- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
- 83
Merhaba arkdaslarım Eşim memur 1 cocugum var memleketimden uzak bir ilin ilçesindeyim komsum yok sıkılıyorum evin içinde dört duvar arasında kalmış gibiyim.ve bu yalnızlık bana cok düşünmeyi gerektırıyo sanırım. eskiden kayınvalidemle aramda gecen sıkıntılar sorunlar dediği laflar aklıma geliyor ve mideme bir sancı giriyor kalbim küt küt çarpıyor onunla telde konuşurken bile böyle oluyor.nedir bu ? sürekli yaptıklarını düşünüyorum geceleri sabahlara kadar gözüme uyku girmiyor ve uyku düzenım bozuldu. çocuğuma sağlıklı bir anne olmadığımı düşünüyorrum sanırım psikolojim baya bozuldu .Bir iş yaptığım zaman begenmezmi acaba diye düşünüyoum biraz gözümde cok büyüttüm sanki bu kadını ben ammaaann boşver yaa banane diyemiyorum ikili arkadaş arasındada böyleyım bi arakadasım aramadığı zaman kdarıldımı küstümü acaba niye aramıyo diye düşünüyorum.suan bunları yazarken bile midemde bir sancı.. beni arada bir aradı bu aralar aramıyo telde.acaba neden aramıyo bana darıldımı acaba felan sorunlar yasıyorum cok etklıyo günlük yaşantımı benim bu nedir geceremı bu acaba kadın saplantı oldu bende yaa... kurtulmak istiyorum eşim bu halım karsısında bana olumlu yaklaşıyor sıkma canını takma kafana hiçbişey sende önemli deği diyor ama elimde değil...