• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadını aklımdan atamıyorum...

Canım benim ya nasıl bir psikolojik bir travma yaşattıysa sana kayın validenmi desem cadımı? Hiç kafana takma bence umursamaz ol düşünme

ayyy vallaa sinir oldum bende haaa valla senikide çok fenaymış bacım Allah yardımcın olsun ya bende kendsine bi keresınde sakayla karışık dedimki sende cok kilolussun azcık kilo ver dedım oda kocam ben böyle sevıyo deyip pat yapıstırdıı laf bol bizimkinde benimde gece yatınca gelıyıo aklıma :)

Fena ne kelimee:) bide 11 senelik evliyim dusun artik:)hic bir yaptigini unutmuyorum.daha gelinligim uzerimde altinlarimi aldi neymis mobilya borcu icin e ben 1 sene daha mobilya borcu odedim nasil oluyor anlamadim ama helal de etmiyorum gecligimi caldilar benim hayattan nefret ettirdiler ben coktum kendi genc kiz gibi.ay bak bana ne der hep biz calismiyoruz oyle herseyi yapamayiz kocamiz vermese ac kaliriz.niye kalayim elim ayagim yokmu var cok sukur.iyiki yapamiyor kuaforden cikmaz manikursuz fonsuz gormedim nerdeyse bana gelince calismiyoruz her istedigimizi yapamayiz:)ha bide surekli kadin dusmani gibi konusur kadin hakediyorki dayak yiyor bazi kadinlari benimde dovesim geliyor diyor.acayip bi kadin yani....

Merhaba arkdaslarım Eşim memur 1 cocugum var memleketimden uzak bir ilin ilçesindeyim komsum yok sıkılıyorum evin içinde dört duvar arasında kalmış gibiyim.ve bu yalnızlık bana cok düşünmeyi gerektırıyo sanırım. eskiden kayınvalidemle aramda gecen sıkıntılar sorunlar dediği laflar aklıma geliyor ve mideme bir sancı giriyor kalbim küt küt çarpıyor onunla telde konuşurken bile böyle oluyor.nedir bu ? sürekli yaptıklarını düşünüyorum geceleri sabahlara kadar gözüme uyku girmiyor ve uyku düzenım bozuldu. çocuğuma sağlıklı bir anne olmadığımı düşünüyorrum sanırım psikolojim baya bozuldu .Bir iş yaptığım zaman begenmezmi acaba diye düşünüyoum biraz gözümde cok büyüttüm sanki bu kadını ben ammaaann boşver yaa banane diyemiyorum ikili arkadaş arasındada böyleyım bi arakadasım aramadığı zaman kdarıldımı küstümü acaba niye aramıyo diye düşünüyorum.suan bunları yazarken bile midemde bir sancı.. beni arada bir aradı bu aralar aramıyo telde.acaba neden aramıyo bana darıldımı acaba felan sorunlar yasıyorum cok etklıyo günlük yaşantımı benim bu nedir geceremı bu acaba kadın saplantı oldu bende yaa... kurtulmak istiyorum eşim bu halım karsısında bana olumlu yaklaşıyor sıkma canını takma kafana hiçbişey sende önemli deği diyor ama elimde değil...
Ah canım benim, sıkma kendini bu kadar bak hepimiz burdayız, konuşuyoruz dertleşiyoruz...
Şimdi gelelim senin problemlerine...Yazacaklarım birebir doktor tavsiyesidir, çünkü benzer sıkıntıları bende yaşadım...
Öncelikle, ev işi yok süpüreyim,sileyim parlatayım tarzı temizlik yapmayı bir kenara bırakıyorsun.Gerektiği kadar az öz, içinedn gelmiyorsa hiç yapma.
Tv kanallarında haber bülteni izlemeyeceksin, gazetelerdeki 3. sayfa haberleri vs kesinlikle yasak.
Örgü örme, el oyalayıcı işlerden uzak dur çünkü bu tip işler insan zihninin geri planda kalmış sıkıntılarını su yüzüne çıkartıyor.
Mümkün mertebe mutlu olduğun şeylerle uğraşmaya bak, çık dolaş, çarşı pazar gez, parka git bebişinle temiz hava alın...
Aynı sıkıntıları bende yaşadım.Benim ki hafıza kaybına kadar ilerledi hatta.İş yerindeki sıkıntılar, kaynananın bir şey demeden laf sokan bakışları her şey üst üste geldi.Sonuçta ne oldu?Ellerim titriyordu durduk yere, dilim bağlanmış gibi konuşamıyordum,kekeliyordum zaman zaman.Doktor bir sürü antidepresan verdi, ama uyumaktan başka işime yaramadı.İş sende bitiyor canım,düşünmemeye çalış...Kendini ve çocuğunu mutlu etmeye bak ve hiç bir şeyi düşünme.
Şu an kayınvaliden seni mi düşünüyor sanıyorsun?Ben bu kızı çok üzdüm, ah yazık mı diyor sanıyorsun?
Sen öyle sanmaya devam et canım!..
Şu an oturmuş Müge Anlı'yı izliyor, elinde de çayı, kahvaltıdan yeni kalkmıştır kesin...
Sen neyi düşünüyorsun?Neden kuruyorsun kafanda canım benim?
Düşünme bir şey!..

İlk önce yorumunuz için çok tşk ederim bende bu hafta içi hemen bi psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum bunda utanıcak bişey yok .Aslında evet evde zten temızlık iişlerimi felanyaparkende sürekli aklıma geliyor ya bu bende resmen saplantı oldu ki birtek bu olsa bir sürü şey hayatımın içinde diğerlerini anlatsam kesin psikiyatriye gitmelisin diyeceksınız... birazda yetiştirilmekten kaynaklanıyo canım benim ailem cok mutasıp sessiz iyi insan lar oyle yırtık insanların içinde büyümediğim için sesim çıkmıyor yasamayan anlayanmaz inanın cok zor bi durumdayım gecen gün mideme yayılmaya başladı o ağrı ölmek üzereydim sankı sonra kaynananamı ben aradım konuştum hanı bu kadını gözünde büyütme işte al araht rhata konuş dedim kendi kendime ve aradım 25 yasındayım 1 haftada hayatımda yüzümde böyle sivilce cıktıgını bilmem.. Tk ederm yorumun için arkadaşım allah razı olsun

Bende böyleyim gece yatmadan önce siradaki mevzuyu düşünür akabinde geçmiş ile ilgili mevzular için şöyle niye demedim .Bunu bana niye dedi. Vs. Vs. Kafam kazan gibi oluyor. benim karakterim böyle hep böyleydi ama evlenince birde çalışmayinca
Dahada arttı sanki. Psikolog desem hiç inandığım bir durum değil. Yani sonradan gelişen bişey olsa yardımcı olabilir belki ama ben hep boyleydim. İnsanları mutlu etmek gibi anlamsız bir çaba içindeyim hayatimdaki herkesi. En ufaktan laf sokma vs ye tahammülüm yok. Şinirim cevabini versem dahi gecmez yani. Annem kv ve eşimin de ellerine kimse şu dökemez bu laf aokma cabalaması konusunda sağolsunlar. .mesela doğum yaptım yeni benim göğüs uçları yoktu ama bebeğim gayet güzel ediyo. Nezaman meme versem kadın yanıma gelip dikiyo gözünü vah bu çocuk aç kalıyo senin göğüsün özürlü diyo ama okadar belli laf soktuğu kafasını hihhhh diye çevirip çıkıyo odadan. En son eşime anlattım oda annesini uyarmis. Ama bana yetimi yok. Şimdide bazen der bak neural ediyo çocuk ilk zamanlar çok uğraşıyorum memeyi alabilmek için uçları çıkmış şimdi diyo. Yani şair burda diyor ki. Ben sana o lafı dedim diye oğluma şikayet ettin seni gidi gıcık gelin bak çıkmış göğüsünün ucu değdimi oğluma ispiyonlamaya 😜

Son düzenleme:
Back
X