bize bakışını görseniz ilginç yanı. Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin? Sonra ikramda çay yaptık iki demlik işte "yok çayı az yapmışsınız" çıldırdım ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına

DUZELTİMİ:Beğenmeyen arkadaşlar lütfen geri almayın yanlış anlatırsam olacağı bu olurdu :) neyse yeni arkadaslarin fikirlerini merak ediyorum

Dün benim bebeğimin bir yaş günüydü. Biz çok ozendik bu güne eşimde bende. Görümcem bekar zamanında çok sıkıntılarımız oldu ben eş geçmeye çalıştım esasen ancak doğum gününde ki hareketleri pek hoşuma gitmedi benim. Resim çekmesine dediğim bir şey yok çok normal zaten ancak hiçbir şeye elini atmadı doğru düzgün hazırlamada yardımcı oldu. Onu herkes yapar gelmiş mutfağa yol cayi az yapmışsınız vs gibi insanı rahatsız edici cümleler kurdu yani hayır daha önce de bu çay mevzusunu yapmıştı inanirmisiniz dün dört demlik çay gitti. Kimse meşrubat içmedi helao hoş olsun ancak görümcemin bu şekilde davranışı aşırı sinirimi bozdu zamanında yakın bir arkadaşı var bunun onun yüzünden çok tartıştık ben eşimden dayak bile yedim ay görseniz kadını cagirmadigim halde geldi görümcemde "ne kadar güldü ona" vs dedi bende "benim cocugum herkese öyle zaten" dedim. Yani aşırı sinir oldum bir misafir olunca benimle sohbet etmez beni görmez bile onlarla konuşur o kadar irrite ki anlatmama yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Gorumcemle evlilik öncesi ve sonrası birtakım sıkıntılar yaşadık ancak yine de ben iyi olmaya çalıştım. Ancak görüyorum ki bir insan 7 sinde neyse yetmisinde de o. Dün çocuğumun bir yaş doğum günüydü biz çok güzel bir şekilde organizasyon yapmıştık. Görümcemin tavırlarına aşırı sinirli oldum. Yani kadında şu var benle yalnızken başka biri gelince başka görseniz çocuğumu almış arkadaşıyla resim cekmeler vs aşırı sinir oldum. Sonra aldım çocuğumu biz resim çekildik. Arkadaşının bize bakışını görseniz ilginç yanı. Pasta kesiminde benim oğlumun pastası tavırlarını görseniz biz kesicez pastasını tabi annesi olarak hayırdır sen mi kesiceksin? Sonra ikramda çay yaptık iki demlik işte "yok çayı az yapmışsınız" çıldırdım ya siz benim yerimde olsanız ne yapardınız Allah aşkına
Bence sorun sizde , kendinizi doldurup durmayın, halası yeğeni ile fotoğraf çektirebilir bu gayet tabii, önceden kinlenmişsiniz her hareketi batar olmuş belli ki ...

Teyzesi ile yapsa aynı şeyi bayılırsınız ama değil mi? Sonra halalar neden sevilmiyor derler. Şöyle çifte standart uygulayan insanlara cidden çok sinir oluyorum.
Ayyy ya yok alakasi yok benim anlatmak istediğim bu değildi aslında sanırım ben yanlış anlattım neyse siz bu şekilde bilin canınız sağolsun

Olay da bisey yok hele cildiracak hicbir sey yok. Bence siz cildirmaya yer aramissiniz yada kadin ne yapsa size batiyor , sakin kalmayi deneyin. Olay haline getirip cocugun guzel gununu de bu halde yasamasaniz iyi olurmus. Konu basligina istinaden de kadin hicbirseyin pesinde degil.

Boş beleş sıkıntı çıkartmayın kendinize Allah aşkına. Rabbim size evlat nasip etmiş sağlıklı sıhhatli, o da halası. Aynı hareketleri kendi tarafınızdan birisi yapsa hiç batmayacak şeyleri devlet meselesi yapmanın lüzumu yok

Senin hey heyler gelmiş tepene. Ortada elle tutulur bir şey yok

Somut hiçbirşey yok. Sizin sinir olasınız varmış.

Back